MENY

Juicy Joker Mega Moolah-automat – gratisspill og anmeldelser [2023]

Klikk her for å spille

Juicy Joker Mega Moolah av JustForTheWin

Spill med ekte penger? – Velg en bonus

Anmeldelse av Juicy Joker Mega Moolah

Juicy Joker Mega Moolah

Mega Moolah av Microgaming er en av de beste progressive jackpot-seriene tilgjengelig på nettet, og Juicy Joker Mega Moolah er deres siste tilskudd. Denne fruktinspirerte tittelen er basert på et rutenett med 5 hjul og 3 rader, og alle de 20 gevinstlinjene forblir alltid aktive.

Sammen med den flotte progressive jackpotten nyter du også en utmerket gratisspinn-runde hvor Wilds legges til rutenettet.

Les denne anmeldelsen videre og få vite mer om denne fruktige spilleautomaten.


Lansering: 13.01.2021
Volatilitet
Maksgevinst: X

Skrevet av: Jasmin ⚡ Miss Volatile | Anmeldelsen ble sist oppdatert: 16 Aug 2022

Spilleautomatfunksjoner

Kjøp bonus

Kjøp bonus

Gamble

Gamble

Jackpoter

Jackpoter

Popularitet

Friskhet

RTP %

Jackpoter

Måter å vinne på

Spenning

Fordeler

4 forskjellige progressive jackpotter

Meget høyt vinnerpotensial

Interessant gratisspinn-runde

Enkelt design

Balansert varians

Ulemper

Maks gevinst unntatt de progressive jackpottene er bare 500x

RTP er ganske lav

Fakta om spilleautomaten

Leverandør JustForTheWin

Volatilitet

RTP% 92.03

Spilltype Spilleautomater

Jackpot Ja


Nerdedetaljer

Minsteinnsats 0.10

Maksinnsats 10.00

Hjul 5

Rader 3

Spilltemaer

Frukt


Spillfunksjoner

Wild-omspinn Bonushjul Klebrige wild-symboler Omspinn Progressiv jackpot Bonussymboler Scatter-symboler Gratisspinn Wild-symboler


Casino

Joker Kortfarger


Flere jackpotter i Juicy Joker Mega Moolah

Flere jackpotter i Juicy Joker Mega Moolah

Velkommen til Juicy Joker Mega Moolah

Mega Moolah er et velkjent navn i online gamblingindustrien for sine vanvittig høye utbetalinger. Microgaming suksess i den progressive jackpotten kommer hovedsakelig fra Mega Moolah-serien, som tilbyr premier så høye som millioner av euro. Guinness verdensrekord for den største spilleautomatgevinsten holdes også av den originale Mega Moolah-automaten, verdt 13 000 000 Euro!

Inspirert av denne fantastiske suksessen, har Microgaming gjort en rekke tillegg til denne serien, og Juicy Joker Mega Moolah er den siste delen. Med 4 forskjellige progressive jackpotter og noen ekstra boostere, er vi sikre på at Juicy Joker Mega Moolah vil være en annen sensasjon i iGaming-verdenen.

Video: Juicy Joker Mega Moolah-automat – gratisspill og anmeldelser [2023]

Juicy Joker Mega Moolah eksplosive spill

TILBAKE TIL INNHOLDSFORTEGNELSE

Tegneserieaktig grafikk og grafikk

Tema og design

Juicy Joker Mega Moolah er designet med et vennlig og innbydende utseende og følelse. Grafikken er lys og fargerik, men likevel enkel nok til å hjelpe deg å slappe av. Ettersom et klassisk tema følges i spillet, får du en retrostemning. Du vil oppleve bisarre ting i spillingen som sprø joker-ansikter, vanvittig høye utbetalinger og unike animasjoner.

Fargeskjemaet dreier seg om ulike nyanser av rødt. Bakgrunnen er et bakgrunnsbilde med forskjellige kortfargesymboler som passer perfekt med symbolene som finnes på rutenettet. Jokeren fungerer som spillets hovedsymbol og hjelper deg å utløse Jackpot-hjulet.

Symboler

Symboler på rutenettet inkluderer klassiske frukt-inspirerte symboler, inkludert druer, kirsebær, vannmeloner og appelsiner. Vannmelonen er det mest lukrative vanlige symbolet som gir utbetalinger så høye som 12,5x verdi av innsatsen.

En vill og spennende stemme kunngjør videoautomatens tittel når du går inn i Juicy Joker Mega Moolah, noe som gjør spillingen spennende.

Enkelt designet grafikk i Juicy Joker Mega Moolah

Enkelt designet grafikk i Juicy Joker Mega Moolah

TILBAKE TIL INNHOLDSFORTEGNELSE

Juicy Boosters og bonusfunksjon

Juicy Joker Mega Moolah er fylt med forskjellige bonusfunksjoner og spesielle boostere. Selv om de progressive jackpottene fungerer som de viktigste modifikatorene i spillet, fant vi ut at de andre bonusene du liker under spillingen også er ganske imponerende.

Wilds

Du vil få 3 forskjellige Wild-symboler i løpet av spillet. Disse spesialsymbolene fungerer som erstatninger for alle de vanlige og letter spillingen din. Disse wilds vises også under spesialrundene og mens de andre bonusfunksjonene aktiveres.

Re-spinn med returnerende wild-funksjon

Wild-symbolet som dukker opp på hjul nummer 3 er veldig spesielt. Denne spesielle Wild er kjent som Re-Spin Wild, og den utløser den unike Re-Spin-runden etter å ha vist seg på det midterste hjulet.

Du vil få et nytt Re-Spin i tilfelle du lander en annen Wild på rutenettet, og det vil fortsette slik. I løpet av runden vil alle wilds du lander på rutenettet bli kjent som Returning Wilds, og de vil vises tilbake på sine opprinnelige posisjoner når runden er over.

Gratisspinn med Returning Wild-funksjon

Land en scatter på det første, tredje og femte hjulet i spillet, og den lukrative gratisspinnrunden vil utløses. Du vil umiddelbart motta 9 gratisspinn, og Returning Wild-funksjonen vil forbli aktiv gjennom hele bonusrundens varighet. Når du bruker alle de 9 gratisspinnene dine, får du et 10. gratisspinn hvor alle de returnerende wilds kommer tilbake til sine opprinnelige posisjoner, og funksjonen til slutt tar slutt.

Fyller Juicy Joker Mega Moolah rutenett med Wild-symboler

Fyller Juicy Joker Mega Moolah rutenett med Wild-symboler

TILBAKE TIL INNHOLDSFORTEGNELSE

Juicy Joker Mega Moolah jackpotter

Juicy Joker Mega Moolah største attraksjoner er de progressive jackpottene. Det er ikke sjelden å se folk vinne millioner av euro i disse automatene. Du får 4 forskjellige jackpotter hvor verdiene fortsetter å øke til noen tar tak i den.

Det gyldne jokersymbolet i Juicy Joker Mega Moolah fungerer som Jackpot-symbolet. Når du lander disse Jackpot-symbolene på de 3 midterste hjulene i rutenettet, vil du utløse den progressive jackpot -hjulet. Dette hjulet er et minispill hvor du får ett enkelt spinn, og du kan vinne en av spilleautomatens progressive jackpotter eller umiddelbare kontantutbetalinger.

Her er de forskjellige mulige gevinstene:

  • Mini progressiv jackpot på minimum €10
  • Mindre progressiv jackpot verdt minst €100
  • Stor progressiv jackpot på minimum €10 000
  • Mega progressiv jackpot verdt minst €1 million
  • Øyeblikkelig kontantutbetaling verdt 1x, 2x eller 3x innsatsen din

Siden alle jackpottene er av progressiv natur, vil verdiene deres fortsette å øke, og det er ikke noe fast beløp. Du kan se verdiene til alle de 4 jackpottene på spillskjermens høyre side.

Juicy Joker Mega Moolah Jackpot Wheel

Juicy Joker Mega Moolah Jackpot Wheel

TILBAKE TIL INNHOLDSFORTEGNELSE

Juicy Joker Mega Moolah - Volatilitet og RTP

Juicy Joker Mega Moolah RTP er 92,03 %, som virker litt lav ved første øyekast. Du bør imidlertid alltid huske på at denne spilleautomaten har 4 forskjellige progressive jackpotter, og spill med slike progressive jackpotter kommer vanligvis med lave RTP-er.

Du vil nyte balansert spilling, alt takket være middels variansvurdering. De fleste iGaming-entusiaster vil finne denne volatiliteten ganske tilfredsstillende.

Juicy Joker Mega Moolah sin introskjerm som forklarer forskjellige Boosters

Juicy Joker Mega Moolah sin introskjerm som forklarer forskjellige Boosters

TILBAKE TIL INNHOLDSFORTEGNELSE

Juicy Joker Mega Moolah's

Juicy Joker Mega Moolah er en flott spilleautomat på nett, og alle elementene er godt designet.

Spillet har fått et generelt retroutseende, med fruktinspirerte symboler og minimalistisk design. Hovedformålet med å utvikle dette spillet fra Microgaming -utviklerne var å gi spillere et utrolig vinnerpotensial, noe som er ganske tydelig fra antallet progressive jackpotter som tilbys og mangelen på unødvendige og forstyrrende funksjoner.

Vanligvis kan det være tøft å vinne i spill hvor du får en enkelt progressiv jackpot. Men siden det er 4 forskjellige tilgjengelige i Juicy Joker Mega Moolah, vil du få mange sjanser til å vinne stort.

En ting som kan være et problem for noen spillere er at maksgevinsten i Juicy Joker Mega Moolah er begrenset til 500x når du ekskluderer de progressive jackpottene. Imidlertid er de 2 nederste jackpottene i denne spilleautomaten ganske enkle å utløse, så gevinstpotensialet er ikke noe stort problem.

Prøv Juicy Joker Mega Moolah ved å bruke vår gratis demoversjon før du hopper inn i den med ekte penger. Du finner testversjonen her på BETO.

TILBAKE TIL INNHOLDSFORTEGNELSE

Ofte stilte spørsmål - Juicy Joker Mega Moolah

Hva er den maksimale gevinsten jeg kan lande i Juicy Joker Mega Moolah?

Juicy Joker Mega Moolah Mega Jackpot starter på €1 000 000 og kan øke til utrolige størrelser, noe som er helt fantastisk. Imidlertid, hvis du ekskluderer de progressive jackpottene fra bildet, er maksgevinsten begrenset til 500x.

Hva er Juicy Joker Mega Moolah sin RTP og varians?

Juicy Joker Mega Moolah sin RTP er litt lav da spillet tilbyr 4 forskjellige jackpotter. Du får en RTP på 92,03 % med en middels volatilitetsvurdering i spillet. Medium varians titler er likt av spillere på nesten alle ekspertisenivåer og gambling appetitt.

Vil jeg nyte gratisspinn i Juicy Joker Mega Moolah?

Ja det skal du! Bare land 3 scatters på det første, tredje og femte hjulet, og du vil bli belønnet med 10 gratisspinn. Returning Wild Re-Spins-funksjonen vil forbli aktiv gjennom hele bonusrunden, og alle Wilds vil gå tilbake til sine opprinnelige posisjoner i det siste spinnet.

Hva er Juicy Joker Mega Moolah Returning Wild Re-Spins-funksjon?

Denne kraftige modifikatoren i Juicy Joker Mega Moolah utløses når du lander en Re-Spin Wild på rutenettet. Runden starter med et Re-Spins, og du fortsetter å få Re-Spins så lenge du fortsetter å lande Wild-symboler. Når runden er over, kommer alle Wilds tilbake til sine opprinnelige posisjoner, og du får en ny sjanse til å vinne.

Kan jeg prøve Juicy Joker Mega Moolah gratis?

Ja, du finner Juicy Joker Mega Moolah sin gratis demoversjon her på BETO på toppen av anmeldelsessiden.