MENY

10001 Nights-automat – gratisspill og anmeldelser [2024]

10001 Nights
Klikk her for å spille

10001 Nights av Red Tiger

Spill med ekte penger? – Velg en bonus

Anmeldelse av 10001 Nights

10001 Nights

10 001 Nights fra Red Tiger Gaming er en flott spilleautomat som er basert på folklore fra Midtøsten. Du vil like denne spilleautomaten på grunn av de magiske funksjonene, som gratisspinnene. Denne spilleautomaten med 5 hjul og 20 gevinstlinjer ser på overflaten ut som en enkel spilleautomat. Den har imidlertid funksjoner som vil overraske deg, som Mega Wilds og Multi-Pick-funksjonene.

Vi vil utforske hva denne spilleautomaten tilbyr i denne 10 001 Nights spilleautomatanmeldelsen.


Lansering: 17.11.2020
Volatilitet
Maksgevinst: X10347

Skrevet av: Kim Birch | Anmeldelsen ble sist oppdatert: 22 desember 2023 | Faktasjekk av: Jasmin Williams

SERTIFISERT SERTIFISERT
Kim Birch har vunnet og tapt mot de beste pokerproffene over hele verden. I tillegg til å være ekspert på poker og blackjack, har Kim også gitt ut 3 bøker. Om Kim Birch

Spilleautomatfunksjoner

Kjøp bonus

Kjøp bonus

Gamble

Gamble

Jackpoter

Jackpoter

Popularitet

Friskhet

RTP %

Jackpoter

Måter å vinne på

Spenning

Fordeler

10 347x maks seier

Gratisspinn med kraftige funksjoner

Evne til å låse opp nye funksjoner ved å spille lenger

Innovative funksjoner

Myke animasjoner og utmerket grafikk

Ulemper

Høy variasjon

Fakta om spilleautomaten

Leverandør Red Tiger

Volatilitet

RTP% 94.73

Spilltype Spilleautomater

Jackpot Nei


Nerdedetaljer

Minsteinnsats 0.10

Maksinnsats 250.00

Hjul 5

Rader 4

Spillfunksjoner

Vilkårlige premier Samle energi Vilkårlige wild-symboler Bonusspill: velg objekter RTP-intervall Multiplikator Scatter-symboler Gratisspinn Wild-symboler Megasymbol (3x3)


Casino

Kortfarger


Nyt unike funksjoner ved å fylle en lampe med magisk olje

Nyt unike funksjoner ved å fylle en lampe med magisk olje

Velkommen til 10 001 Nights spilleautomat av Red Tiger Gaming

10 001 Nights er et greit spill med 5 hjul og 4 rader som er forbedret med skarp grafikk og jevne animasjoner. Den har 20 gevinstlinjer, men de er mer enn nok til å belønne deg godt på grunn av bonusfunksjonene som vi vil diskutere litt senere.

Dette er ikke den første spilleautomaten inspirert av folklore fra Midtøsten, og heller ikke den siste. De vanlige wild-symbolene og de stablede wild-symbolene øker potensialet i basisautomaten. Selv de lavtbetalende symbolene ser vakre ut fordi de er laget av edelstener og har form som de fire kortdraktene.

Når du får nok Destiny Spins-symboler, utløser du gratisspinn hver dag. Lampesymbolene er også der for å hjelpe deg med å utløse nye funksjoner.

Medde tilfeldige funksjonene i denne spilleautomaten kan du fjerne alle symboler med lav utbetaling i et spinn, legge til et tilfeldig antall Wilds på hjulene, få en gevinstmultiplikator og Mega Wilds. Dette er bare funksjonene du får glede av i hovedspillet, og det beste er at du låser opp flere givende funksjoner etter hvert som du spiller over lengre tid. Kort sagt, dette spillet belønner deg godt for å investere tid og penger.

Vi skal snart se hvordan de magiske funksjonene i denne spilleautomaten fungerer og forklare alt slik at du føler deg trygg når du spiller denne spilleautomaten.

Video: 10001 Nights-automat – gratisspill og anmeldelser [2024]

Spill av 10 001 Nights videoautomat

TILBAKE TIL INNHOLDSFORTEGNELSE

Midtøsten-tema og imponerende grafikk

Denne spilleautomaten er inspirert av 1001 natt-samlingen, som er en samling historier fra Midtøsten.

Bak hjulene ser du den vakre utsikten fra sultanens rom. Utsikten over byen i den arabiske ørkenen er fascinerende og har en unik glød som trekker deg inn i spillet.

Et sakte og tradisjonelt lydspor i bakgrunnen komplimenterer spillet godt. Selv om lydsporet er bra, er det ikke like bra som grafikken og temaet. Red Tiger Gaming har jobbet hardt for å skape denne vakre spilleautomaten, og vi liker animasjonene de har lagt til.

Symbolene er laget med omhu. Sultanen med de røde edelstenene på turbanen og den magiske lampen er eksempler på symboler som ser utsøkte ut. Sultanen er det mest lønnsomme symbolet fordi det gir deg 40x innsatsen din hvis du får en vinnende kombinasjon med fem like symboler.

Wild-symbolet er den vakre arabiske kvinnen, og hun gir deg 55x innsatsen din hvis du får fem like kombinasjoner. Scatter-symbolet er sultanens vakre palass, som utløser gratisspinn hvis du får tre av dem.

Denne spilleautomaten fungerer på alle enheter, så du trenger ikke å bekymre deg for om du vil spille på PC eller mobil.

Utløs Destiny Spins ved å lande tre eller flere scatters

Utløs Destiny Spins ved å lande tre eller flere scatters

TILBAKE TIL INNHOLDSFORTEGNELSE

Hvordan spille spilleautomaten 10 001 Nights

I denne delen skal vi se på det grunnleggende ved å spille denne spilleautomaten. La oss komme i gang.

  • Du vil legge merke til den gule spin-knappen nederst til høyre som du kan bruke til å spinne hjulene.
  • Du kan klikke på innsatsen din nederst til venstre og velge mellom 0,20 € (minimumsinnsats) og 8 € (maksimumsinnsats).
  • Autospill-knappen er i nærheten av innsatsknappen, og den lar deg kjøre opptil 100 spinn på autopilot med tilpassede taps- og gevinstgrenser.
  • Du kan klikke på utbetalingsknappen nederst til venstre for å se på funksjonene og utbetalingene. Hvis du vil ha detaljert informasjon om spilleautomaten, kan du bruke hjelpeknappen ved siden av utbetalingsknappen.
  • Turbomodus er også tilgjengelig, og du kan aktivere den ved å klikke på turboknappen ved siden av spinnknappen.
  • Hvis du vil se saldoen din, kan du se den øverst til venstre på skjermen.
  • Øverst til høyre kan du slå lyden av og på, gå inn eller ut av fullskjerm og få tilgang til informasjon om funksjoner og utbetalingstabeller.
Nyt gratisspinn-bonusen i 10 001 Nights online spilleautomat

Nyt gratisspinn-bonusen i 10 001 Nights online spilleautomat

TILBAKE TIL INNHOLDSFORTEGNELSE

Magical Slot-funksjoner

10 001 Nights har bonusfunksjoner som motiverer folk til å fortsette å spille, fordi du belønnes med nye funksjoner etter hvert som du fortsetter å spille. Dette er på grunn av Feature Lamps-funksjonen som vi vil diskutere sammen med andre spennende bonusfunksjoner. La oss komme i gang.

Funksjonslamper

Du vil få gylne oljelamper på hjulene som vil fylle opp Feature Lamps når du samler dem. Fordelen med å samle oljelamper er at de vil hjelpe deg med å utløse nye funksjoner og holde dem opplåst så lenge du spiller.

Når du fyller en funksjonslampe helt opp, utløses en ny funksjon på neste spinn, og denne funksjonen kan utløses tilfeldig med samme innsats. Du kan låse opp mer enn én funksjon og nyte opptil fire funksjoner i løpet av spillet, og la oss se hva disse funksjonene er.

  1. Imperial Spin-funksjonen: Imperial Spin-funksjonen aktiveres ved å samle 6 oljelamper. I denne funksjonen fjernes symbolene med lav utbetaling, og bare symboler med høy utbetaling dukker opp for å gi deg sjansen til å vinne store gevinster.
  2. Random Wilds-funksjonen: Du må samle 7 oljelamper (totalt 13 oljelamper) for å utløse denne funksjonen. I denne funksjonen vil et tilfeldig antall Wild-symboler dukke opp for å hjelpe deg med å vinne.
  3. Multi-Pick-funksjon: Du må samle 8 oljelamper (totalt 21 oljelamper) for å utløse denne funksjonen. Du må velge mellom tre kort for å avsløre multiplikatoren som vil gjelde for din neste gevinst.
  4. Mega Wilds-funksjonen: Denne siste funksjonen låses opp og utløses ved å samle 9 oljelamper (totalt 30 oljelamper). I denne funksjonen får du minst én Mega Wild som fyller hele hjulet.

Destiny Spins/gratisspinn-funksjonen

Hvis du får3, 4 eller 5 Scatter-symboler i hovedspillet, får du henholdsvis 8, 10 og 12 gratisspinn. Du kan også utløse gratisspinn eller Destiny Spins på nytt ved å få 3, 4 eller 5 Scatter-symboler, som gir deg henholdsvis 6, 7 og 8 ekstra gratisspinn.

Bonus Destiny Spins-runden er som i hovedspillet, men Feature Lamps-funksjonen utløses oftere under disse spinnene. Så uansett hvilke funksjoner du har låst opp, vil de hjelpe deg med å vinne store gevinster. Det er også mulig å dra nytte av flere funksjoner i ett enkelt spinn. Du kan for eksempel få Mega Wilds-funksjonen med Imperial Spin for å skape vanvittige gevinster.

Nyt vakre symboler i spilleautomaten 10 001 Nights

Nyt vakre symboler i spilleautomaten 10 001 Nights

TILBAKE TIL INNHOLDSFORTEGNELSE

RTP, varians og maksimal gevinst

RTP for denne spilleautomaten er 95,73 %, noe som er litt lavere enn den gjennomsnittlige RTP på 96 %. Det bør imidlertid ikke avskrekke deg fra å prøve denne spilleautomaten, for det vil ikke ha så stor innvirkning.

Variansen er høy, så du må være litt forsiktig når du spiller denne spilleautomaten.

Maksgevinsten er 10 347 ganger innsatsen din, noe som betyr at denne spilleautomaten har et enormt gevinstpotensial.

Gå etter en maksgevinst på 10 347 ganger innsatsen.

Gå etter en maksgevinst på 10 347 ganger innsatsen.

TILBAKE TIL INNHOLDSFORTEGNELSE

Er 10 001 netter på nett verdt det?

10 001 Nights er verdt å bruke tid på fordi den har enestående funksjoner og grafikk som både underholder og belønner deg. Bonusrunden med gratisspinn ser kanskje ikke så mye ut, men de kan være veldig kraftige hvis du har låst opp alle funksjonslampene. Det tar litt tid å låse opp alle, men det er verdt det.

Vi anbefaler ikke å endre innsatsen din etter at du har låst opp funksjonslampene, for da må du gjøre det på nytt. Du kan nyte disse unike funksjonene tilfeldig og aldri kjede deg på grunn av Feature Lamps.

Grafikken, temaet og animasjonene er utmerket. Du vil glede deg over det jevne spillet, og det beste med spillet er gratisspinnene. Selv den maksimale gevinsten på 10 347 ganger innsatsen din bør være lettere å få under gratisspinnene.

Du vil nyte spillet og bli belønnet nok til å fortsette å spille. Vi anbefaler derfor at du tar turen til Midtøsten og spiller 10 001 Nights online spilleautomat for garantert underholdning. Hvis du vil få maksimal utbetaling ved å spille med ekte penger, kan du besøke BETOs anbefalte nettcasinoer.

TILBAKE TIL INNHOLDSFORTEGNELSE

10 001 netter - FAQ

Hvor høy er maksgevinsten i spilleautomaten 10 001 Nights?

Den maksimale gevinsten er 10 347 ganger innsatsen din, noe som overraskende nok ikke stemmer overens med navnet på spilleautomaten. Det er imidlertid over 10 001, noe som er flott.

Hvor høy er RTP-en til 10 001 Nights videoautomat?

RTP-en til denne spilleautomaten er 95,73 %, som er lavere enn gjennomsnittet, men du vil neppe merke stor forskjell i spillingen din.

Er gratisspinn tilgjengelig på spilleautomaten 10 001 Nights?

Ja, du kan utløse Destiny Spins eller gratisspinn ved å lande 3 eller flere scatters på hjulene. Du kan også få ekstra gratisspinn ved å lande flere scatters under funksjonen.

Hvordan fungerer funksjonslampene i 10 001 Nights-sporet?

Du vil se 4 funksjonslamper som du kan fylle ved å lande magiske lampesymboler på hjulene. Å fylle disse funksjonslampene helt vil utløse en givende funksjon og låse den opp under spillets varighet.

Er det mulig å spille 10 001 Nights spilleautomat gratis?

Ja, du kan prøve spilleautomaten 10 001 Nights gratis her hos BETO.