MENY

Gates of Olympus 1000-automat – gratisspill og anmeldelser (2024)

Gates of Olympus 1000
Klikk her for å spille

Gates of Olympus 1000 av Pragmatic Play

Spill med ekte penger? – Velg en bonus

Anmeldelse av Gates of Olympus 1000

Gates of Olympus 1000

Spilleautomaten Gates of Olympus 1000 fra Pragmatic Play tar deg med tilbake til den antikke greske mytologiens verden. Denne spilleautomaten har et 6x5-oppsett med pay-anywhere-mekanikk. Den bruker en Tumble-funksjon for gjentatte gevinster i ett spinn. Viktige høydepunkter inkluderer multiplikatorsymboler verdt opptil 1000x og gratisspinn for å øke utbetalingene, sammen med et bonuskjøpsalternativ for å hoppe rett inn i handlingen.

I denne Gates of Olympus 1000 spilleautomatanmeldelsen vil vi forklare hvilke forbedringer Pragmatic Play har gjort for å gjøre denne spilleautomaten bedre enn originalen.


Lansering: 14.12.2023
Volatilitet
Maksgevinst: X15000

Skrevet av: Kim Birch | Anmeldelsen ble sist oppdatert: 10 mars 2024 | Faktasjekk av: Jasmin Williams

SERTIFISERT SERTIFISERT
Kim Birch har vunnet og tapt mot de beste pokerproffene over hele verden. I tillegg til å være ekspert på poker og blackjack, har Kim også gitt ut 3 bøker. Om Kim Birch

Spilleautomatfunksjoner

Kjøp bonus

Kjøp bonus

Gamble

Gamble

Jackpoter

Jackpoter

Popularitet

Friskhet

RTP %

Jackpoter

Måter å vinne på

Spenning

Fordeler

Høy RTP på 96,50 %.

Maksimal gevinst på 15 000x

Tumble-funksjonen øker gevinstene

Gratisspinn med multiplikatorer

Mulighet for bonuskjøp tilgjengelig

Ulemper

Høy varians kan frustrere spillere

Bonuskjøp er kostbart

Fakta om spilleautomaten

Leverandør Pragmatic Play

Volatilitet

RTP% 96.50

Spilltype Spilleautomater

Jackpot Nei


Nerdedetaljer

Minsteinnsats 0.20

Maksinnsats 100.00

Hjul 6

Rader 5

Spilltemaer

Edelstener Antikke sivilisasjoner


Spillfunksjoner

Bonusinnsats Vilkårlig multiplikator Kjøpfunksjon Symbolfall/skred Gratisspinmultiplikator RTP-intervall Scatter-symboler Gratisspinn


Gates of Olympus 1000 gjennomgang - 4 Scatters setter scenen!

Gates of Olympus 1000 gjennomgang - 4 Scatters setter scenen!

Vi introduserer Gates of Olympus 1000 Online Slot

Gates of Olympus 1000, utviklet av Pragmatic Playinviterer deg direkte inn i den guddommelige forsamlingen med sin spilleautomat med antikk gresk mytologi som tema. Spillet skiller seg ut på grunn av det svimlende maksimale gevinstpotensialet på 15 000 ganger innsatsen din. Denne spennende spilleautomaten har 6 hjul og en Tumble-funksjon som sørger for at vinnende symboler byttes ut, noe som øker sjansene dine for flere gevinster på ett spinn.

I tillegg finnes det multiplikatorsymboler og gratisspinn som kan øke gevinstene dine betraktelig, slik at hvert eneste spinn gir mulighet for monumentale gevinster. Bonuskjøpsalternativet er dessuten en motorvei til store gevinster, noe som gjør dette spillet spesielt fristende for deg som ønsker umiddelbar action.

Les mer om hvordan du kan utnytte disse funksjonene til din fordel og oppleve episke gevinster i vår Gates of Olympus 1000 store gevinster-video. For de som ønsker å øve seg litt før de kaster seg ut i Olympus-fjellets rikdommer, er vår seksjonmed gratis spilleautomater perfekt for å bli kjent.

Video: Gates of Olympus 1000-automat – gratisspill og anmeldelser (2024)

Spillet til Gates of Olympus 1000 slot fra Pragmatic Play

TILBAKE TIL INNHOLDSFORTEGNELSE

Tema og design: Antikkens greske odyssé

Den antikke greske mytologien er grunnleggende for den visuelle spillkunsten.

Den antikke greske mytologien er grunnleggende for den visuelle spillkunsten.

Tema og design

I spilleautomaten Gates of Olympus 1000 tar Pragmatic Play oss med til Olympens eteriske høyder med et design som er gjennomsyret av guddommelig prakt. Ved første øyekast fengsler spillet med sitt strålende bakteppe som minner om guddommelige verdener, mens Zevs selv pryder skjermen med en imponerende holdning som påkaller oppmerksomhet.

Hjulene er prydet med symboler som gir gjenklang av antikkens greske mytologi - fra edelstener som utstråler himmelsk glød til gjenstander som gjenspeiler gamle fortellinger. Den tematiske sammenhengen er perfekt, og du blir omsluttet av en fortelling uten å si et eneste ord.

Musikk og lydspor

Under spillingen av Gates of Olympus 1000 viste det seg at den auditive reisen var like fengslende som den visuelle. Lydbildet er en intrikat blanding av eteriske melodier og dundrende crescendoer som gjenspeiler Zeus' temperament. Det var bemerkelsesverdig hvordan hver seier ble understreket av triumferende orkesterutbrudd som forsterket seiersøyeblikkene.

TILBAKE TIL INNHOLDSFORTEGNELSE

Symboler og utbetalinger

I dette spillet finner du ulike greske artefakter som de høyt betalende symbolene, som betaler 12x til 50x innsatsen din for å lande 12 eller flere matchende symboler hvor som helst på hjulene. På den annen side er de ulike fargede edelstenene lavgevinstsymbolene, som utbetaler 2x til 10x innsatsen din hvis du lander 12 eller flere matchende symboler på hjulene. Til slutt fungerer Zeus som Scatter-symbolet som utløser gratisspinnene.

TILBAKE TIL INNHOLDSFORTEGNELSE

Hvordan spille Gates of Olympus 1000 Slot Online

Land 8 eller flere matchende symboler hvor som helst for å få gevinster

Land 8 eller flere matchende symboler hvor som helst for å få gevinster

Du kan starte dette mytiske eventyret ved å følge disse trinnene:

  • Begynn med å justere innsatsstørrelsen.
  • Bruk "+"- og "-"-knappene for å stille inn en innsats som passer din bankroll, med alternativer fra 0,20 € til 100 €.
  • Vurder å bruke autospinn-funksjonen for kontinuerlig spilling. Du kan forhåndsinnstille antall spinn og grenser for tap/gevinst.
  • Åpne utbetalingstabellen for å forstå symbolverdier, vinnerkombinasjoner og spilleregler.
  • Lær om knappene og deres funksjoner: spinn-knappen for å starte spillet, volumkontroll for lydinnstillinger og hurtigspinn-alternativer under innstillinger for et raskere tempo.

Når du har forstått disse elementene, blir det enkelt å navigere gjennom Gates of Olympus 1000.

TILBAKE TIL INNHOLDSFORTEGNELSE

Bonusfunksjoner

Du kan glede deg over 15 gratisspinn som også kan utløses på nytt.

Du kan glede deg over 15 gratisspinn som også kan utløses på nytt.

Spilleautomaten Gates of Olympus 1000 tilbyr en rekke bonusfunksjoner som kan øke gevinstene dine betraktelig. La oss se nærmere på hvordan bonusene fungerer.

Tumble-funksjonen

Tumble-funksjonen aktiveres etter hver vinnerkombinasjon. Vinnende symboler forsvinner, slik at nye symboler kan falle ned ovenfra og potensielt skape flere gevinster. Denne prosessen gjentar seg helt til ingen nye vinnerkombinasjoner dannes. Det er en kaskadeeffekt som kan føre til flere gevinster på ett enkelt spinn.

Multiplikator-symboler

Både i basis- og bonusspillene kan det dukke opp multiplikatorsymboler på hvilket som helst hjul. Disse symbolene har tilfeldige multiplikatorverdier fra 2x til 1000x. Hvis det finnes multiplikatorsymboler på hjulene på slutten av en tumblesekvens, legges verdien av disse sammen og legges til den totale gevinsten fra sekvensen på , noe som gir mulighet for eksponentielt høyere utbetalinger.

Gratisspinn

Hvis du får fire eller flere Scatter-symboler, utløses gratisspinnrunden med 15 gratisspinn. Avhengig av om 4, 5 eller 6 Scatter-symboler utløser denne funksjonen, får spillerne en umiddelbar gevinst på henholdsvis 3x, 5x eller 100x av innsatsen.

I løpet av gratisspinnene vil alle multiplikatorsymboler som lander, ikke bare bidra med sin verdi til individuelle spinngevinster, men også til en total multiplikatorteller som brukes på alle påfølgende gevinster i løpet av runden. Når et multiplikatorsymbol er til stede under en gevinst, vil den totale multiplikatoren også gjelde for denne gevinsten.

Hvis du får tre eller flere Scatter-symboler i løpet av denne funksjonen, får du 5 ekstra gratisspinn. I løpet av min spilling var gratisspinnene den morsomste og mest spennende bonusen, der det var vanlig med store gevinster. Det er faktisk lett å få høye multiplikatorverdier som 15x eller 20x under gratisspinnene.

Bonuskjøp

For de som er opptatt av umiddelbar action, gir bonuskjøpsalternativet spillerne mulighet til å kjøpe seg direkte inn i gratisspinn-runden for 100 ganger innsatsen.

Ante-innsats

Ante Bet-funksjonen gjør det mulig for spillerne å øke basisinnsatsen med 25 %. Denne funksjonen beriker hjulene med ekstra Scatter-symboler, noe som øker mulighetene for å aktivere gratisspinn-funksjonen gjennom vanlig spill i stedet for å kjøpe den direkte.

TILBAKE TIL INNHOLDSFORTEGNELSE

Maks gevinst, RTP og varians

Vinn 15 000 ganger innsatsen din i spilleautomaten Gates of Olympus 1000 online.

Vinn 15 000 ganger innsatsen din i spilleautomaten Gates of Olympus 1000 online.

Gates of Olympus 1000 har et gevinstpotensial på opptil 15 000 ganger innsatsen, en RTP på 96,50 % og høy varians. Hvis du velger Bonus Buy-funksjonen på , endres RTP-en noe til 96,49 %. RTP-en i denne automaten er høyere enn de fleste andre, og maksgevinsten er også økt til å overgå maksgevinsten i originalspillet. Du må imidlertid forholde deg til den høye variansen.

Med en trefffrekvens på 28,57 % kan du vinne guddommelige gevinster på opptil 15 000 ganger innsatsen din . Toppgevinsten er basert på oddsen 1 av 2 749 771 spinn. For gevinster på 1000X eller mer er oddsen 1 av 45 036 spinn.

TILBAKE TIL INNHOLDSFORTEGNELSE

Gates of Olympus 1000: En spilleautomat verdt et spinn?

BETOs endelige dom over spilleautomaten Gates of Olympus 1000

BETOs endelige dom over spilleautomaten Gates of Olympus 1000

I evalueringen av Gates of Olympus 1000-spilleautomaten er det tydelig at Pragmatic Play har laget en spilleautomat med et rikt vevd teppe av antikkens greske mytologi. Her får du et eventyr med høy varians, en attraktiv RTP på 96,50 % og muligheten til å vinne opptil 15 000 ganger innsatsen din. Spillets enestående funksjoner, inkludert multiplikatorsymbolene og den dynamiske gratisspinnrunden , bidrar alle til spillets tiltrekningskraft ved å tilby varierte måter å øke gevinstene på.

I løpet av spillingen min opplevde jeg at Tumble-funksjonen og multiplikatorsymbolene tilfører spenning og uforutsigbarhet, noe som forbedrer den generelle spillopplevelsen. I tillegg gir muligheten til å kjøpe seg inn i gratisspinn-runden for 100 ganger innsatsen et element av strategi for de som er villige til å ta høyere risiko for potensielt større gevinst.

Med tanke på spillets høye volatilitet bør man imidlertid være forsiktig. Potensialet for store gevinster oppveies av mange spinn uten gevinst, noe som gjør det viktig å ha kontroll på bankrollen.

Gitt den overbevisende blandingen av engasjerende funksjoner, visuell prakt og givende mekanikk - balansert mot utfordringene volatiliteten gir - vil jeg anbefale å prøve Gates of Olympus 1000.

TILBAKE TIL INNHOLDSFORTEGNELSE

Gates of Olympus FAQ om 1000 spilleautomater

Hva er RTP for spilleautomaten Gates of Olympus 1000, og påvirker det spillet mitt?

RTP for Gates of Olympus 1000 ligger på solide 96,50 %, noe som er over gjennomsnittet for spilleautomater på nett. Denne høye RTP-en indikerer at spillet over tid returnerer en betydelig andel av de satsede pengene til spillerne, noe som kan forbedre spillingen din ved å gi deg flere vinnersjanser i det lange løp.

Kan jeg kjøpe meg direkte inn i gratisspinn-funksjonen i videoautomaten Gates of Olympus 1000?

Ja, du kan bruke Bonus Buy-alternativet for å få øyeblikkelig tilgang til gratisspinn-runden. Denne funksjonen koster 100 ganger innsatsen din, og gir deg en rask vei til potensielt større gevinster uten å måtte vente på at Scatter-symbolene lander i løpet av basisspillet.

Hvordan fungerer multiplikatorsymbolene i spilleautomaten Gates of Olympus 1000?

I dette spillet kan multiplikatorsymboler dukke opp på hvilket som helst hjul i både basis- og bonusspillene. De har verdier fra 2x opp til 1000x og akkumuleres på slutten av en tumble-sekvens, slik at den samlede verdien øker den totale gevinsten fra det aktuelle spinnet. Denne funksjonen øker gevinstpotensialet ditt betraktelig.

Finnes det en demoversjon av Gates of Olympus 1000 slot?

Absolutt! Du kan sjekke ut demospilleautomaten hos BETO før du satser ekte penger. Å spille i demomodus er en glimrende måte å bli kjent med alle spillets funksjoner og mekanikker uten risiko.

Hva er det som gjør at Gates of Olympus 1000 skiller seg ut fra andre spilleautomater?

Gates of Olympus 1000 skiller seg ut med sin unike kombinasjon av funksjoner som Tumble-mekanismen, lukrative multiplikatorsymboler og en engasjerende gratisspinnrunde, i tillegg til det tiltalende antikke greske temaet. Den høye variansen, kombinert med muligheten for episke gevinster på opptil 15 000 ganger innsatsen, gjør spillet ekstra spennende.

Hvordan kan jeg øke sjansene for å utløse gratisspinn uten å kjøpe dem?

Vurder å aktivere Ante Bet-funksjonen; ved å øke innsatsen din med 25 % får du flere Scatter-symboler på hjulene. Dette øker sannsynligheten for å utløse gratisspinn gjennom vanlig spilling i stedet for å kjøpe direkte adgang via bonuskjøp.