MENY

Viking Forge-automat – gratisspill og anmeldelser (2024)

Viking Forge
Klikk her for å spille

Viking Forge av Pragmatic Play

Spill med ekte penger? – Velg en bonus

Anmeldelse av Viking Forge

Viking Forge

Viking Forge-spilleautomaten fokuserer på vikingtemaet og har en sterk grafikk og enda sterkere bonuser. Den har en 6x5-layout for å hjelpe deg med å få mest mulig ut av pay-anywhere-mekanikken. Bonusene er Tumble-funksjonen, Coin Collection, Free Spins, Ante Bet og Buy Free Spins-bonusen. Den har en maksgevinst på 10 000 ganger innsatsen din, og vi vil snart se hvordan den kan vinnes.

I denne Viking Forge-spilleautomatanmeldelsen vil vi prøve å forstå om denne spilleautomaten fra Pragmatic Play er en av deres fineste eller en gjennomsnittlig spilleautomat som ikke er verdt tiden din.


Lansering: 30.10.2023
Volatilitet
Maksgevinst: X10000

Skrevet av: Kim Birch | Anmeldelsen ble sist oppdatert: 29 mars 2024 | Faktasjekk av: Jasmin Williams

SERTIFISERT SERTIFISERT
Kim Birch har vunnet og tapt mot de beste pokerproffene over hele verden. I tillegg til å være ekspert på poker og blackjack, har Kim også gitt ut 3 bøker. Om Kim Birch

Spilleautomatfunksjoner

Kjøp bonus

Kjøp bonus

Gamble

Gamble

Jackpoter

Jackpoter

Popularitet

Friskhet

RTP %

Jackpoter

Måter å vinne på

Spenning

Fordeler

Maks gevinst på 10 000 ganger innsatsen

Mekaniker som kan betale hvor som helst

Bonuskjøp-funksjon

Funksjon for myntsamling

Gratisspinn med en vedvarende myntmåler

Ulemper

Høy volatilitet

Krever tålmodighet og budsjett

Fakta om spilleautomaten

Leverandør Pragmatic Play

Volatilitet

RTP% 96.05

Spilltype Spilleautomater

Jackpot Nei


Nerdedetaljer

Minsteinnsats 0.20

Maksinnsats 240.00

Hjul 6

Rader 5

Spilltemaer

Vikinger


Spillfunksjoner

Bonusinnsats Tilleggssymboler Kjøpfunksjon Symbolfall/skred RTP-intervall Multiplikator Scatter-symboler Gratisspinn


Viking Forge Anmeldelse av BETO Slots

Viking Forge Anmeldelse av BETO Slots

Vi introduserer Viking Forge spilleautomat online

Viking Forge-spilleautomaten ligner på andre spill utgitt av Pragmatic Play, men de har prøvd å gjøre den ny ved å bruke Coin Collection-funksjonen. Spill med pay-anywhere-mekanikk har blitt mer populære på grunn av utgivelser som Gates of Olympus, men denne bruker myntoverlegg i stedet for multiplikatorer for å gi de store gevinstene.

Det har 6 hjul og 4 rader med muligheten til å få gevinster ved å lande 8 eller flere matchende symboler hvor som helst på hjulene. Når det gjelder bonuser, er hovedfokusetmyntoverleggssymbolene som kan samles og gi store gevinster. I gratisspinnene har de gjort det slik at myntinnsamlingsmåleren ikke tilbakestilles for enda høyere gevinster. Det er andre bonuser som Ante Bet som vil bli diskutert i detalj snart.

Er du klar til å se smia i aksjon? Ta en titt på spillvideoen vår fra Viking Forge, og kanskje du også vil prøve deg selv ved åspille gratis spilleautomater på nettet.

Video: Viking Forge-automat – gratisspill og anmeldelser (2024)

Spillingen av Viking Forge fra Pragmatic Play

TILBAKE TIL INNHOLDSFORTEGNELSE

Tema og design: Fordypning i norrøn mytologi

Tema og design: Fordypning i norrøn mytologi

Tema og design: Fordypning i norrøn mytologi

Tema og design

Viking Forge tar deg med inn i en dyster vikingverden. Den brennende smiebakgrunnen brøler for hvert spinn, mens de intrikat utformede norrøne symbolene inkluderer en farlig viking og mektige våpen.

Bakgrunnen er et mørkt område i nærheten av en vulkan. Bortsett fra bildet av vikinger som bruker lavaen fra vulkanen til å smi våpen, byr ikke denne spilleautomaten på noe nytt når det gjelder tema. Det er et greit tema, men det er langt fra det beste fra Pragmatic Play.

Musikk og lydspor

Den dundrende lyden i dette spillet kler det godt. De dramatiske trommeslagene og den intense musikken suppleres av ulike lydeffekter for å lande gevinster. Hver gevinst føles episk, hvert spinn er et kick - det sørger lydsporet for!

TILBAKE TIL INNHOLDSFORTEGNELSE

Symboler og utbetalinger

La oss nå se nærmere på utbetalingene fra de kraftige vikingsymbolene:

 • Viking Warrior: 100x innsatsen din for 12 eller flere matchende symboler
 • Hammer: 20x innsatsen din for 12 eller flere symboler
 • Sverd: 15x innsatsen din for 12 eller flere symboler
 • Ølkrus: 10 ganger innsatsen din for 12 eller flere symboler
 • Kortsymboler: 3x til 8x innsatsen din for 12 eller flere matchende symboler
 • Spesialsymboler: Scatter-symbolet er et gyllent vikingsymbol som utbetaler 3x til 100x innsatsen din for 4 til 6 Scatter-symboler på hjulene. Myntsymbolet er en gullmynt som brukes i Coin Collection-bonusen.

TILBAKE TIL INNHOLDSFORTEGNELSE

Hvordan spille spilleautomaten Viking Forge

Slik spiller du Pragmatic Play

Slik spiller du Pragmatic Play's Viking Forge

Er du klar til å kaste deg ut i Viking Forge? Her er en rask guide som hjelper deg i gang.

 • Angi innsatsstørrelsen ved hjelp av knappene (+) eller (-). Du kan velge mellom €0,20 og €240, så det passer både forsiktige spillere og storspillere.
 • MedAutoplay kan du velge et bestemt antall spinn, slik at du kan lene deg tilbake og se vikingene gjøre jobben sin.
 • Ikke hopp over utbetalingstabellen! Trykk på (i)-knappen for å forstå symbolverdier og bonusfunksjoner.
 • Innstillingsmenyen lar deg tilpasse spillet, med muligheter for å justere ting som lyd og hastighet.
 • I likhet med andre spilleautomater kan du klikke på den buede pilen for å starte handlingen.

TILBAKE TIL INNHOLDSFORTEGNELSE

Bonusfunksjoner

Bonusfunksjoner forklart i Viking Forge av Pragmatic Play

Bonusfunksjoner forklart i Viking Forge av Pragmatic Play

Viking Forge-spilleautomaten har noen spesielle bonuser som Coin Collection som er verdt å sjekke ut. La oss se hvordan bonusene fungerer.

Tumble-funksjonen

Tumble-funksjonen holder hjulene i gang, bokstavelig talt. Når du vinner, eksploderer vinnersymbolene, slik at nye symboler faller ned. Det er ingen grense for hvor mange gevinster du kan få på rad, så det kan føre til store gevinster eller andre bonuser.

Myntinnsamlingsbonus

Midt i den brennende smia av symboler skinner Coin Collection-mekanikken. Disse myntoverleggssymbolene er nøkkelen til uventede rikdommer, og dukker opp tilfeldig på alle symboler (unntatt Scatter-symboler) med verdier eller multiplikatorer (fra direkte premier som 0,1x til 20x din totale innsats eller multiplikatorer som 2x, 3x, 5x eller 10x).

Når myntene er en del av en gevinst, forsvinner de i et blaff, og verdiene deres samles i en måler. Pengeverdiene legges til i måleren, mens multiplikatorene multipliserer verdien som allerede er samlet i måleren. Når alle snurrene fra et spinn er over, multipliseres den totale verdien som er samlet i måleren med innsatsen din og utbetales til deg.

Gratisspinn-funksjonen

Hvis du får 4, 5 eller 6 Scatter-symboler hvor som helst på hjulene, låser du opp henholdsvis 10, 20 eller 30 gratisspinn. Men det handler ikke bare om å spinne gratis; det handler også om å samle rikdom gjennom myntoverlegg i en måler som vokser gjennom hele runden. Du kan til og med utløse funksjonen på nytt med 3 eller flere Scatter-symboler for 5 ekstra spinn.

Ante-innsats og kjøp av gratisspinn-funksjonen

For de som er ivrige etter å kaste seg ut i handlingen eller justere oddsen, har denne spilleautomaten to spennende innsatser. Ante-innsatsen øker innsatsen din for å få en bedre sjanse til å få naturlige gratisspinn, plasserer flere Scatter-symboler på hjulene og slår av buy-in-funksjonen. Hvis du aktiverer denne funksjonen, øker innsatsen din med 25 %. Du kan også kjøpe gratisspinn for å få øyeblikkelig tilgang til denne ettertraktede runden for 100 ganger innsatsen din. Begge alternativene gir deg mulighet til å endre strategi og spillopplevelse.

TILBAKE TIL INNHOLDSFORTEGNELSE

Maks gevinst, RTP og varians

Vinn 10 000 ganger innsatsen din i spilleautomaten Viking Forge Online!

Vinn 10 000 ganger innsatsen din i spilleautomaten Viking Forge Online!

Viking Forge kan skilte med en maksimal gevinst på 10 000 ganger innsatsen, en gjennomsnittlig RTP på 96,05 % og høy varians. Spillets mekanikk gir gode sjanser for store utbetalinger.

Alternativet Kjøp gratisspinn øker RTP-en til 96,06 %, mens alternativet Ante-innsats senker RTP-en til 96 %. Med høy volatilitet er gevinstene kanskje sjeldnere, men de har en tendens til å være større når de først treffer.

Denne spilleautomaten har en lav gevinstfrekvens på 1 av 4, men det er som forventet i et spill med høy volatilitet. Trefffrekvensen for gratisspinnene er bare 1 av 406, noe som er lavere enn forventet. Maksgevinsten forventes å treffe én gang per 4 millioner spinn.

TILBAKE TIL INNHOLDSFORTEGNELSE

Viking Forge: En online spilleautomat verdt et spinn?

Viking Forge: En online spilleautomat verdt et spinn?

Viking Forge: En online spilleautomat verdt et spinn?

Viking Forge-spilleautomaten gjør en god jobb med å bruke pay-anywhere-mekanikken med en ny og spennende vri for å gi friskhet til spillet. Pragmatic Play Viking Forge er beryktet for å lage kloner av spilleautomatene sine, men denne gangen er det ikke tilfelle. De har inkludert Coin Collection-funksjonen i denne spilleautomaten, noe som har endret alt og gitt dette spillet en unik appell.

Problemet jeg har med denne spilleautomaten er at Coin Collection-funksjonen ikke ser ut til å være bedre enn multiplikatorsymbolene i spilleautomater som Gates of Olympus 1000. Massive gevinster treffer når de høye multiplikatorene, som 5x eller 10x, gjelder for måleren, men det skjer sjelden, selv under gratisspinnene. Så du trenger mange spinn bare for å se hva denne spilleautomaten kan gjøre. Etter min mening høres multiplikatorer på opptil 1000x mye bedre ut enn 10x multiplikatorer som gjelder for måleren.

Hvis du synes det tekniske er vanskelig å forstå, la meg forenkle det for deg. Denne spilleautomaten er bra, men den er ikke i nærheten av den beste spilleautomaten med pay-anywhere-mekanikken. Hvis du har det bra med å vente på store gevinster og vil prøve noe nytt, kan du spille denne spilleautomaten. Ellers er det bedre alternativer du kan vurdere, som Gates of Olympus 1000.

TILBAKE TIL INNHOLDSFORTEGNELSE

Ofte stilte spørsmål om Viking Forge-spilleautomaten

Kan jeg prøve Viking Forge-spilleautomaten gratis før jeg satser ekte penger?

Ja, det kan du. Her hos BETO tilbyr vi endemo-automat av Viking Forge som du kan prøve. Det er en flott måte å bli kjent med spillmekanikken og funksjonene på uten å risikere penger.

Hva er RTP og maksimal gevinst for spilleautomaten Viking Forge?

Viking Forge kan skilte med en RTP på 96,05 % og gir deg sjansen til å vinne opptil 10 000 ganger innsatsen din. Dette spillet med høy volatilitet lover store utbetalinger for de som er heldige nok til å vinne store gevinster.

Hvordan fungerer Tumble-funksjonen i Viking Forge-videoautomaten?

Tumble-funksjonen får symboler i vinnerkombinasjoner til å forsvinne, slik at nye symboler faller ned ovenfra. Denne prosessen kan skape flere gevinster etter hverandre på ett spinn, og fortsetter helt til det ikke er flere gevinster igjen.

Er det noen spesielle symboler jeg bør se etter når jeg spiller Viking Forge?

Holdabsolutt øye med myntoverleggssymbolene og Scatter-symbolene. Myntoverlegg kan festes til nesten alle symboler unntatt Scatter-symboler og gi direkte pengepremier eller multiplikatorer. Scatter-symboler utløser gratisspinn, noe som øker gevinstpotensialet ditt betraktelig.

Er det mulig å kjøpe seg direkte inn i gratisspinn-funksjonen?

Ja, du har muligheten til å kjøpe gratisspinn til 100x din nåværende totalinnsats, noe som umiddelbart utløser funksjonen med 4, 5 eller 6 Scatter-symboler som treffer tilfeldig på det utløsende spinnet. Dette er et attraktivt alternativ hvis du er ute etter umiddelbar action.

Hvilke strategier bør jeg vurdere når jeg spiller Viking Forge online slot?

På grunn av den høye volatiliteten er det lurt å være forsiktig med bankrollen og være forberedt på at det kan gå litt lang tid mellom de store gevinstene. Spillere kan også vurdere å bruke Ante Bet-funksjonen for å øke sjansene for å utløse gratisspinn på naturlig vis, eller å kjøpe gratisspinnrunden direkte hvis lommeboken tillater det. Begge strategiene kan potensielt øke sjansene for å vinne større gevinster.