MENY

5 Lions Megaways-automat – gratisspill og anmeldelser [2023]

Klikk her for å spille

5 Lions Megaways av Pragmatic Play

Spill med ekte penger? – Velg en bonus

Anmeldelse av 5 Lions Megaways

5 Lions Megaways

Forbered deg på denne strålende reisen til Asia med 5 Lions Megaways online spilleautomat.

Dette spillet spilles på et 6-hjuls oppsett, og dette spillet tilbyr spillere svimlende 200 704 veier til sjenerøst store premier. Bare aktiver den eksklusive gratisspinn-funksjonen, og spillere vil få tilgang til en rekke gratisspinn-bonuser og ville multiplikatorkombinasjoner. Bonusfunksjoner som villmultiplikatorene og tumblingshjulene vil hjelpe spillere med å øke gevinstene opptil 40x i grunnspillet.


Lansering: 14.06.2021
Volatilitet
Maksgevinst: X5000

Skrevet av: Jasmin ⚡ Miss Volatile | Anmeldelsen ble sist oppdatert: 16 Aug 2022

Spilleautomatfunksjoner

Kjøp bonus

Kjøp bonus

Gamble

Gamble

Jackpoter

Jackpoter

Popularitet

Friskhet

RTP %

Jackpoter

Måter å vinne på

Spenning

Fordeler

Wild multiplikatorer, forsterket opp til 40x

7 forskjellige alternativer fra gratisspinnbonuser

Kinesisk tema med elegant utseende

Opptil 200 704 forskjellige måter å vinne på

Høy RTP på 96,5 % og høy varians

Ulemper

Ser veldig lik ut forgjengerens spor

Fakta om spilleautomaten

Leverandør Pragmatic Play

Volatilitet

RTP% 96.50

Spilltype Spilleautomater

Jackpot Nei


Nerdedetaljer

Minsteinnsats 0.20

Maksinnsats 125.00

Hjul 7

Rader 8

Spilltemaer

Asiatisk og orientalsk


Spillfunksjoner

Bonusinnsats Kjøpfunksjon Velg gratisspinnmodi Symbolfall/skred Gratisspinmultiplikator Scatter-symboler Gratisspinn Wild-symboler


Karakterer

Lykkefrosk Føniks Kinesiske løver Kinesiske drager


Bli med på den morsomme og givende reisen med spilleautomaten 5 Lions Megaways

Bli med på den morsomme og givende reisen med spilleautomaten 5 Lions Megaways

5 Lions Megaways - Intro

Drevet av Pragmatic Play, har 5 Lions Megaways Megaways-hjul ettersom spilleautomaten er basert på Big Time Gaming berømte motor. Denne spesifikke motoren gjør det mulig for spillere å bytte symbolene som lander på hjulene for hvert nytt spinn. 2 til 7 symboler lander på hjul 1 og 6, mens de resterende hjulene (2, 3, 4 og 5) kan lande opptil 8 symboler.

Spillere vil få muligheten til å vinne stort med 200 704 forskjellige veier til seier. For å lære mer om funksjonaliteten bak Megaways-motoren, stikk gjerne innom vår oversikt over motoren.

Å bli med i de mektige løvene vil sette deg tilbake mellom €0,20 til €125 for hvert spinn. Dette oppsettet lar spillere administrere budsjettene sine effektivt og planlegge innsatsene i henhold til deres strategier. Den høyeste utbetalingen, i et enkelt spinn, er verdt 5000 ganger innsatsen din. For å vinne et spill, må spillerne lande minst tre matchende symboler over en aktiv gevinstlinje for en gevinst med økte odds.

Bonustilskudd inkluderer gratisspinn, tumbling-hjul og Wild Multipliers- funksjonene. Greit, på tide å sette til fots i villmarken til 5 Lions Megaways spilleautomaten, og la oss utforske temaet og innstillingene bak denne online videoautomaten.

Video: 5 Lions Megaways-automat – gratisspill og anmeldelser [2023]

Gjør deg klar for 5 Lions Megaways, ettersom grafikken og lydsporet kommer til å imponere deg

TILBAKE TIL INNHOLDSFORTEGNELSE

5 Lions Megaways - tema, design og symboler

5 Lions Megaways sporet har utsøkt designet grafikk, supplert fint med et kinesisk tema. Spillet ser ut til å hente inspirasjon fra tidligere iterasjoner av samme tema, inkludert 5 Lions Gold og 5 Lions Dance. Spillet inneholder tradisjonell kinesisk musikk med en funky beat, som vi syntes var ganske behagelig. Utviklerne gjorde en god jobb og fant denne spilleautomatens lyd og bilde.

Hjulene i denne spilleautomaten er dypblå med gullkanter og har vakre tradisjonelle symboler fra gammel kinesisk astrologi. I verdirekkefølge er disse symbolene skilpadde, koi (fisk), frosk og føniks. Hvert symbol har en annen utbetalingsverdi når det blir en del av en kombinasjon. Det høyest verdsatte symbolet, den rasende dragen, kan gi spillere en utbetaling verdt 25x innsatsen. Du må lande 6 av disse unike symbolene i en vinnende kombinasjon.

De ville Golden Lion-symbolene kan landes på hjul 2, 3, 4 eller 5 og fjerne alle symboler, bortsett fra scatter-symbolet. Spredningssymbolet har form av svart-hvitt-faktoren til Yin/Yang. Takk for HTML5-teknologi, dette spilleautomaten er tilgjengelig for å spille på flere plattformer, inkludert smarttelefoner, nettbrett og PC-er, med samme funksjoner og design.

Det er ånden. Med denne hastigheten kan du snart lande en vill gylden løve

Det er ånden. Med denne hastigheten kan du snart lande en vill gylden løve

TILBAKE TIL INNHOLDSFORTEGNELSE

5 Lions Megaways - Det grunnleggende

Hvordan spille og vinne

Du vil finne det relativt enkelt å starte opp og få disse spinnene i gang i 5 Lions Megaways:

  1. Når du er på hovedmenyen, trykk på " i-knappen " på skjermen for å lede deg til utbetalingstabellen.
  2. De vanlige horisontalt tegnede tre linjene er tilgangspunktet til innstillingene til denne spilleautomaten. Volumet på lydeffekter og spinnhastighet er justerbare alternativer her.
  3. +- og --knappene kan brukes til å justere innsatsstørrelsen slik du vil. Spillere kan satse mellom 0,10 og 100 mynter for hvert spinn.

Som du kanskje har sett på tvers av dine erfaringer med Megaways-baserte spilleautomater, vil antall måter å vinne på variere i henhold til antall symboler du vil lande på hvert hjul. Med 2 til 7 symboler vist på hvert hjul, får du en sjanse til å vinne innenfor maksimalt 117 649 forskjellige vinnende kombinasjoner. Og når du får en gevinst, vil "kaskaden" fjerne alle symbolene fra kombinasjonen og erstatte dem med nyere.

Denne spilleautomaten har også det sjenerøse tillegget av ville multiplikatorer. Dette betyr at når du vinner med et wild-symbol i din vinnende kombinasjon. Gevinsten din vil bli multiplisert med wild-symbolets verdi, og opptil x40 multiplikatorer kan oppnås.

HYGGELIG! Det er bare én av mange hundre tusen vinnende kombinasjoner

HYGGELIG! Det er bare én av mange hundre tusen vinnende kombinasjoner

TILBAKE TIL INNHOLDSFORTEGNELSE

5 Lions Megaways - Spill- og bonusfunksjoner

Løver symboliserer makt, kontroll og dominans. Med 5 Lions Megaways spilleautomaten vil våre eventyr ta oss så langt som til Kina for å utforske dette mystiske og strålende udyret. Bygget på Megaways-motoroppsettet kan du spille for sjanser til å vinne opptil 200 704 aktive gevinstlinjer for en forbløffende massiv utbetalingsbelønning.

Du kan potensielt sikre deg flere vinnende gevinstlinjer med Tumble-funksjonen aktivert innen et enkelt spinn. Du må imidlertid lande en haug med gratis og ville multiplikatorer for å øke oddsen betraktelig. Bortsett fra det er denne spilleautomaten fullpakket med en morsom og spennende bonus som ytterligere elektrifiserer nytelsen.

Wild Multiplikator-funksjonen

Når det gjelder bonusfunksjonene, blir vi presentert med den spennende Wild Multipliers -funksjonen. I en vinnende kombinasjon må du lande et wild -symbol, Golden Lion, for å aktivere denne funksjonen. Når du gjør det, vil utbetalingsverdien din økes med en multiplikatorfaktor på mellom 2x og 40x innsatsen din.

Tumlefunksjonen

Deretter har vi Tumble-funksjonen. Når den er aktivert, fjerner denne funksjonen alle symbolene i en vinnende kombinasjon og erstatter dem med nye symboler på tvers av hjulene. Dette betyr at du vil ha en bedre sjanse til å score påfølgende seire innen et enkelt spinn. Denne funksjonen fortsetter å fungere så lenge du fortsetter å samle inn disse gevinstene.

Velg ditt foretrukne antall gratisspinn og wild multiplikatorverdier

Velg ditt foretrukne antall gratisspinn og wild multiplikatorverdier

TILBAKE TIL INNHOLDSFORTEGNELSE

5 Lions Megaways - Gratisspinn-funksjon

Du kan gjøre stor bruk av gratisspinn -funksjonen for å øke sjansene dine for å ta hjem den store premien. Når du aktiverer denne funksjonen, vil du bli belønnet med en utbetaling verdt enten 3x, 5x, 25x eller 100x innsatsene dine.

Du må oppnå minst 3 Yin/Yang scatter-symboler over hjulene i ett enkelt spinn for å bruke denne bonusen. Denne tilfeldige faktoren avhenger av hvor mange scatter-symboler du lander, med kravene 3, 4, 5 og 6 scatter for hver utbetalingsverdi i stigende rekkefølge.

  • 15x, 30x eller 40x wild multiplikator gir deg 6 gratisspinn
  • 10x, 15x eller 30x wild multiplikatorer gir deg 10 gratisspinn
  • 8x, 10x eller 15x wild multiplikatorer gir deg 13 gratisspinn
  • 5x, 8x eller 10x wild multiplikatorer gir deg 15 gratisspinn
  • 3x, 8x eller 5x wild multiplikatorer gir deg 20 gratisspinn
  • 2x, 3x eller 5x wild multiplikatorer gir deg 25 gratisspinn
  • Få hvilken som helst kombinasjon av gratisspinn eller ville multiplikatorer med mystiske gratisspinn.

Utbetalingene vunnet under en gratisspinn-bonus skaleres opp av wild-multiplikatorene du valgte tidligere. Å utløse gratisspinn-bonusfunksjonene på nytt krever at du utfører den samme prestasjonen igjen. Land minst tre scatter-symboler over hjulene. Du vil imidlertid bare motta det samme antallet gratisspinn-bonuser som du valgte tidligere. Men hør på oss. Det beste er antall ganger du kan trigge denne funksjonen på nytt, som er uendelig!

Med en RTP på 96,5 % og høy varians, trenger du mange bonuser for å vinne de store belønningene

Med en RTP på 96,5 % og høy varians, trenger du mange bonuser for å vinne de store belønningene

TILBAKE TIL INNHOLDSFORTEGNELSE

5 Lions Megaways - RTP og varians

RTP -en for 5 Lions Megaways -sporet er over gjennomsnittet 96,5 %. Spillet kommer også med et stort utvalg av variasjoner. Dette oversettes i hovedsak til mindre hyppige gevinster, og de store gevinstene avhenger alle av kvaliteten og kvantiteten av bonusfunksjonene du vil bruke i gjennomspillingen.

Kudos til alt det og Megaways-spillmotoren. Du kan potensielt vinne den høyeste belønningen på 5000 ganger innsatsen din per spinn.

5 Lions Megaways spilleautomat - høy belønning i et enkelt spinn er opptil 5000 ganger innsatsen din

5 Lions Megaways spilleautomat - høy belønning i et enkelt spinn er opptil 5000 ganger innsatsen din

TILBAKE TIL INNHOLDSFORTEGNELSE

5 Lions Megaways - Konklusjon

Pragmatic Play har gjort det bra i å ikke bøye seg for presset fra et marked fullt av asiatiske Megaways-spilleautomater ved å velge å holde det enkelt. De tok designet fra det originale spillet og kombinerte det med Megaways-motoren for å skape en ny, men likevel kjent opplevelse. Med 5 Lions Megaways spilleautomaten gjorde Pragmatic Play den rette oppfordringen for å beholde noen elskede funksjoner, som gratisspinn-funksjonen, fra det originale spillet for å øke morofaktoren til deres nye online spilleautomat.

Hvert spinn av spilleautomaten 5 Lions Megaways kan være en ny og minneverdig opplevelse. Med flere fall og ville multiplikatorer kan du tjene en enorm mengde pengepremier på ett enkelt spinn. Vår erfaring er at gratisspinnfunksjonens valgmekaniker fortjener søkelyset, med spillere som tilbys flere alternativer for 6 til 25 gratisspinn, sammen med wild-multiplikatorer verdt mellom 3x til 40x.

Hvis du er så spent, hva venter du på? Er du allerede fan av deres tidligere spill i 5 Lions-serien? Ikke si noe mer. Dette spilleautomaten er kun ment for deg. Du vil få tak i en oppgradert versjon av den originale 5 Lions online-spilleautomaten med bedre topppremieverdier ( 5000x i den nye spilleautomaten vs 3520 i den originale spilleautomaten ).

Gå over til et av våre anbefalte Pragmatic Play online kasinoer og gjør deg klar til å kjempe sammen med den asiatiske kongen av beist i dag.

TILBAKE TIL INNHOLDSFORTEGNELSE

FAQ

Hva er den høyest verdsatte gevinsten for et enkelt spinn i 5 Lions Megaways sporet?

Den høyest verdsatte premien du kan lande mens du spiller 5 Lions Megaways er 5000x innsatsen din, en forbedring i forhold til den originale spilleautomatens toppgevinst på 3520x innsatsen.

Hva er RTP for 5 Lions Megaways sporet?

RTP-en for dette spilleautomaten er vurdert til 96,5 %, høyere enn de fleste andre spilleautomater. Kudos til høye nivåer av variasjon, alle dine store gevinster vil komme fra multiplikatorene.

Er det en gratisspinn-funksjon i spilleautomaten 5 Lions Megaways?

Ja. Denne spilleautomaten inkluderer en gratisspinn-funksjon, som lar deg velge mellom forskjellige kombinasjoner av gratisspinn og wild-multiplikatorer.

Hvordan aktiveres Wild Multiplier-funksjonen i 5 Lions Megaways sporet?

Når du lander et wild-symbol i en vinnende kombinasjon, utløses Wild Multiplier-funksjonen. Denne funksjonen lar gevinstene dine økes med en tilfeldig multiplikator på opptil 40x.

Hvor mange forskjellige måter er det å vinne i 5 Lions Megaways sporet?

Du kan spille med maksimalt 200 704 forskjellige måter å vinne på. Denne verdien er litt høyere enn andre Megaways-baserte spilleautomater.

Kan jeg prøve 5 Lions Megaways online spilleautomat gratis?

Ja, det kan du absolutt! Vi har dekket deg her på BETO. Du kan spille demoversjonen av 5 Lions Megaways online spilleautomat gratis.