MENY

Congo Cash-automat – gratisspill og anmeldelser [2023]

Klikk her for å spille

Congo Cash av Wild Streak Gaming

Spill med ekte penger? – Velg en bonus

Anmeldelse av Congo Cash

Congo Cash

Congo Cash er en moderne videoautomat med jungeltema. Spilleautomaten er utviklet av Wild Streak Gaming. Congo Cash er tilgjengelig på Pragmatic Play -plattformen. Det er et bredt innsatsområde i sporet fra 0,1 til 100 mynter per spinn. Spilleautomaten har en utmerket RTP på 96,58 %, som er pumpet opp med mange spesialfunksjoner som jackpotter og gratisspinn.


Lansering: 10.01.2021
Volatilitet
Maksgevinst: X5500

Skrevet av: Kim Birch | Anmeldelsen ble sist oppdatert: 16 august 2022 | Faktasjekk av: Jasmin Williams

SERTIFISERT SERTIFISERT
Kim Birch har vunnet og tapt mot de beste pokerproffene over hele verden. I tillegg til å være ekspert på poker og blackjack, har Kim også gitt ut 3 bøker. Om Kim Birch

Spilleautomatfunksjoner

Kjøp bonus

Kjøp bonus

Gamble

Gamble

Jackpoter

Jackpoter

Popularitet

Friskhet

RTP %

Jackpoter

Måter å vinne på

Spenning

Fordeler

Slot har et morsomt tema

Du kan vinne en jackpot verdt 5000x

Tre forskjellige jackpotter

Vinn opptil 100 gratisspinn

Wilds kommer med Freebies

Ulemper

Høy volatilitet

Ingen multiplikatorer

Fakta om spilleautomaten

Leverandør Wild Streak Gaming

Volatilitet

RTP% 96.51

Spilltype Spilleautomater

Jackpot Ja


Nerdedetaljer

Minsteinnsats 0.20

Maksinnsats 100.00

Hjul 5

Rader 3

Spilltemaer

Jungel Natur


Spillfunksjoner

Stabler Progressiv jackpot Scatter-symboler Gratisspinn Wild-symboler


Det fargerike brukergrensesnittet til Congo Cash

Det fargerike brukergrensesnittet til Congo Cash

Introduksjon - Congo Cash

Congo Cash er en utmerket tittel av Pragmatic Play, den berømte spillleverandøren med en demonstrert oversikt over å gi ut spennende og populære spilleautomater. Congo Cash følger stolt trenden. Congo Cash er laget av et spillselskap kalt Wild Streak Gaming, men det har blitt drevet av Pragmatic Play.

Congo Cash har et kraftig jungelbasert tema; du vil glemme alt annet når du begynner å satse på hjulene til denne vakre spilleautomaten. Spilleautomaten er fullastet; det er 432 forskjellige måter å vinne på hjulene til spilleautomaten. Spillet har også mange forskjellige spesialfunksjoner og bonuser; disse gjør gamblingopplevelsen på denne spilleautomaten ganske spennende og elektrisk.

Du vil bli fascinert av den fargerike grafikken og temaet til Congo Cash.

Video: Congo Cash-automat – gratisspill og anmeldelser [2023]

Eksempel på spill av Congo Cash

TILBAKE TIL INNHOLDSFORTEGNELSE

Visual Elements of Congo Cash

Congo Cash har et veldig strengt grafikkspill; spilleautomaten har fargerik og slående grafikk. De forskjellige elementene på spillskjermen har levende fargevalg og bemerkelsesverdige utseende; dette gjør spilleautomaten veldig attraktiv og spennende å spille. Dessuten har spillet en vakker intro. Når du åpner sporet, vil det fortelle deg om de forskjellige spesialfunksjonene i sporet.

Det vakre temaet til spilleautomaten er perfekt synkronisert med det oppslukende lydsporet til videoautomaten; disse kule afrikanske beats vil få deg til å hoppe på setet ditt; bare spill spilleautomaten, og du vil forstå. Spillsymbolene er designet i henhold til spilleautomatens fargerike jungeltema; kortsymbolene i sporet er designet med et slående fargerikt utseende; denne fonten er hovedårsaken til at hjulene ser så vakre ut. De gjenværende vanlige symbolene i sporet er de høyt betalende symbolene; disse høytbetalende symbolene er bildesymbolene; disse bildesymbolene vil hjelpe deg med å vinne godt betalte.

Diamantsymbolet representerer jokersymbolet i sporet; dette vil erstatte de gjenværende vanlige symbolene i sporet. Scatter -symbolet i sporet er den vakre, fargerike sommerfuglen.

Å vinne en svært høyt betalende avkastning i Congo Cash

Å vinne en svært høyt betalende avkastning i Congo Cash

TILBAKE TIL INNHOLDSFORTEGNELSE

Slik spiller du - Congo Cash

Du trenger ikke å lese eller lære noe spesielt for å spille denne spilleautomaten; som alle de andre titlene fra Pragmatic Play, er Congo Cash også enkle å forstå og spille. De grunnleggende tingene du trenger å gjøre er like i nesten alle spilleautomatene, du må først sette en innsats i Congo Cash, deretter vil du spinne hjulene, og du vil få en kontantutbetaling når du lander en vinnende kombinasjon på hjulene til sporet.

Det eneste du kan finne annerledes i denne spilleautomaten er hva slags symboler de har brukt; dette er ikke dine klassiske fruktinspirerte symboler; heller, symbolene i Congo Cash er designet spesielt for å passe med estetikken til spilleautomaten. Kong Gorilla er de mest lukrative symbolene på spilleautomaten; det kan gi deg en utbetaling verdt 10x hvis du lander en fem like kombinasjon av dette symbolet. Leoparden er det nest mest verdifulle symbolet i sporet, som bavianen følger, deretter lemuren, og med den giftige frosken.

Diamanten fungerer som Wild -symbolet i sporet; du kan bruke den til å utløse vinnende kombinasjoner. Scatter -symbolet er Butterfly -funksjonen; Vær oppmerksom på at scatter-funksjonen kun vises på 1. og 5. hjul. Logosymbolet er et annet scatter-symbol; den vises på 2., 3. og 4. hjul.

Du blir presentert med et ganske bredt innsatsområde i sporet, minimumsbeløpet du trenger for å spille på hjulene er 0,10, og du kan øke det til en maks innsats verdt 100 mynter per spinn.

Vinne gratisspinn i Congo Cash

Vinne gratisspinn i Congo Cash

TILBAKE TIL INNHOLDSFORTEGNELSE

RTP og volatilitet

Tilbake til spillerprosent
Return to Player-prosenten av Congo Cash er 96,58 %, en RTP er gjennomsnittet av gevinstene som spillerne på en bestemt spilleautomat får fra den. En RTP på 96,58 % betyr at du mest sannsynlig vil få tilbake rundt 96,58 % av investeringen din gjennom spilleautomaten. RTP er en av de viktigste parametrene for å bedømme en spilleautomat; en god RTP vil sikre dine investerte penger trygg avkastning. RTP av Congo Cash er ganske fantastisk; du får nesten en halv prosent høyere RTP enn industristandarden for lignende spilleautomater.

Volatilitet

Volatiliteten til Congo Cash har blitt vurdert til Medium av Pragmatic Play. Spilleautomater med middels volatilitet er perfekte for de fleste spillere; du vil få balansert spilling i denne spilleautomaten; slots med middels volatilitet er verken aggressive eller kjedelige. En middels varians vil også hjelpe deg å få konstante belønninger, noe som er veldig viktig for mange spillere.

Fargerike hjul i Congo Cash

Fargerike hjul i Congo Cash

TILBAKE TIL INNHOLDSFORTEGNELSE

Tips for å vinne i Congo Cash

 • Hold øye med juvelbrettet som er plassert på toppen av de midterste hjulene.
 • Dette juvelbrettet vil hjelpe deg med å utløse ulike spesialelementer i spilleautomaten som gratisspinn, umiddelbare gevinster og jackpotter.
 • Sommerfuglene er scatter-symbolet i spilleautomaten, du trenger det for å få gratisspinn
 • Når du får nok belønninger i Jewel Board, vil du få jackpotten som er plassert rett over Logo Scatter-symbolet.
 • Den øverste jackpotten i spilleautomaten er verdt 2000x, det er veldig givende for en spilleautomat med middels volatilitet.
 • Du kan vinne opptil 100 gratisspinn, hold øye med disse scatter-symbolene.
 • Freebies i Congo Cash kommer med Wilds knyttet til dem.
Vinn en stor utbetaling i Congo Cash

Vinn en stor utbetaling i Congo Cash

TILBAKE TIL INNHOLDSFORTEGNELSE

Bonusfunksjoner

Congo Cash er en veldig dynamisk spilleautomat; vil du finne at det er en rekke svært givende bonuser i Congo Cash.

Nedenfor er noen av de populære spesialfunksjonene i Congo Cash.

Jewel Board-funksjon

Du vil legge merke til at det er en haug med premier og jackpotter plassert på toppen av det 2., 3. og 4. hjulet, dette er jackpottene du kan vinne i Jewel Board-funksjonen, men du må samle litt Scatter Symboler for det. Når du lander nok Scatters for denne spesialbonusen, kan du skaffe deg en av disse jackpottene.

Følgende er belønningene du kan vinne:

 • Direkte kontantutbetalinger verdt 5x til 100x
 • Du kan få vanvittig mange gratisspinn; du kan vinne hvor som helst mellom 8 og 100 gratisspinn.
 • Den minste jackpotten i spilleautomaten er Minor Jackpot; den har en utbetaling på 25x.
 • Den store jackpotten er den mellomstore jackpotten; det vil belønne deg en gevinst verdt 100x innsatsen din.
 • Den mest lukrative jackpotten i spilleautomaten er Grand Jackpot; dette vil gi deg utrolige 200 ganger innsatsen din.
Den vakre lasteskjermen i Congo Cash

Den vakre lasteskjermen i Congo Cash

TILBAKE TIL INNHOLDSFORTEGNELSE

Gratisspinn i Congo Cash

Det er en ganske kul gratisspinn-bonus i Congo Cash; du kan utløse den ved å lande Scatter-symboler på hjulene til Congo Cash. Gratisspinn -funksjonen er ikke veldig enkel å starte; du må lande symbolene under mange gratisspinn-bilder. Dette er fordi nå, mens du spinner hjulene, legges et wild-symbol til hjulet som faktisk utløste bonusrunden.

Antallet gratisspinn du kan lande i sporet er bare utrolig; du kan vinne hvor som helst mellom 8 og 100 gratisspinn. Det beste med gratisspinn-bonusrunden, du kan bruke disse til å vinne maks jackpot i spilleautomaten, som er verdt 5500x innsatsen din.

TILBAKE TIL INNHOLDSFORTEGNELSE

Den generelle dommen over Congo Cash

Congo Cash er et flott tillegg til spilleautomatverdenen av ekspertutviklerne hos Pragmatic Play. Sporet utmerker seg i alle parametere for en vellykket spilleautomat; spillet har god grafikk, en tilfredsstillende gamblingopplevelse, et flott, tilfredsstillende lydspor og mange andre innebygde spilleautomatfunksjoner for å gjøre opplevelsen din full av spenning og spenning.

Statistikken til Congo Cash er supersikre; du vil ikke ha noe problem med sikkerheten til innskuddene dine. Videre har RTP og Volatility den perfekte kombinasjonen som vil passe de fleste spilleautomater; de fleste spillere velger en stabil spilleautomat i stedet for å spille på de svært eksplosive spilleautomatene; dette er en årsak til den enorme økningen i spilleautomater med middels varians i disse dager.

Congo Cash er superlastet med spesialfunksjoner; spilleautomaten har veldig unike og spennende funksjoner som Wilds og gratisspinn, du vil elske disse bonusene, og du vil ha det gøy med å spille på denne spilleautomaten. For å få en førstehåndsopplevelse av spilleautomaten, bør du prøve demoversjonen av spilleautomaten; den lar deg utforske ulike funksjoner som kan være svært overraskende for deg i sanntid.

TILBAKE TIL INNHOLDSFORTEGNELSE

Congo Cash - FAQ

Hva er prosentandelen for retur til spilleren av Congo Cash?

Return To Player-prosenten av Congo Cash er 96,58 %, noe som er veldig høy enn standarden på lignende spilleautomater.

Hva er volatiliteten til Congo Cash?

Ved rangering av volatilitet er denne spilleautomaten et sted mellom middels til høy.

Hva er bonusfunksjonene på Congo Cash?

Det er mange gratisspinn og jackpotter i spilleautomaten, disse er veldig fordelaktige fra investorens synspunkt

Hva er det høyeste gevinstbeløpet du kan utløse i Congo Cash?

Toppjackpotten i spilleautomaten er verdt 2000 ganger innsatsen din

Hva er Jewel Board-funksjonen i Congo Cash?

Jewel Board er spesialfunksjonen i Congo Cash, du kan få forskjellige premier gjennom dette, som gratisspinn og jackpotter.

Er det en gratisspinnbonus i Congo Cash?

Ja, du kan vinne opptil 100 gratisspinn i Congo Cash

Kan jeg spille Congo Cash gratis?

Ja, gratisversjonen av spilleautomaten er tilgjengelig på nettstedet til BETO