MENY

Rujak Bonanza-automat – gratisspill og anmeldelser (2024)

Rujak Bonanza
Klikk her for å spille

Rujak Bonanza av Pragmatic Play

Spill med ekte penger? – Velg en bonus

Anmeldelse av Rujak Bonanza

Rujak Bonanza

Rujak Bonanza er en spilleautomat inspirert av Sweet Bonanza og lover å levere en spennende opplevelse akkurat som det originale spillet. Den har en 6x5-layout og gir deg muligheten til å vinne hvor som helst. Bonusene er Tumbling Reels, Free Spins med multiplikatorer opptil 100x, Ante Bet og Bonus Buy-funksjonen.

I denne Rujak Bonanza spilleautomatanmeldelsen vil vi sammenligne den med den originale spilleautomaten og forklare om den er bedre eller dårligere.


Lansering: 01.11.2023
Volatilitet
Maksgevinst: X21100

Skrevet av: Kim Birch | Anmeldelsen ble sist oppdatert: 21 mars 2024 | Faktasjekk av: Jasmin Williams

SERTIFISERT SERTIFISERT
Kim Birch har vunnet og tapt mot de beste pokerproffene over hele verden. I tillegg til å være ekspert på poker og blackjack, har Kim også gitt ut 3 bøker. Om Kim Birch

Spilleautomatfunksjoner

Kjøp bonus

Kjøp bonus

Gamble

Gamble

Jackpoter

Jackpoter

Popularitet

Friskhet

RTP %

Jackpoter

Måter å vinne på

Spenning

Fordeler

Maks. gevinst på 21 100 ganger innsatsen din

RTP på 96,49 %-96,6 %.

Gratissnurr med multiplikatorer opptil 100x

Symboler som betaler hvor som helst

Innsats- og kjøpsfunksjon

Ulemper

Felles tema, mangler nyhet

Klone av Sweet Bonanza slot

Fakta om spilleautomaten

Leverandør Pragmatic Play

Volatilitet

RTP% 96.49

Spilltype Spilleautomater

Jackpot Nei


Nerdedetaljer

Minsteinnsats 0.20

Maksinnsats 100.00

Hjul 6

Rader 5

Spillfunksjoner

Bonusinnsats Cluster Pays Vilkårlig multiplikator Kjøpfunksjon Ekstra gratisspinn Symbolfall/skred RTP-intervall Scatter-symboler Gratisspinn


Rujak Bonanza Anmeldelse av BETO Slots

Rujak Bonanza Anmeldelse av BETO Slots

Vi presenterer videoautomaten Rujak Bonanza

Rujak Bonanza er som en bror til spilleautomaten Sweet Bonanza, men med et helt annet tema og en litt annerledes spillopplevelse. Pragmatic Play Rujak Bonanza har skapt denne spilleautomaten for å kapitalisere på suksessen til Sweet Bonanza. Med en maksgevinst på 21 100 ganger innsatsen din, i likhet med originalen, ser fremtiden for denne spilleautomaten lys ut.

Den har 6 hjul og 5 rader og gir deg muligheten til å vinne ved å lande 8 eller flere matchende symboler hvor som helst på hjulene. Bonusene er Tumble-funksjonen, Free Spins med multiplikatorer, Ante Bet og Buy-funksjonen. Dette er nøyaktig de samme funksjonene som har underholdt spilleautomatelskere i flere år i spilleautomaten Sweet Bonanza.

Er du klar til å se fruktene av dette markedet i aksjon? Ta en titt Rujak Bonanza spillvideoog hvis du vil ha mer variasjon, kan du utforske gratis spilleautomater på nettet. Lurer du på hvordan multiplikatorene fordeler seg under gratisspinnene? Fortsett å lese for å finne ut hvorfor Rujak Bonanza kan bli ditt neste spilleautomateventyr.

Video: Rujak Bonanza-automat – gratisspill og anmeldelser (2024)

Spillingen av Rujak Bonanza fra Pragmatic Play

TILBAKE TIL INNHOLDSFORTEGNELSE

Tema og design: Tropisk markedseventyr

Tema og design: Tropisk markedseventyr

Tema og design: Tropisk markedseventyr

Tema og design

Se for deg at du befinner deg på et livlig indonesisk marked, omgitt av fargerike frukter og en festlig atmosfære. Det er akkurat dit Rujak Bonanza tar deg med med sin livlige grafikk og sitt imponerende tema.

Pragmatic Play Rujak Bonanza har gjort en strålende jobb med å fange essensen av et yrende gatemarked, fra de saftige ananasene og mangoene til de brennende chiliene. Det er som å gå inn i en solfylt fruktbod der hvert eneste spinn kan føre til en deilig gevinst.

Musikk og lydspor

De muntre melodiene i dette spillet er en fryd for øyet. De gir akkurat passe med pepp uten å distrahere fra spillet. Og når du får en vinnerkombinasjon, er lydeffektene helt perfekte; det er som å høre en fruktblender lage en forfriskende mikstur.

TILBAKE TIL INNHOLDSFORTEGNELSE

Symboler og utbetalinger

Denne spilleautomaten på Pragmatic Play er proppfull av saftige symboler og fristende utbetalinger:

 • Ananas: Kongen av frukt, som gir deg 50x innsatsen din for 12+ symboler.
 • Pære: En forfriskende belønning på 25x innsatsen din når du får 12+ symboler på hjulene.
 • En brun frukt: Det er ikke klart hva denne frukten er, men den gir 15x innsatsen din for 12+ matchende symboler.
 • Carambola (stjernefrukt): En tropisk godbit som gir 12x innsatsen din for 12+ treff.
 • Capsicum: Skinner med 10x innsatsen din for 12+ symboler.
 • Chili: Krydre gevinstene dine med 8x innsatsen din for 12+ ildfulle symboler.
 • Jicama: Knus til en premie på 5x innsatsen din når du får 12+ på skjermen.
 • Peanøtt: Ikke bare en pubsnack, men også en gevinst på 4x innsatsen din for 12+ symboler.
 • Agurk: Hold det kjølig med 2x innsatsen din for 12+ symboler.

Scatter-symbolet er en fruktsalat som gir opptil 100x innsatsen din hvis du får seks symboler på hjulene. Multiplikatorsymbolet er en blå bombe som aktiveres under gratisspinnene.

TILBAKE TIL INNHOLDSFORTEGNELSE

Hvordan spille Rujak Bonanza spilleautomat

Slik spiller du Pragmatic Play

Slik spiller du Pragmatic Play's Rujak Bonanza

Klar til å ta en bit av Rujak Bonanza? Her er en rask guide som hjelper deg med å spinne og vinne:

 • Plasser innsatsen din: Klikk på pluss- eller minusknappene for å åpne innsatsmenyen og velge innsats. Du kan justere innsatsnivået og myntverdien for å angi innsatsen din fra 0,20 € til 100 €.

 • Aktivere automatisk spilling: Føler du deg lat? Trykk på autospill-knappen, velg antall spinn og la spillet gjøre jobben for deg. Len deg tilbake, slapp av og se gevinstene hope seg opp.

 • Sjekk utbetalingstabellen: Er du nysgjerrig på symbolverdiene? Trykk på i-ikonet for å ta en titt på utbetalingstabellen og se hvor mye hver fruktige kombinasjon er verdt.

 • Justerespillinnstillingene: Gjør spillet til ditt eget ved å endre på innstillingene. Skru på lyd, musikk og spinnhastighet for å skape det perfekte spillemiljøet.

 • Spinn hjulene: Trykk på spinnknappen og se de fargerike fruktene ramle ned på rutenettet.

TILBAKE TIL INNHOLDSFORTEGNELSE

Bonusfunksjoner

Bonusfunksjoner forklart i Rujak Bonanza av Pragmatic Play

Bonusfunksjoner forklart i Rujak Bonanza av Pragmatic Play

Gjør deg klar til å kaste deg ut i en fruktrus med Rujak Bonanzas saftige bonusfunksjoner:

Tumble-funksjonen

Når du treffer en vinnerkombinasjon, forsvinner vinnersymbolene, og nye symboler ramler ned for å fylle hullene. Det er som en uendelig fruktsalat, og hvert fall kan potensielt føre til enda flere gevinster. Denne bonusen slutter først når du slutter å få gevinster.

Gratisspinn-runde

Hvis du får 4 eller flere Scatter-symboler hvor som helst på hjulene, utløses 10 velsmakende gratisspinn. Hvis du klarer å få 3 ekstra Sc atter-symboler i løpet av bonusrunden, får du 5 ekstra spinn. Den virkelige kickeren? Multiplikator-symbolene blir værende og akkumuleres gjennom hele den tumlende handlingen. Disse slemme guttene kan øke gevinstene dine med 2x til 100x.

Når en tumlesekvens avsluttes, legges verdiene til alle multiplikatorene sammen og multipliseres med gevinsten din for å gi deg den endelige gevinsten.

Ante Bet-funksjonen

Før du begynner å spinne, må du ta et valg med Ante Bet-funksjonen. Du kan enten doble sjansene dine for å utløse gratisspinn ved å legge til flere Scatter-symboler og satse 25 % ekstra. Det andre alternativet er å holde det som vanlig, men med muligheten til å kjøpe deg direkte inn i gratisspinnrunden.

Kjøp-funksjonen

Buy-funksjonen er en direkte inngangsbillett til gratisspinnene, som du kan kjøpe for 100x innsatsen din. Denne bonusen er imidlertid ikke tilgjengelig i enkelte land der den er forbudt.

TILBAKE TIL INNHOLDSFORTEGNELSE

Maks gevinst, RTP og varians

Vinn 21 100 ganger innsatsen din i spilleautomaten Rujak Bonanza!

Vinn 21 100 ganger innsatsen din i spilleautomaten Rujak Bonanza!

Rujak Bonanza kan skryte av en saftig maksgevinst på 21 100 ganger innsatsen, med en RTP på mellom 96,49 % og 96,6 % og en middels høy volatilitet.

Med middels høy volatilitet kommer gevinstene kanskje ikke like ofte, men de har en tendens til å være større. Denne spilleautomatens RTP er høy, så du kan glede deg over høyere avkastning enn på de fleste andre spilleautomater. Maksgevinsten er fenomenal, og det er en av de høyeste maks gevinstene jeg har sett i en spilleautomat på Pragmatic Play.

TILBAKE TIL INNHOLDSFORTEGNELSE

Rujak Bonanza spilleautomat på nett - vår vurdering

Rujak Bonanza spilleautomat på nett - vår vurdering

Rujak Bonanza spilleautomat på nett - vår vurdering

Rujak Bonanza er en ekstremt morsom spilleautomat der du får din del av spenningen hvis du er litt tålmodig. Tusenvis av spillere har allerede hatt glede av disse bonusene, og de er så populære fordi de fungerer perfekt sammen. Denne spilleautomaten har også en litt høyere RTP enn Sweet Bonanza og et mer modent tema som definitivt vil tiltrekke seg noen spillere.

I løpet av gjennomspillingen min ble jeg spesielt imponert over kombinasjonen av Tumble-funksjonen og Pay anywhere-mekanikken, som lar deg vinne flere spennende gevinster på rad. Gratissnurr-runden, komplett med multiplikatorer som kan nå hele 100x, er rett og slett for bra. Og for de som liker å krydre strategien sin, gir Ante Bet-alternativet og Buy-funksjonen et fint snev av fleksibilitet.

Det er ikke noe som er plagsomt med denne spilleautomaten, bortsett fra det faktum at den er en klone av Sweet Bonanza. I tillegg er det sjelden å finne en så høy maksgevinst i en spilleautomat som bare har middels til høy varians i stedet for høy varians. Kort sagt, dette er en av de beste spilleautomatene noensinne fordi den er en klone av en av de beste spilleautomatene noensinne. Så jeg anbefaler at du spiller den.

TILBAKE TIL INNHOLDSFORTEGNELSE

FAQ for Rujak Bonanza spilleautomat

Hva er Bonus Buy-alternativet i spilleautomaten Rujak Bonanza, og hvordan fungerer det?

Med bonuskjøpsalternativet i Rujak Bonanza kan du kjøpe en gratisspinnrunde direkte for 100 ganger totalinnsatsen din. Det er designet for spillere som foretrekker å gå rett til bonusspillet i stedet for å vente på at gratisspinnene utløses naturlig i løpet av spillet.

Kan jeg prøve Rujak Bonanza online spilleautomat før jeg spiller med ekte penger?

Ja, du kan sjekke ut demo-automaten hos BETO for å spille Rujak Bonanza uten å risikere ekte penger. Det er en fin måte å bli kjent med spillmekanikken og bonusfunksjonene på, slik at du føler deg mer komfortabel og trygg når du spiller med ekte penger.

Hvordan påvirker Ante Bet-alternativene spillet mitt i Rujak Bonanza videoautomat?

Ante Bet -funksjonen gir deg to valgmuligheter: Med en innsatsmultiplikator på 20x kan du kjøpe deg inn i gratisspinnrunden når som helst, mens en innsatsmultiplikator på 25x (25% høyere innsatsverdi) dobler sjansene dine for å utløse gratisspinn ved å legge til flere Scatter-symboler på hjulene. Dette strategiske valget påvirker hvor ofte du kan delta i bonusrundene, og kan ha betydning for den totale gevinsten din.

Hva er det som gjør at Pragmatic Play's Rujak Bonanza skiller seg ut fra andre spilleautomater?

Pragmatic PlayRujak Bonanza skiller seg ut med sitt morsomme tema inspirert av et indonesisk gatemarked, levende grafikk og engasjerende funksjoner som Tumble-funksjonen, gratisspinn med tilfeldige multiplikatorer og muligheter for ante-innsats. Kombinasjonen av disse elementene gir både underholdende spilling og potensial for høye utbetalinger.

Hvordan justerer jeg innsatsen min i Rujak Bonanza-spilleautomaten?

For å justere innsatsen i Rujak Bonanza klikker du på (pluss)- eller (minus)-knappene ved siden av spinn-ikonet. Dette åpner en meny der du kan velge ønsket innsatsverdi ved hjelp av pluss- og minusknappene ved siden av innsats- og myntverdifeltene. Du kan stille inn innsatsen din fra 0,20 kr til 100 kr.

Hva bør jeg vite om volatilitet og RTP i forhold til spillopplevelsen min?

Rujak Bonanza har en middels høy volatilitet, noe som betyr at gevinstene kanskje ikke er så hyppige, men at de er større når de inntreffer. Med en RTP på mellom 96,49 % og 96,66 % gir dette spillet en god del tilbake til spillerne over tid, noe som tyder på en balansert blanding av risiko og potensielle gevinster.