MENY

Gold Oasis-automat – gratisspill og anmeldelser (2024)

Gold Oasis
Klikk her for å spille

Gold Oasis av Pragmatic Play

Spill med ekte penger? – Velg en bonus

Anmeldelse av Gold Oasis

Gold Oasis

Gold Oasis-spilleautomaten gir deg sjansen til å dra inn i en ørken, finne en magisk lampe og oppfylle noen av ønskene dine, som å vinne stort. Den har en 5x3-layout og 243 måter å vinne på. Bonusene inkluderer symbolduellen, muligheten til å kjøpe gratisspinn og en gratisspinnrunde der symboler kolliderer for å øke vinnersjansene dine.

I denne Gold Oasis-spilleautomatanmeldelsen vil vi prøve å tyde hvor bra denne spilleautomaten er sammenlignet med andre moderne spilleautomater.


Lansering: 21.09.2023
Volatilitet
Maksgevinst: X7260

Skrevet av: Kim Birch | Anmeldelsen ble sist oppdatert: 01 april 2024 | Faktasjekk av: Jasmin Williams

SERTIFISERT SERTIFISERT
Kim Birch har vunnet og tapt mot de beste pokerproffene over hele verden. I tillegg til å være ekspert på poker og blackjack, har Kim også gitt ut 3 bøker. Om Kim Birch

Spilleautomatfunksjoner

Kjøp bonus

Kjøp bonus

Gamble

Gamble

Jackpoter

Jackpoter

Popularitet

Friskhet

RTP %

Jackpoter

Måter å vinne på

Spenning

Fordeler

Unik symbolduell-funksjon

243 måter å vinne på

Maksimal gevinst på 7 260 ganger innsatsen din

Free Spins-runde med spennende forbedringer

Mulighet til å kjøpe gratisspinn

Ulemper

Høy volatilitet, sjeldnere gevinster

Begrenset utvalg av basisspill

Fakta om spilleautomaten

Leverandør Pragmatic Play

Volatilitet

RTP% 96.06

Spilltype Spilleautomater

Jackpot Nei


Nerdedetaljer

Minsteinnsats 0.20

Maksinnsats 240.00

Hjul 5

Rader 3

Spillfunksjoner

Kampfunksjon Kjøpfunksjon Symbolbytte Ekstra gratisspinn Symbolfall/skred RTP-intervall Scatter-symboler Gratisspinn Wild-symboler


Gold Oasis Anmeldelse av BETO Slots

Gold Oasis Anmeldelse av BETO Slots

Vi introduserer spilleautomaten Gold Oasis

Gold Oasis-spilleautomaten vil minne deg om filmer som Aladdin, og de innovative funksjonene kan oppfylle ønskene dine, akkurat som ånden i Aladdin. Pragmatic Play er ikke kjent for å være en av de mest innovative spilleautomatutviklerne, men de har inkludert flere innovative funksjoner og mekanikker i denne spilleautomaten.

Den har en 5x3-layout og 243 måter å vinne på. Twisten er at du ikke trenger å lande symboler på tilstøtende hjul for å få gevinst, så tre matchende symboler på forskjellige hjul er nok til å utløse en gevinst. I tillegg er bonusene virkelig eksepsjonelle, ettersom du får noen fantastiske symboldueller i hovedspillet og en gratisspinn-bonus med noen spesielle triks. Ikke gå glipp av bonusseksjonen, for jeg vil forklare alt der.

Vil du vite mer om hva som gjør Gold Oasis videospillbemerkelsesverdig overbevisende? Sjekk ut hele anmeldelsen vår for innsikt, og prøv andre gratis videoautomater for moro skyld.

Video: Gold Oasis-automat – gratisspill og anmeldelser (2024)

Spillingen av Gold Oasis fra Pragmatic Play

TILBAKE TIL INNHOLDSFORTEGNELSE

Tema og design: Arabisk skattejakt

Tema og design: Arabisk skattejakt

Tema og design: Arabisk skattejakt

Tema og design

Gold Oasis fra Pragmatic Play tok meg med på et arabisk eventyr. Spillets tema er dynket i ørkengult og gull, og serverer en visuell godbit som kan gi enhver fantastisk solnedgang over sanden kamp til streken. Palmer, en mann på en kamel og en mystisk hule med en hodeskalle i bakgrunnen bidrar til å gjøre spillet enda mer spennende og morsomt.

Ulike figurer dukker opp på hjulene sammen med gylne symboler for å fortelle en historie om å oppdage skjulte rikdommer. Denne spilleautomaten inviterer deg ikke bare til å spille, den trekker deg inn i en historie der hvert spinn utfolder neste kapittel i ørkensagaen.

Musikk og lydspor

Musikken skaper en atmosfære som er helt fascinerende. Tradisjonelle melodier fra Midtøsten flettes sømløst sammen med spenningen i hvert eneste spinn. Den virkelige stjernen var klokkespillet under vinnerkombinasjoner, en melodisk blanding som føltes som å finne gull i sanden.

TILBAKE TIL INNHOLDSFORTEGNELSE

Symboler og utbetalinger

Legg ut på skattejakt med symboler som minner om 1001 natt og gylne gevinster. Her er hva du bør holde utkikk etter:

  • Spillkort (A til 10): Symboler med lavere verdi som gir fra 0,75x til 1x innsatsen din hvis du får fem av dem på hjulene.
  • Symboler med høy verdi: Disse inkluderer en kanne, en kopp og en pose, og de gir mellom 1,5x og 2x innsatsen din for fem treff.
  • Karakter-symboler: Fire forskjellige figurer pryder hjulene, og gir deg mellom 2,5 og 6 ganger innsatsen din for fem treff.
  • Scatter-symbol (det gylne nøkkelhullet): Hvis du får tre av dem på hjul 1, 3 og 5, utløses gratisspinn og du får en umiddelbar gevinst på 2x innsatsen din.

TILBAKE TIL INNHOLDSFORTEGNELSE

Slik spiller du Gold Oasis online spilleautomat

Hvordan spille Pragmatic Play

Hvordan spille Pragmatic Play's Gold Oasis

For at du skal få mest mulig ut av spilløktene dine og potensielle gevinster, får du her en enkel guide til hvordan du spiller:

  • Justereinnsatsstørrelsen: Start med å klikke på knappene (+) eller (-) for å stille inn innsatsverdien fra 0,20 € til 240 €. Du får opp en meny der du kan finjustere innsatsstørrelsen basert på spillplanen din.
  • Bli kjent medgrensesnittet: Gjør deg kjent med hovedskjermbildet. Innstillingsmenyen (nås via tannhjulikonet) lar deg tilpasse spillhastighet, lyd og andre preferanser for en personlig opplevelse.
  • Gå dypereinn i informasjon om utbetalingstabellen: Trykk på (i)-knappen for å se utbetalingstabellen. Den er viktig for å forstå symbolverdier, vinnerkombinasjoner og funksjonsutløsere.
  • Få mest mulig ut av Autoplay: For håndfri spilling kan du bruke autoplay. Velg ønsket antall spinn og angi betingelser for når autospillet skal bremse.
  • Spinn hjulene: Hvis du er klar til å starte spillet, klikker du på spinnknappen eller trykker på mellomromstasten.

TILBAKE TIL INNHOLDSFORTEGNELSE

Bonusfunksjoner

Bonusfunksjoner forklart i Gold Oasis av Pragmatic Play

Bonusfunksjoner forklart i Gold Oasis av Pragmatic Play

Disse bonusfunksjonene øker ikke bare vinnersjansene dine, men sørger også for spenning i hvert eneste spinn. La oss se hvordan de fungerer.

Symbolduell-bonus

Symbolduell-funksjonen tilfører basisspillet et uforutsigbart og morsomt element. Den aktiveres tilfeldig i løpet av spinnene og velger ett betalende symbol som erstatter andre symboler på hjulene, fra minimum 2 til maksimum 10.

Free Spins-funksjonen

Gratisspinn-runden utløses ved å få tre Scatter-symboler. Du vil først motta 5 gratisspinn, der alle symboler utbetales som om de var 5 like for alle gevinster, uavhengig av antall matchende symboler. Denne unike tilnærmingen garanterer høyere utbetalingsmuligheter under gratisspinnene.

I løpet av gratisspinn-runden legges hvert Scatter-symbol som lander, til en samling øverst på spillskjermen. For hver to Scatter-symboler som samles, finner det sted en duell mellom to tilfeldige betalende symboler. Det vinnende symbolet fra hver duell erstatter alle forekomster av det tapende symbolet i de gjenværende gratisspinnene. Det kan forekomme opptil 10 dueller, og hver duell gir ekstra gratisspinn.

For de første 5 duellene får du 2 ekstra spinn for hver duell, og for de neste 5 duellene får du 1 ekstra spinn for hver duell.

Kjøp gratisspinn-bonus

Spillere som ikke er klare til å vente på gratisspinnene, har muligheten til å kjøpe gratisspinn. Gold Oasis tilbyr to valg: enten kan du kjøpe vanlige gratisspinn for 100x innsatsen din eller Super Free Spins for 200x innsatsen din, der symbolene med høyest verdi alltid vinner i duellene.

TILBAKE TIL INNHOLDSFORTEGNELSE

Maks gevinst, RTP og varians

Vinn 7 260 ganger innsatsen din i spilleautomaten Gold Oasis Online!

Vinn 7 260 ganger innsatsen din i spilleautomaten Gold Oasis Online!

Gold Oasis kan skilte med en fristende maksgevinst på 7 260 ganger innsatsen, en solid RTP på 96,06 % og er klassifisert som en spilleautomat med høy volatilitet. Spillets høye varians påvirker spillopplevelsen betydelig ved å gi deg færre, men større gevinster.

Når du bruker bonuskjøpsfunksjonen i Gold Oasis, justeres RTP-en noe. Hvis du velger å kjøpe gratisspinn, endres spillets RTP til enten 96,01 % for gratisspinn eller 96,04 % for supergratisspinn.

Trefffrekvensen er 1 av 4,47, noe som er bra for variansen i denne spilleautomaten. Trefffrekvensen for gratisspinn er 1 av 284. Til slutt er maksgevinstfrekvensen 1 av 7 110 533.

TILBAKE TIL INNHOLDSFORTEGNELSE

Gold Oasis: En spilleautomat som er verdt å prøve?

Gold Oasis: En spilleautomat som er verdt å prøve?

Gold Oasis: En spilleautomat som er verdt å prøve?

Gold Oasis-spilleautomaten er en skjult perle fordi den ser ut som en generisk spilleautomat, men leverer en vakker kombinasjon av innovative funksjoner. Den har så mange ting som skiller seg ut, som måten gevinstene tildeles uten å lande symboler på tilstøtende hjul. Maksgevinsten er også høyere enn det vi vanligvis ser fra Pragmatic Play spilleautomater. Symbolduell-funksjonen endrer alt, spesielt under gratisspinnene.

Under gratisspinnene er Symbol Duel-funksjonen i aksjon mye oftere enn i hovedspillet. Den erstatter sakte og sikkert symboler og sørger for at du sitter igjen med færre symboler. Gevinstpotensialet er virkelig høyt her fordi du har færre symboler og muligheten til å få gevinster ved å lande tre matchende symboler på forskjellige hjul. Dessuten gir alle gevinster samme utbetaling som fem like symboler.

Basisspillet er ikke så stimulerende, og det tar også en stund før det gir gevinster. Sjansene for å utløse gratisspinn er naturligvis lave (1 av 284), så du bør vurdere Bonus Buy-alternativet hvis det er tilgjengelig i ditt land og passer budsjettet ditt. RTP-en er ikke spesiell, da den ligger nær den gjennomsnittlige RTP-en. Så det er absolutt noen mangler i denne spilleautomaten.

Kort sagt kan Gold Oasis-spilleautomaten være den gylne muligheten du har ventet på, og jeg anbefaler den til alle.

TILBAKE TIL INNHOLDSFORTEGNELSE

FAQ for spilleautomaten Gold Oasis

Hvordan fungerer Symbol Duel-funksjonen i spilleautomaten Gold Oasis?

I Gold Oasis aktiveres Symbol Duel-funksjonen tilfeldig i løpet av spinnene i basisspillet. Når den utløses, blir ett betalende symbol valgt til å erstatte mellom 2 og 10 andre symboler på hjulene. Denne funksjonen kan øke gevinstpotensialet ditt betraktelig ved å forvandle mindre verdifulle symboler til mer lukrative symboler.

Kan jeg kjøpe meg inn i gratisspinnrundene i Gold Oasis-spilleautomaten?

Ja, Gold Oasis gir deg muligheten til å kjøpe deg direkte adgang til gratisspinnrundene. Denne funksjonen lar deg gå utenom vanlig spilling for å få umiddelbar tilgang til denne potensielle bonusrunden med 100x innsatsen din. I tillegg har du mulighet til å kjøpe Super Free Spins med forbedrede funksjoner for 200x innsatsen din.

Hva er innsatsgrensene i Gold Oasis?

Innsatsgrensene i denne spilleautomaten varierer fra en minimumsinnsats på $0,20 til en maksimumsinnsats på $240,00 per spinn. Dette brede spekteret passer til ulike budsjetter og spillestiler.

Hva er RTP og volatilitet for Gold Oasis videoslot?

Gold Oasis har en attraktiv RTP (Return To Player) på 96,06 %, noe som plasserer den godt innenfor det ønskelige området for spilleautomater. I tillegg er den klassifisert som en spilleautomat med høy volatilitet, noe som betyr at selv om gevinstene kanskje ikke inntreffer så ofte, er det større sjanse for å få betydelige utbetalinger når de gjør det.

Er det noen demo slot av Gold Oasis slot tilgjengelig på BETO.com?

Ja, på BETO.com har du muligheten til å spille demospilleautomaten Gold Oasis før du satser ekte penger. Dette lar deg gjøre deg kjent med spillmekanikken og bonusfunksjonene uten noen økonomisk forpliktelse.

Hva er det som gjør at spilleautomaten Gold Oasis skiller seg ut fra andre spilleautomater?

Gold Oasis skiller seg ut med sine unike spillelementer, som den innovative Symbol Duel-funksjonen, som gjør det mulig for spillere å forvandle symboler med lav verdi til symboler med høy verdi i løpet av spinnene, og den spennende Free Spins-runden, der dueller kan forlenge spilletiden og øke gevinstpotensialet.