MENY

Big Bass Splash-automat – gratisspill og anmeldelser (2024)

Big Bass Splash
Klikk her for å spille

Big Bass Splash av Reel Kingdom

Spill med ekte penger? – Velg en bonus

Anmeldelse av Big Bass Splash

Big Bass Splash

Big Bass Splash-spilleautomaten er et annet lovende tilskudd til listen over Big Bass-spilleautomater fra Pragmatic Play. Fiskeren har nå hoppet inn i monsterbilen sin, og han er klar til å fange enda mer fisk. Denne spilleautomaten vil minne deg om Big Bass Bonanza, ettersom den også har et 5x3-oppsett med 10 gevinstlinjer. Free Spins er den viktigste funksjonen, og den lar deg vinne opptil 5 000 ganger innsatsen din.

I denne Big Bass Splash-anmeldelsen vil du se hva som gjør denne spilleautomaten spesiell. Du vil fjerne all tvil hvis du leser til slutten.


Lansering: 06.06.2022
Volatilitet
Maksgevinst: X5000

Skrevet av: Julius De Vries | Anmeldelsen ble sist oppdatert: 08 desember 2023 | Faktasjekk av: Kim Birch

SERTIFISERT SERTIFISERT
Julius de Vries gjennomgår casinobonuser og vilkår her på BETO™, slik at leserne våre ikke blir lurt av de lyssky operatørene i bransjen. Han er også en verifisert spillekspert. Om Julius De Vries

Spilleautomatfunksjoner

Kjøp bonus

Kjøp bonus

Gamble

Gamble

Jackpoter

Jackpoter

Popularitet

Friskhet

RTP %

Jackpoter

Måter å vinne på

Spenning

Fordeler

Maksimal gevinst på 5 000 ganger innsatsen din

Opptil 5 modifikatorer i gratisspinnene

Forbedrede sjanser for å utløse gratisspinn

Gratissnurr kan utløses på nytt med en høyere multiplikator

Mulighet til å kjøpe gratisspinn

Ulemper

Høy volatilitet

Fakta om spilleautomaten

Leverandør Reel Kingdom

Volatilitet

RTP% 95.67

Spilltype Spilleautomater

Jackpot Nei


Nerdedetaljer

Minsteinnsats 0.10

Maksinnsats 250.00

Hjul 5

Rader 3

Spilltemaer

Fisking Hav


Spillfunksjoner

Tilleggssymboler Nytt nivå Kjøpfunksjon Samle energi Ekstra gratisspinn Gratisspinmultiplikator RTP-intervall Multiplikator Scatter-symboler Gratisspinn Wild-symboler


Big Bass Splash er en spennende spilleautomat som vil underholde elskere av fiskespilleautomater

Big Bass Splash er en spennende spilleautomat som vil underholde elskere av fiskespilleautomater

Velkommen til Big Bass Splash Online Slot

Fiskeeventyret fortsetter med spilleautomaten Big Bass Splash. Den tilbyr en høy RTP og en anstendig maksgevinst med flere spennende modifikatorer i gratisspinnene.

Denne spilleautomaten har 5 hjul, 3 rader og 10 gevinstlinjer. Grunnspillet har ikke så mye å by på, og du må vente på bonusrunden med gratisspinn. Fiskepengesymbolene kan vinnes under gratisspinnene, og det er opptil 5 modifikatorer som kan brukes tilfeldig i hver runde.

Denne spilleautomaten har Wild-symboler, multiplikatorer, Nudges, Respins og mer. Du kan enkelt kjøpe gratisspinn, noe som ikke var mulig i den opprinnelige spilleautomaten. Vi vil forklare alt i detalj snart, så fortsett å lese denne anmeldelsen.

Video: Big Bass Splash-automat – gratisspill og anmeldelser (2024)

Gameplay av Big Bass Splash spilleautomat

TILBAKE TIL INNHOLDSFORTEGNELSE

Fiskeritema og forbedret grafikk

Tema og design

Temaet ligner på andre Big Bass gratis online spille automater, noe som ikke er overraskende. Vi forventet at temaet skulle dreie seg om fiske, men temaet for dette sporet har sin egen stil og tilnærming som gjør det annerledes. Bakgrunnen er en veldig detaljert undervannsutsikt over innsjøen. I bakgrunnen kan du se fisk som svømmer, fargerike undervannsplanter, maneter, bobler, sand og mye mer.

Lydsporet er lett og muntert, i likhet med lignende spilleautomater. En lyd som ligner på en vanndråpe som treffer vannet, høres når du snurrer hjulene. Vi setter pris på innsatsen de har lagt ned i å skape dette elegante temaet.

Symboler

Monstertrucken, fiskestanga, øyenstikkeren, agnboksen og Fish Money-symbolene er symboler med høye utbetalinger. De høyt betalende symbolene gir deg 20x til 200x av innsatsen din for å lande vinnerkombinasjoner med fem matchende symboler. De lavtbetalende symbolene er kortsymbolene, og de gir bare 5x til 10x av innsatsen din for å lande en vinnerkombinasjon med fem like symboler.

Wild-symbolet er den blide fiskeren med skjegg, som har vært med i flere andre spilleautomater. Scatter-symbolet er en krokete abbor som prøver å flykte ved å hoppe opp av vannet.

Samle fiskersymboler for å utløse gratisspinn på nytt og øke multiplikatoren

Samle fiskersymboler for å utløse gratisspinn på nytt og øke multiplikatoren

TILBAKE TIL INNHOLDSFORTEGNELSE

Hvordan spille Big Bass Splash Slot

Nå vil vi hjelpe deg med å forstå hvordan dette sporet kan spilles. La oss komme i gang.

 • Knappen med den kule gorillaen med krone er spinnknappen for å få hjulene til å spinne.
 • Pluss- og minus-knappene på hver side av spinn-knappen vil justere den totale innsatsen din og sette den mellom € 0,10 og € 250.
 • "i" -knappen åpner spillereglene og nevner også utbetalingene til symbolene.
 • Menyknappen i nærheten av "i" -knappen gir deg tilgang til systeminnstillinger som batterisparing og bakgrunnsmusikk.
 • Høyttalerikonet er for å slå lyden på eller av.
 • Alternativet Kjøp gratisspinn er øverst til venstre, og du kan bruke det hvis du trenger det.

Hvis du ikke vet hvordan du kan vinne i dette sporet, la oss hjelpe deg. Når du lander matchende symboler på tilstøtende hjul fra venstre til høyre på en hvilken som helst gevinstlinje, vil du få en gevinst. Dette er den vanlige måten å få gevinster i mange spilleautomater, så du bør være klar over det.

3 eller flere Scatters vil utløse gratisspinnene

3 eller flere Scatters vil utløse gratisspinnene

TILBAKE TIL INNHOLDSFORTEGNELSE

Utrolige bonusfunksjoner

Free Spins-funksjonen med 5 modifikatorer er den viktigste bonusen du vil se frem til. Det er ikke veldig vanskelig å utløse gratisspinn-runden, da du får sjansen til å få en 3. scatter hvis du klarer å lande 2. La oss begynne å utforske funksjonene i detalj.

Gratisspinn-funksjonen

Du kan utløse gratisspinn ved å lande 3 eller flere Scatter-symboler på hjulene. Følgende er antall gratisspinn du får etter landing av Scatters.

 • 3 Scatters = 10 gratisspinn
 • 4 Scatters = 15 gratisspinn
 • 5 Scatters = 20 gratisspinn

Hvis du bare lander 2 Scatters på hjulene, kan du få sjansen til å lande den tredje. Hvis Scatters på hjulene kan bevege seg ned en posisjon mens de holder seg inne i spillområdet, vil en Respin bli tildelt. I Respins vil hjulene med Scatters bevege seg ned med en posisjon, og resten av hjulene vil Respin for en sjanse til å lande en annen Scatter.

Før gratisspinn starter, velges 0 til 5 modifikatorer som vil gjelde for den påfølgende runden tilfeldig. Her er modifikatorene.

 • Mer fisk: Flere Fish Money-symboler vil være der på hjulene for den påfølgende gratisspinnrunden.
 • More Fisherman: Flere Wild-symboler vil være der under den påfølgende gratisspinnrunden.
 • Flere dynamitter, kroker og bazookaer: Sjansen din for å utløse Dynamite, Hook eller Bazooka Spin-funksjonen økes.
 • Start fra nivå 2: Gratisspinnene starter fra nivå 2 i den progressive funksjonen.
 • 2 ekstra spinn: Den påfølgende runden vil ha 2 ekstra gratisspinn fra starten, og du vil få 2 ekstra spinn på hver retrigger.

Fisherman Wild-symbolet vises bare under gratisspinnene, og det vil samle inn og tildele verdiene til pengesymbolene. Alle Wilds samles inn, og å samle hver 4. Wild vil sikre at du utløser gratisspinnene på nytt. Du vil få 10 gratisspinn til, og multiplikatoren for pengesymbolene vil øke til 2x, 3x og 10x for henholdsvis andre, tredje og fjerde nivå.

Du vil få de retriggerte spinnene så snart den nåværende batchen med gratisspinn avsluttes. Du kan imidlertid ikke utløse gratisspinn på nytt etter å ha nådd det fjerde nivået på den progressive måleren.

Tre tilfeldige funksjoner kan utløses på slutten av et gratisspinn. Følgende er de tilfeldige funksjonene.

 • Dynamitt spinn-funksjon: Fiskesymboler kan vises i tilfeldige posisjoner gjennom Dynamite Spin-funksjonen når det bare er Wilds på hjulene, men ikke noe pengesymbol.
 • Hook Spin-funksjon: En krok kan trekke opp et tilfeldig hjul for å avsløre et fiskersymbol når du har pengesymboler, men ingen fiskersymboler på hjulene.
 • Bazooka Spin-funksjon: Når du har fiskesymboler, men ingen fiskesymboler, kan Bazooka-funksjonen endre alle symboler til andre symboler bortsett fra fiskesymbolene.

Merk at du også kan kjøpe gratisspinn gjennom alternativet Kjøp gratisspinn ved å betale 100x av innsatsen din.

Nyt opptil 5 modifikatorer i gratisspinnene

Nyt opptil 5 modifikatorer i gratisspinnene

TILBAKE TIL INNHOLDSFORTEGNELSE

RTP, varians og maksimal gevinst

Big Bass Splash RTP er 96,71%, som er en høy RTP som andre spilleautomater i denne serien.

Volatilitetentil denne spilleautomaten er høy, eller 5 av 5, så du må utvise litt tålmodighet mens du spiller dette sporet.

Maksimalgevinst er 5000 ganger innsatsen din, noe som er høyere enn de fleste spilleautomater i denne serien. Du bør vite at originalen bare hadde en maks gevinst på 2,100 ganger innsatsen din.

Nyt det velkjente fisketemaet med nye funksjoner i spilleautomaten Big Bass Splash.

Nyt det velkjente fisketemaet med nye funksjoner i spilleautomaten Big Bass Splash.

TILBAKE TIL INNHOLDSFORTEGNELSE

Er Big Bass Splash Slot verdt det?

Big Bass Splash-sporet treffer det søte stedet ved å tilfredsstille de nye spillerne og fansen av denne serien. Fansen av denne serien vil like den kjente stilen og spillingen med nye funksjoner. De nye spillerne vil glede seg over de kraftige gratisspinnene med modifikatorer og Max Win på 5,000 ganger innsatsen din. Kort sagt, det er noe for enhver smak i dette sporet.

Modifikatorene er veldig morsomme og bidrar til å gjøre hver gratisspinn-runde unik. Det er ikke vanskelig å utløse gratisspinn på nytt, ettersom du enkelt kan lande 4 Wilds i løpet av bonusrunden. Faktisk øker multiplikatoren for pengesymbolene med hver retrigger slik at du kan vinne mer. Tilfeldige funksjoner er også der for å hjelpe deg med å konvertere tapende spinn til store gevinster.

Selv etter å ha lagt til ekstra funksjoner, vil fansen av originalen gjenkjenne at den grunnleggende spillingen er den samme. Hovedmålet er fortsatt å utløse gratisspinn og lande pengesymboler med Fisherman-symbolene for å samle inn verdiene deres. Så eldre spillere vil ikke gå tapt mens de spiller dette sporet.

Du bør spille Big Bass Splash spilleautomat på kasinoene anbefalt av BETO spilleautomater i dag.

TILBAKE TIL INNHOLDSFORTEGNELSE

Ofte stilte spørsmål om Big Bass Splash-spilleautomaten

Hvor høy er maksgevinsten i Big Bass Splash-spilleautomaten?

Maksgevinsten er 5 000 ganger innsatsen din, og det er en av de høyeste maksgevinstene i fiskeautomatene utgitt av Pragmatic Play.

Hva er RTP og varians for Big Bass Splash-videoautomaten?

Du kan glede deg over en RTP på 96,71 % i hovedspillet og gratisspinn-funksjonen. Volatiliteten i denne spilleautomaten er svært høy, og vi anbefaler derfor at du satser lavt.

Finnes det noen gratisspinn i spilleautomaten Big Bass Splash?

Ja, gratisspinnene er der med opptil 5 modifikatorer og muligheten til å utløse dem på nytt. Wild-symbolene spiller en viktig rolle ved å samle pengesymbolene og hjelpe deg med å utløse gratisspinn på nytt.

Hvordan fungerer Buy Free Spins-funksjonen i spilleautomaten Big Bass Splash?

Du kan klikke på Buy Free Spins-funksjonen og betale 100 ganger innsatsen din for å utløse gratisspinn.

Er spilleautomaten Big Bass Splash en svindel?

Big Bass Splash-kasinospillet er utviklet av Pragmatic Play, som er en av de spilleautomatutviklerne som alle i denne bransjen stoler på. Så det er ingen grunn til å tro at denne spilleautomaten er svindel.

Er det mulig å spille spilleautomaten Big Bass Splash gratis?

Ja, du kan glede deg over gratisspinn med modifikatorer og retriggere ved å spille Big Bass Splash-demoen gratis her på BETO.