MENY

Sweet Bonanza Xmas-automat – gratisspill og anmeldelser [2023]

Klikk her for å spille

Sweet Bonanza Xmas av Pragmatic Play

Spill med ekte penger? – Velg en bonus

Anmeldelse av Sweet Bonanza Xmas

Sweet Bonanza Xmas

Takket være Pragmatic Play kan du nyte julen hele året. Sweet Bonanza Xmas er et nytt spill med 6 hjul og 5 rader hvor en unik spillmekaniker betaler ut gevinstene.

Det er ingen gevinstlinjer, og du må ganske enkelt lande et antall lignende symboler sammen hvor som helst på rutenettet for å få julebonusen din.

En anstendig RTP og en heftig Jackpot gjør spillingen lukrativ.


Lansering: 19.11.2019
Volatilitet
Maksgevinst: X21175

Skrevet av: Jasmin ⚡ Miss Volatile | Anmeldelsen ble sist oppdatert: 16 Aug 2022

Spilleautomatfunksjoner

Kjøp bonus

Kjøp bonus

Gamble

Gamble

Jackpoter

Jackpoter

Popularitet

Friskhet

RTP %

Jackpoter

Måter å vinne på

Spenning

Fordeler

Enorme 21 175x Max Win

Spesialalternativ for kjøp av bonus

Suveren gratisspinn-runde med 10 spinn

Multiplikatorbomber

Fantastisk grafikk

Ulemper

Ingen progressiv jackpot

Ingen re-spins runde

Fakta om spilleautomaten

Leverandør Pragmatic Play

Volatilitet

RTP% 96.48

Spilltype Spilleautomater

Jackpot Nei


Nerdedetaljer

Minsteinnsats 0.20

Maksinnsats 100.00

Hjul 6

Rader 5

Spilltemaer

Søtsaker Ferier


Spillfunksjoner

Cluster Pays Vilkårlig multiplikator Kjøpfunksjon Symbolfall/skred RTP-intervall Scatter-symboler Gratisspinn


Karakterer

Snømann


Sweet Bonanza Xmas

Sweet Bonanza Xmas ' brede spillrutenett

Sweet Bonanza Xmas - Kom inn i feststemningen

Sweet Bonanza Xmas er en videoautomat fra Pragmatic Play, en av de beste iGaming-tittelutviklerne. En moderne klyngebasert mekaniker brukes til å bestemme utbetalingsverdien din. Bare land et antall lignende symboler sammen på rutenettet samtidig, og du vil få den respektive premien. Siden det ikke er noen spesifiserte gevinstlinjer, trenger du ikke å bekymre deg for å lande matchende symboler.

Gratisspinn-runden i Sweet Bonanza Xmas er ganske givende, hvor du kan vinne fantastiske utbetalinger opptil 21 175x. Det er et spesielt bonuskjøp -alternativ i spillet som hjelper deg å utløse gratisspinn-runden umiddelbart. Spillere som ikke liker å vente for lenge vil finne det ganske praktisk. Du vil imidlertid bli bedt om en høy premie for dette, så tenk deg om to ganger.

Du kan utforske tittelen gratis ved å bruke demoversjonen her på BETO.

Video: Sweet Bonanza Xmas-automat – gratisspill og anmeldelser [2023]

Sweet Bonanza Xmas ' unike vinnende mekaniker

TILBAKE TIL INNHOLDSFORTEGNELSE

Snowy Xmas-tema og symboler

Tema og design

Sweet Bonanza Xmas er designet med et jovialt juletema som vil sette deg i den rette julestemningen. Christmas Winter Wonderland som venter på deg i spillet er fylt med søte godterier og godbiter, alt dekket med et tykt lag med snø.

Bak det massive spillenettet kan du se en rolig utsikt over det magiske festlandet. Det er gigantiske snømenn som smiler, julepynt og fristende godteri. Animasjonene er jevne og ser fantastiske ut.

Du vil komme over godteri i forskjellige former og størrelser og frukt som druer, vannmeloner, plommer og epler på rutenettet. Det visuelle er ganske lastet og imponerende, og gir deg en oppslukende spilløkt.

En julejingle med spesielle lydeffekter fungerer som spillets lydspor. Lydsporet synkroniseres jevnt med spillet og gir deg en flott opplevelse.

Symboler

Alle symbolene på Sweet Bonanza Xmas ' rutenett er designet med et fargerikt festlig preg, som passer perfekt til det juleinspirerte temaet. Symbolene er dekket med snø, noe som gir dem et realistisk og 3D-utseende.

Det best betalende symbolet er det røde hjertet, som gir deg en 50x utbetaling for å lande 12 av dem på rutenettet sammen. Saftig frukt som bær, bananer, vannmeloner, epler og plommer er på rutenettet ditt.

De høyt betalende symbolene er blanke godteri i forskjellige farger.

Scatters er merket med lollipop-symbolene, som også gir uavhengige utbetalinger på opptil 100x.

Få en oppsiktsvekkende gevinst i Sweet Bonanza Xmas

Få en oppsiktsvekkende gevinst i Sweet Bonanza Xmas

TILBAKE TIL INNHOLDSFORTEGNELSE

Sweet Bonanza Xmas - Slik spiller du

De fleste online spilleautomater fungerer på den klassiske gevinstlinjebaserte mekanikeren, som er forskjellig fra Sweet Bonanza Xmas sitt unike klyngevinnssystem. I dette spillet trenger du ikke å lande symboler i noen spesifikk kombinasjon. Du trenger bare å lande dem sammen på rutenettet.

Spillenettet er ganske bredt med 6 hjul og 5 rader, noe som resulterer i 30 forskjellige symbolplasser på rutenettet. Bare land nok symboler sammen på rutenettet, og du vil bestille deg en utbetaling.

Gevinstsymboler sprekker og blir fjernet fra rutenettet, og gir plass til nye symboler. Dette er kjent som tumble eller cascading reels bonus, som gir deg ekstra sjanser til å lande gevinster.

Det første trinnet du tar etter å ha lansert Sweet Bonanza Xmas er å bestemme innsatsverdien. Du kan sette hvilken som helst innsats mellom €0,20 til €125 per spinn, som er et ganske bredt innsatsområde. Etter å ha satt innsatsen, er du klar til å sette hjulene i bevegelse ved å trykke på spinnknappen nederst i høyre hjørne, som er standard for alle Pragmatic Play -spill.

Ikke glem å bruke autospill-alternativene og andre nyttige spillkontroller under spilleøkten.

Symboler som sprekker på Sweet Bonanza Xmas

Symboler som sprekker på Sweet Bonanza Xmas ' rutenett

TILBAKE TIL INNHOLDSFORTEGNELSE

Søte boostere og modifikatorer

Tumlefunksjon

Det er en kraftig Tumble Bonus i Sweet Bonanza Xmas, som fjerner vinnende symboler fra rutenettet for å gi plass til andre symboler. Ettersom rutenettet omorganiseres etter en seier, gir denne tumlemekanikeren deg flere sjanser til å lande vinnerkombinasjoner. Du kan utløse lange vinnerrekker som dette, noe som kan være veldig fordelaktig.

Gratisspinn runde

De store slikkepinner på rutenettet fungerer som scatter-symboler. Land 4 lollipops sammen på rutenettet når som helst, og du vil utløse Sweet Bonanza Xmas sin gratisspinnrunde. Når bonusen aktiveres, blir du belønnet med 10 gratisspinn. Gratisspinn -runden kan enkelt utløses på nytt ved å lande et sett med 3 scatters på et hvilket som helst gratisspinn.

I motsetning til andre bonusrunder i de fleste videoautomater, er Sweet Bonanza Xmas gratisspinn-bonus ganske full. Du kan lande den fantastiske gyldne bomben Multiplier Scatters under spillingen. Dette er spesielle symboler som holder seg til plassene sine og bærer multiplikatorer mellom 2x og 100x. Når du lander en vinnende kombinasjon med disse bombene, legger de seg sammen og øker utbetalingen din.

Det er et alternativ for å øke sjansene for å utløse gratisspinnene. For eksempel, hvis du setter den høyeste innsatsen som er tilgjengelig, vil sjansene for å lande Scatters dobles direkte.

Doble sjansen din til å vinne funksjonen

Du vil få et alternativ for å øke sjansene dine for å utløse bonusrunden. Klikk på knappen, og modusen for økt innsats aktiveres. Dette alternativet vil øke innsatsen med 25 %, og du vil starte gratisspinn-runden ganske raskt.

Bonuskjøp

Du kan velge å kjøpe gratisspinn-runden ved å betale en premie verdt 100 ganger innsatsbeløpet ditt. Dette vil umiddelbart utløse gratisspinn-runden for deg, og du trenger ikke vente på at runden utløses av seg selv.

Superb Cascading Wins i Sweet Bonanza Xmas

Superb Cascading Wins i Sweet Bonanza Xmas

TILBAKE TIL INNHOLDSFORTEGNELSE

Volatilitet og RTP

Sweet Bonanza Xmas kommer med en RTP på 96,48 %, som er over bransjegjennomsnittet for lignende spilleautomater.

Sweet Bonanza Xmas presterer litt på den varme siden med en middels til høy spillvolatilitet.

Den beste gevinsten du kan lande i et enkelt spinn er verdt 21 175x verdt innsatsbeløpet, noe som er fantastisk.

Vinn 10 gratisspinn i Sweet Bonanza Xmas

Vinn 10 gratisspinn i Sweet Bonanza Xmas

TILBAKE TIL INNHOLDSFORTEGNELSE

Sweet Bonanza Xmas vår overordnede dom - Er du klar for noe søtt?

Sweet Bonanza Xmas er det perfekte spillet for festlige anledninger og for at du skal komme i riktig julestemning. Designet med et overordnet julebasert tema, vil denne fantastiske spilleautomaten fra Pragmatic Play sette deg i en feststemning på kort tid.

Spillet utbetaler gevinster på en unik klyngemekanisme som ikke krever at du lander symboler ved siden av hverandre. Bare land et antall lignende symboler hvor som helst på rutenettet, og du vil få en utbetaling. Mange av spillene fra Pragmatic Play kommer med standard betalingslinjebasert mekanisme, noe som gjør Sweet Bonanza Xmas til et friskt og attraktivt valg.

Gevinster verdt opptil 21 175x kan landes i et enkelt spinn, som er en stor jackpotbeløp selv for et middels til høy variansspill. Sweet Bonanza Xmas største attraksjon er den spesielle gratisspinnrunden, hvor du kan lande multiplikatorbomber som holder seg til posisjonene deres og vil øke utbetalingene dine.

Sørg for at du forstår spillet fullstendig før du risikerer faktiske penger ved å teste vår gratis demoversjon av Sweet Bonanza Xmas. Gratisversjonen er tilgjengelig her på BETO.

TILBAKE TIL INNHOLDSFORTEGNELSE

Ofte stilte spørsmål - Sweet Bonanza Xmas

Hva er den beste utbetalingen jeg kan vinne i Sweet Bonanza Xmas?

Sweet Bonanza Xmas tilbyr deg utbetalinger verdt opptil 21 175x i et enkelt spinn, noe som er fantastisk.

Hva er Sweet Bonanza Xmas 'varians og RTP?

Sweet Bonanza Xmas har en middels til høy variansvurdering med en RTP på 96,48 %.

Har Sweet Bonanza Xmas en gratisspinn-bonus?

Ja! Sweet Bonanza Xmas har en fantastisk gratisspinn-bonusrunde der sticky bombe-multiplikatorer øker gevinstene dine, og du får 10 gratisspinn.

Kan jeg spille gratisversjonen av Sweet Bonanza Xmas?

Sweet Bonanza Xmas ' demoversjon er tilgjengelig her på BETO. gratis! Bruk denne demoen og forstå hva den gratis spilleautomaten handler om.