MENY

Buffalo King Megaways-automat – gratisspill og anmeldelser [2023]

Klikk her for å spille

Buffalo King Megaways av Pragmatic Play

Spill med ekte penger? – Velg en bonus

Anmeldelse av Buffalo King Megaways

Buffalo King Megaways

Denne spilleautomaten er fra Pragmatic Play, der enorme bøfler og grusomme dyr sees. Buffalo King ble en enorm suksess, og tillegget av en Megaways-mekaniker var et viktig skritt for å gjøre det mer vellykket. De fleste funksjonene er de samme som den forrige versjonen, for eksempel omgivelsene og karakterene du spiller som. I spillet får du spennende spinn i jakten på enorme bøfler og KOLOSSALE SEIRER.


Lansering: 16.04.2021
Volatilitet
Maksgevinst: X5000

Skrevet av: Jasmin ⚡ Miss Volatile | Anmeldelsen ble sist oppdatert: 16 Aug 2022

Spilleautomatfunksjoner

Kjøp bonus

Kjøp bonus

Gamble

Gamble

Jackpoter

Jackpoter

Popularitet

Friskhet

RTP %

Jackpoter

Måter å vinne på

Spenning

Fordeler

Det er 200 704 måter å vinne på

Spennende Cascading-spoler og Tumble-funksjon

Få en bonuskjøpsfunksjon for 100X

Du mottar Wild Multipliers i gratisspinn

Opplev den berømte nordamerikanske villmarken

Ulemper

Spillet har veldig høy volatilitet

Maksgevinsten på 5000x anses som lav for Megaways spilleautomater

Fakta om spilleautomaten

Leverandør Pragmatic Play

Volatilitet

RTP% 96.52

Spilltype Spilleautomater

Jackpot Nei


Nerdedetaljer

Minsteinnsats 0.20

Maksinnsats 125.00

Hjul 6

Rader 7

Spillfunksjoner

Bonusinnsats Kjøpfunksjon Symbolfall/skred Gratisspinmultiplikator Scatter-symboler Gratisspinn Wild-symboler


Karakterer

Bøffel


Pragmatic Play kommer tilbake med Buffalo King Megaways spilleautomat

Pragmatic Play kommer tilbake med Buffalo King Megaways spilleautomat

Vi introduserer - Buffalo King Megaways

Spillet Buffalo King s Megaways laget av Pragmatic Play, tilkaller din indre bøffel og tar deg med på utflukter gjennom de amerikanske kløftene. Buffalo King driver hjulene til nye nivåer på en 200 704 måter Megaways-nyinnspilling av urtiden.

Buffalo King Megaways spilleautomat har seks hjul og 2 til 8 rader. Ulikheten i antall rader tillater et variabelt antall rader hvert spinn. Dette resulterer i forskjellige gevinstlinjer for hvert spinn, noe som er en typisk egenskap for Megaways spilleautomater. Dette resulterer i forskjellige gevinstlinjer for hvert spinn, noe som er en typisk egenskap ved Megaways- inspirerte spilleautomater. Dette er en høy risiko, og den heldige spilleren kan vinne så høyt som 5000X den første innsatsen . De fleste funksjonene er like i denne spilleautomaten, men ettersom den er en etterfølger er det noen forbedringer i funksjonene. Modusene du kan spille er Wild Symbol, Tumble, Free Spins, Ante Bet og Bonus Buy.

Video: Buffalo King Megaways-automat – gratisspill og anmeldelser [2023]

Dette spillet har 6 hjul og 2 til 8 rader

TILBAKE TIL INNHOLDSFORTEGNELSE

Tema, grafikk og symboler

Den nye versjonen deler designelementene som ga den forrige versjonen sin suksess. Denne spilleautomaten er basert i amerikanske badlands, og det er mange himmelske dyr som puma, elg, ørn, ulver og bøfler. Spillerne blir overført til den store villmarken av de fantastiske karakterene og de omfattende kunststilene. Ingen ansvar er funnet når det gjelder utformingen av spillet.

Spillet er basert på gressletter, med en magisk solnedgang og stjernefylt himmel i bakgrunnen . Du vinner når det er en kombinasjon av tre eller flere identiske symboler på tilstøtende hjul. Det er en enorm mulighet for symboler fra den forrige versjonen av spillet.

De Spillet består av tre nivåer med symboler. De lavest betalende symbolene er 10, J, Q, K og A. De middels betalende symbolene inkluderer en elg, en ulv og en puma. De høyest betalende symbolene er en ørn og den mektige bøffelen. Hvis skjermen viser 6 av bøffelsymbolene, vinner du 20X den første innsatsen. Spillet har også en gyllen bøffel, og den har en bonus skrevet på den.

Buffalo King har mange himmelske dyr som puma, elg, ørn, ulver og bøfler

Buffalo King har mange himmelske dyr som puma, elg, ørn, ulver og bøfler

TILBAKE TIL INNHOLDSFORTEGNELSE

Spillerguide til Buffalo King Megaways

Kontrollene til Buffalo King Megaways er enkle.

  • Når spillet er lastet, klikker du på knappen nederst med "i" på. Det er i nedre venstre hjørne av skjermen. Etter dette vil du se utbetalingstabellen som viser forklaringen på bonuser og utbetalinger.
  • Velg deretter innsatsen din. Innsatsen er mellom 0,20 og 100 mynter.
  • Klikk på de tre horisontale linjene for å åpne innstillinger der du kan justere spinnhastigheten og bytte lyd.
  • Du kan også bruke autospill, hvor du kan sette taps- og gevinstgrenser.
  • Trykk på spin-knappen, og spillet starter.
Antall måter å vinne på er 200 704

Antall måter å vinne på er 200 704

TILBAKE TIL INNHOLDSFORTEGNELSE

Hemmeligheten til å vinne denne spilleautomaten

Spillet fungerer som andre spilleautomater hvor det er flere symboler og vinnende måter. Disse kan variere basert på symbolene du får.

Antall måter å vinne på er 200 704 – og dette er dobbelt så mange som på typiske Megaways spilleautomater.

Etter en seier vil en spinnanimasjon oppstå, og nye symboler vil dukke opp i stedet for de gamle.

Buffalo King Megaways maksimale gevinst

Den største gevinsten man kan få er 5000X. Dette er imponerende i de vanlige spilleautomatene, men i et Megaways-spill er det ikke vesentlig.

For eksempel inkluderer de mest suksessrike spilleautomatene med Megaways-mekanisme Bonanza og Gonzo's Quest. Disse har de høyeste gevinstene på henholdsvis 12 000x og 50 000x.

Den største gevinsten du kan få er 5000X

Den største gevinsten du kan få er 5000X

TILBAKE TIL INNHOLDSFORTEGNELSE

Buffalo King Megaways spilleautomat - Spennende funksjoner

I Buffalo kings Megaways kan du vinne den høyeste belønningen på 5000X, men dette kan bare skje ved hjelp av spesielle bonuser som vi har beskrevet nedenfor:

Wild-symbol

Wild-symbolet bidrar til å skape flere vinnende kombinasjoner, og erstatter alle andre symboler bortsett fra scatter-symbolet. Dette symbolet kan bare lande på 2., 3., 4. og 5. hjul.

Falle

Når du snurrer hjulene og vinner, vil Tumble-funksjonen aktiveres, og alle symbolene som var en del av vinnerkombinasjonene vil falle, og nye symboler vil ta sine posisjoner. Denne funksjonen aktiveres hele tiden til du fortsetter å vinne og nye vinnende kombinasjoner opprettes.

Gratisspinn

Hvis spinnet ditt resulterer i 4 eller flere scatter-symboler, får du et gratisspinn. Antallet gratisspinn bestemmes av antall scatter-symboler du får. Scatter-symbolene kan også resultere i direkte utbetalinger. Følgende er resultatene av forskjellige antall scatter-symboler:

  • Land 4 scatter-symboler og vinn 12 gratisspinn og en utbetaling på 5X innsatsen din
  • Få 5 scatter-symboler og vinn 17 gratisspinn og en utbetaling på 20X innsatsen din
  • Få 6 scatter-symboler og vinn 22 gratisspinn og en utbetaling på 100X innsatsen din

Du kan også vinne fem ekstra gratisspinn ved å lande 3 eller flere scatter-symboler. Når du begynner å bruke disse ekstra spinnene, vil alle wilds som vises multipliseres 2X, 3X eller 5X. Tumlefunksjonene vil også bli inkludert og multiplisert, og når tumlefunksjonen er ferdig, vil du få en total utbetaling.

Ante Bet

Sjansen for at du får gratisspinn kan økes ved å bruke funksjonen som kalles ante bet. I dette betaler du 25 % ekstra av den første innsatsen og oddsen for å aktivere gratisspinnene vil dobles. Selv om du har en høyere innsats, vil symbolene fortsatt betale seg som en liten innsats.

Kjøp gratisspinn

Du kan kjøpe gratisspinn ved å betale 100X den første innsatsen, og du vil tilfeldig laste inn 4, 5 eller 6 scatter-symboler, noe som vil resultere i at du får 10, 17 eller 22 gratisspinn.

Hvis du vil gå direkte til gratisspinn-funksjonen, kan du bruke funksjonen Kjøp gratisspinn i stedet

Hvis du vil gå direkte til gratisspinn-funksjonen, kan du bruke funksjonen Kjøp gratisspinn i stedet

TILBAKE TIL INNHOLDSFORTEGNELSE

Return to Player Ratio, Volatility og Mobile-versjonen

RTP (retur til spiller) for dette spillet er 96,52 %. Det er en ekstremt risikabel online spilleautomat, som forventet fra Megaways-spill.

Buffalo King Megaways spilleautomat på farten

Dette spillet er bygget med programmeringsspråket HTML5, noe som gjør det tilpassbart til alle enheter og operativsystemer. Dette spillet fungerer problemfritt på alle mobile enheter, og funksjonene og andre designelementer passer perfekt for mindre skjermer.

Maksimumsgrensen for innsats er økt til 125

Maksimumsgrensen for innsats er økt til 125

TILBAKE TIL INNHOLDSFORTEGNELSE

Buffalo King Megaways - Samlet sammendrag

Nye spilleautomater skapes stadig med The Megaways Mechanic, men de blir fortsatt kjente. Det er en herlig idé for videoautomatskaperen å bruke og Buffalo King å få en oppfølger etter dette i den nye versjonen er veldig spennende. De fleste funksjonene ligner miljøet og symbolene som brukes i denne versjonen. Maksimumsgrensen for innsats er nå økt til 125. Denne endringen har blitt gjort på grunn av spillets profesjonelle spillerpublikum som liker å satse stort i løpet av spillet og spille med høyere innsatser. Megaways har også lagt til en Tumble-funksjon som utløses av vinnende kombinasjoner. Som forklart i funksjonens beskrivelse, multipliserer tilstedeværelsen av Tumble-funksjonen alle wilds som lander under gratisspinn-modusen med 2x, 3x eller 5x. Disse multiplikatorene er ansvarlige for de enorme potensielle utbetalingene du kan vinne til slutt.

Forgjengerversjonen av dette spillet kalt Buffalo King hadde en maksgevinst på 96 750X den første innsatsen, men potensialet for å vinne var lavt, og det gjorde det nesten umulig. Den maksimale gevinsten nå er redusert til 5000 ganger den første innsatsen, noe som virker mer oppnåelig. Bagging av store utbetalinger er mulig her på grunn av de ubegrensede gratisspinnene du kan vinne. Selv om du får mange gratisspinn når modusen starter, kan du få så mange ekstra gratisspinn du vil.

Denne Megaways spilleautomaten er basert på Pragmatic Play vinnerkonsepter brukt i den forrige versjonen kalt Buffalo King. Prairie-temaet og det generelle miljøet passer godt sammen med funksjonene i spillet.

TILBAKE TIL INNHOLDSFORTEGNELSE

FAQ-seksjon for Buffalo King Megaways

Hvilken RTP du kan forvente fra Buffalo King Megaways Feature

Buffalo King tilbyr et RTP-forhold på 96,25 %, som regnes som over gjennomsnittsscore og er enda mer betydelig enn det originale spillet.

Hva er volatiliteten til Buffalo King Megaways?

Denne spilleautomaten har høy volatilitet. Derfor vil det hjelpe om du er forberedt på oppturer og nedturer under spillet ditt.

Hva er den størst mulige gevinsten i Buffalo King Megaways?

Den høyeste gevinsten som er tilgjengelig i denne spilleautomaten er 5000 ganger din første innsats, og dette er et rimelig godt beløp tatt i betraktning den høye volatiliteten til denne videoautomaten. Vi er imidlertid enige om at Megaways spilleautomat generelt bør tilby høyere beløp.

Vil jeg finne en gratisspinn-modus i Buffalo King Megaways?

Selvfølgelig! Du vil bli tildelt 22 gratisspinn først, og senere, ettersom spillet skrider frem, vil du få multipliserende wild-symboler, som vil øke din totale gevinst.

Hva er måtene å vinne Buffalo King Megaways?

Det er 200 704 måter å vinne Buffalo King Megaways, og du bør være glad for å vite at dette er en av de høyeste tellingene på denne motoren.

Er det noen sjanse til å spille Buffalo King Megaways spilleautomat gratis?

Absolutt! Du kan prøve vår gratisversjon her på BETO. Du finner en demoversjon for Buffalo King Megaways her.