MENY

Sugar Supreme Powernudge-automat – gratisspill og anmeldelser (2024)

Sugar Supreme Powernudge
Klikk her for å spille

Sugar Supreme Powernudge av Pragmatic Play

Spill med ekte penger? – Velg en bonus

Anmeldelse av Sugar Supreme Powernudge

Sugar Supreme Powernudge

I Sugar Supreme Powernudge-spilleautomaten kan du glede deg over søte spill og belønninger på en reise fylt med sukker. Den har et 6x6-oppsett med klyngebetalingsmekanikk. Bonusene er Powernudge-funksjonen, gratisspinn med vedvarende spotmultiplikatorer og Buy Free Spins-bonusen.

I denne Sugar Supreme Powernudge-spilleautomatanmeldelsen vil vi se om denne fargerike og deilige spilleautomaten faktisk kan levere noen seriøse gevinster eller ikke.


Lansering: 02.11.2023
Volatilitet
Maksgevinst: X5000

Skrevet av: Julius De Vries | Anmeldelsen ble sist oppdatert: 01 april 2024 | Faktasjekk av: Kim Birch

SERTIFISERT SERTIFISERT
Julius de Vries gjennomgår casinobonuser og vilkår her på BETO™, slik at leserne våre ikke blir lurt av de lyssky operatørene i bransjen. Han er også en verifisert spillekspert. Om Julius De Vries

Spilleautomatfunksjoner

Kjøp bonus

Kjøp bonus

Gamble

Gamble

Jackpoter

Jackpoter

Popularitet

Friskhet

RTP %

Jackpoter

Måter å vinne på

Spenning

Fordeler

Engasjerende Powernudge-funksjon

Mulighet for å kjøpe gratisspinn

6x6 rutenett og klyngebetalinger

Multiplikatorene tilbakestilles ikke i gratisspinnene.

Maksimal gevinst på 5 000 ganger innsatsen

Ulemper

Høy volatilitet

Fakta om spilleautomaten

Leverandør Pragmatic Play

Volatilitet

RTP% 96.09

Spilltype Spilleautomater

Jackpot Nei


Nerdedetaljer

Minsteinnsats 0.20

Maksinnsats 240.00

Hjul 6

Rader 6

Spilltemaer

Søtsaker


Spillfunksjoner

Bonusinnsats Cluster Pays Kjøpfunksjon RTP-intervall Multiplikator Scatter-symboler Gratisspinn


Sugar Supreme Powernudge anmeldelse av BETO Slots

Sugar Supreme Powernudge anmeldelse av BETO Slots

Vi presenterer spilleautomaten Sugar Supreme Powernudge

Sugar Supreme Powernudge-spilleautomaten fra Pragmatic Play er en søt opplevelse der Powernudge-funksjonen gjør mesteparten av jobben. Dette er ikke den første Powernudge-spilleautomaten fra Pragmatic Play, ettersom de allerede har lansert spilleautomater som Rise of Giza Powernudge og Sweet Powernudge. Dette er det siste tilskuddet til denne serien av spill, og vi får snart se hvordan den står seg i forhold til de andre.

Denne spilleautomaten har en stor layout med 6 hjul og 6 rader, noe som fungerer godt med klyngebetalingsmekanikken. Powernudge-funksjonen er selvsagt en del av dette spillet, men det har også gratisspinn som forbedrer Powernudge-funksjonen og gir større gevinster. Bonuskjøpet er der for de som bare er interessert i å spille gratisspinnene.

Er du interessert i å finne ut hvordan disse funksjonene kan gjøre spillet ditt bedre? Ta en titt på gratis spilleautomater på nett, og ikke gå glipp av den engasjerende Sugar Supreme Powernudge-spillvideo. Bli hos meg, så skal jeg fortelle deg hvordan alt fungerer.

Video: Sugar Supreme Powernudge-automat – gratisspill og anmeldelser (2024)

Spillingen av Sugar Supreme Powernudge fra Pragmatic Play

TILBAKE TIL INNHOLDSFORTEGNELSE

Tema og design: Eventyrland for konfekt

Tema og design: Eventyrland for konfekt

Tema og design: Eventyrland for konfekt

Tema og design

Da jeg snurret hjulene på dette spillet, ble jeg umiddelbart imponert over det livlige og lekne temaet, som tok meg rett til et skikkelig konfektland. Fra sjenerøst glaserte cupcakes til flerfargede karameller - hvert eneste symbol kan få det til å renne i munnen på deg.

Da jeg navigerte gjennom denne søte spilleautomaten med et bakteppe som ser ut som det mest forseggjorte søte paradiset du kan tenke deg, kunne jeg ikke annet enn å bli overveldet. Hvis du liker søtsaker, passer dette temaet perfekt for deg.

Musikk og lydspor

I takt med de fengende melodiene som akkompagnerte spinnene mine, forsterket denne spilleautomaten uanstrengt spillingen med musikk som er like sprudlende som en nyskjenket brus. Lydsporet, som er fullt av lette og glade melodier, passer perfekt til spillets tema.

Subtile lydeffekter når du vinner gevinster eller utløser funksjoner, gjør hvert øyeblikk på denne spilleautomaten ikke bare visuelt, men også akustisk strålende.

TILBAKE TIL INNHOLDSFORTEGNELSE

Symboler og utbetalinger

Kast deg ut i et sukkerholdig eventyr med livlige og appetittvekkende symboler i Sugar Supreme Powernudge. Her får du vite mer om hva hvert symbol bidrar med i spillet:

Symboler og utbetalinger:

 • Flerfarget kake: Stjernen i showet, og hvis du lander disse skjønnhetene i en klynge, kan du få alt fra 1x til 100x innsatsen din.
 • Rød kake: Ikke langt etter kommer disse smakfulle godbitene som gir utbetalinger på mellom 0,75x og 75x innsatsen din.
 • Rosa kake: Disse søte kakene kan gi deg gevinster på mellom 0,5x og 50x innsatsen din.
 • Gyllen og rosa kake: Denne gir deg 0,40x til 40x av innsatsen din for 5 eller flere symboler i en klynge.
 • Hardt godteri (gul, blå, lilla, rød): Disse symbolene har lavere verdi, men gir likevel litt søthet til spinnene dine ved å utbetale 0,10x til 30x innsatsen din.

Spesielle symboler:

 • Scatter-symbol: Dette er din gylne billett til gratisspinn-runden, og det ser ut som en snøklobe med forskjellige godbiter inni.

TILBAKE TIL INNHOLDSFORTEGNELSE

Hvordan spille spilleautomaten Sugar Supreme Powernudge?

Hvordan spille Pragmatic Play

Hvordan spille Pragmatic Play's Sugar Supreme Powernudge

Slik kan du begynne å nyte de søte delikatessene og få mest mulig ut av spinnene dine:

 • Justere innsatsstørrelsen: Begynn med å stille inn innsatsen din ved å bruke knappene (+) eller (-), og veksle mellom minimumsinnsatsen på € 0,20 og maksimumsinnsatsen på € 240.
 • Spinn hjulene: Trykk på spinnknappen (↺) for å sette konfektsymbolene i bevegelse på det pittoreske 6x6-rutenettet.
 • Bruk autospill: Hvis du har lyst på kontinuerlig spilling, kan du velge autospill fra grensesnittet for å sette opp 10 til 1000 automatiske spinn.
 • Åpne utbetalingstabellen: Er du nysgjerrig på hvilke søtsaker som betaler best? Trykk på i-knappen for å få tilgang til detaljert spillinformasjon, inkludert symbolverdier og funksjonsutløsere.
 • Utforsk spillinnstillingene: I innstillingsmenyen (tannhjulikonet) kan du aktivere hurtigspinn for raskere hjul, slå på lydeffekter eller bakgrunnsmusikk og mye mer for en skreddersydd spillopplevelse.

TILBAKE TIL INNHOLDSFORTEGNELSE

Bonusfunksjoner

Bonusfunksjoner forklart i Sugar Supreme Powernudge av Pragmatic Play

Bonusfunksjoner forklart i Sugar Supreme Powernudge av Pragmatic Play

Gjør deg klar for en rekke kraftige bonuser som er laget for å fungere sammen. La oss utforske bonusene nå.

Powernudge-funksjonen

Hver gang du får minst én vinnende kombinasjon, kan denne funksjonen utløses tilfeldig. Hjulene med vinnersymboler skyves et stykke nedover, slik at nye symboler dukker opp og potensielt genererer flere gevinster. Dette er det spesielle med denne funksjonen:

 • De første vinnersymbolene får en multiplikator på 1x.
 • Multiplikatorene øker med 1x for hvert puff og hver påfølgende gevinst på disse plassene.
 • Gevinster på flere plasser med multiplikatorer stabler opp multiplikatorene for potensielt enorme utbetalinger. Kort sagt, den totale gevinstmultiplikatoren fra alle stedene (som er involvert i gevinsten) vil gjelde for gevinsten din.
 • Funksjonen avsluttes når det ikke er mulig å vinne flere gevinster, og alle multiplikatorene nullstilles.

Free Spins-funksjonen

Avhengig av om du treffer 3, 4, 5 eller 6 Scatter-symboler hvor som helst på spillefeltet, får du 10 til 20 gratisspinn. Mens jeg prøvde meg frem, oppdaget jeg det:

 • Hver gevinst i løpet av denne runden aktiverer Powernudge; dermed øker potensialet for større kumulative gevinster.
 • Multiplikatorene nullstilles ikke mellom spinnene i denne runden; de bygger seg opp og øker gevinstpotensialet gjennom hele runden.
 • Et ekstra sett med 3 eller flere Scatter-symboler gir 10 ekstra gratisspinn.

Kjøp gratisspinn-bonus

For de som ønsker å gå rett på sak uten å vente på at Scatter-symbolene stiller seg opp, tilbyr dette spillet Buy Free Spins. For 100x din nåværende innsats får du umiddelbar tilgang til gratisspinnrunder. Merk at denne bonusen ikke er tilgjengelig i alle land.

TILBAKE TIL INNHOLDSFORTEGNELSE

Maks gevinst, RTP og varians

Vinn 5 000 ganger innsatsen din i Sugar Supreme Powernudge online spilleautomat!

Vinn 5 000 ganger innsatsen din i Sugar Supreme Powernudge online spilleautomat!

Sugar Supreme Powernudge byr på en fengslende spillopplevelse med et fristende gevinstpotensial på 5000x innsatsen, høy volatilitet og en RTP på 96,09 %.

Hvis dukjøper gratisspinn, synker RTP-en til 96,8%, men det vil ikke merkes i løpet av spillet. Høy volatilitet påvirker spillopplevelsen ved å love potensielt store utbetalinger med redusert frekvens, noe som er i tråd med risikosøkende spillerstrategier som sikter mot det søte taket for maksimal utbetaling.

Trefffrekvensen i dette spillet er 1 av 3,69, noe som er bra for en spilleautomat med høy varians. Gratisspinnene skal utløses én gang per 260 spinn. Til slutt skal maksgevinsten utløses én gang på mer enn 2 millioner spinn.

TILBAKE TIL INNHOLDSFORTEGNELSE

Er videospilleautomaten Sugar Supreme Powernudge verdt det?

Er videospilleautomaten Sugar Supreme Powernudge verdt det?

Er videospilleautomaten Sugar Supreme Powernudge verdt det?

Sugar Supreme Powernudge-spilleautomaten gjør rettferdighet til navnet sitt og utnytter bonusene til det fulle. Powernudge-funksjonen er en spennende bonus som kan føre til flere garanterte gevinster på rad og store gevinster i hovedspillet. I gratisspinnene tilbakestilles ingenting, så du kan beholde multiplikatorene og de markerte stedene og se de store gevinst ene komme.

Du lurer kanskje på hvordan denne spilleautomaten kan sammenlignes med andre spilleautomater med Powernudge-bonus. Sannheten er at den ikke er den beste, men den er nærmere toppen enn bunnen. Fordelen med denne spilleautomatens tilnærming er at de større hjulene gjør at du enkelt kan få garanterte gevinster ved å lande en vinnerklynge på toppen og utløse Powernudge-funksjonen.

RTP-en i denne spilleautomaten trekker ned, og det finnes spilleautomater i Powernudge-serien som har en mye høyere RTP. Maksgevinsten er perfekt, selv om det er svært liten sjanse for at den utløses. Jeg kunne se høye multiplikatorer i gratisspinnene som raskt kan legge seg opp og gi noen fantastiske gevinster. Så denne spilleautomaten har helt sikkert noen triks i ermet.

Kort sagt vil jeg anbefale å prøve Sugar Supreme Powernudge-spilleautomaten rett og slett på grunn av multiplikatorene og den strålende bruken av Powernudge-bonusen med et større oppsett.

TILBAKE TIL INNHOLDSFORTEGNELSE

Vanlige spørsmål om Sugar Supreme Powernudge-spilleautomaten

Hva er Powernudge-funksjonen i spilleautomaten Sugar Supreme Powernudge, og hvordan fungerer den?

Powernudge-funksjonen utløses tilfeldig når du treffer minst én vinnerkombinasjon. Den dytter hjulene med vinnende symboler én plass nedover for å avsløre nye symboler, noe som kan føre til nye gevinster. Vinnende symboler markerer plassene sine på rutenettet, og legger til en multiplikator på 1x som øker for hvert dytt og gevinst på disse plassene. Denne funksjonen fortsetter helt til det ikke dannes flere vinnerkombinasjoner, og da nullstilles alle multiplikatorene.

Kan jeg få direkte tilgang til gratisspinn-runden i Sugar Supreme Powernudge-spilleautomaten?

Ja, du kan umiddelbart utløse gratisspinn-runden ved å kjøpe den for 100x din nåværende totalinnsats. Når den aktiveres på denne måten, vil 3 til 6 Scatter-symboler lande tilfeldig på det utløsende spinnet.

Hvordan fungerer multiplikatorer under gratisspinn-funksjonen i Sugar Supreme Powernudge-spilleautomaten?

Under gratisspinn-funksjonen aktiverer hver gevinst en Powernudge, og eventuelle multiplikatorer fra tidligere nudges forblir og kan øke gjennom hele runden. Det betyr at for hvert nudge og hver gevinst i denne runden kan gevinstpotensialet ditt skyte i været ettersom multiplikatorene bygger seg opp uten å nullstilles mellom spinnene.

Hva er den maksimale gevinsten jeg kan oppnå i Sugar Supreme Powernudge videospilleautomat?

Maksgevinsten i dette kasinospillet er begrenset til 5 000 ganger innsatsen din. Når en runde når denne maksimale utbetalingsgrensen, avsluttes den umiddelbart med den gevinsten du har vunnet.

Hvordan justerer jeg innsatsen min i Sugar Supreme Powernudge-spilleautomaten?

For å justere innsatsstørrelsen i Sugar Supreme Powernudge, bruker du bare (±)-knappene ved siden av spinnknappen. Her kan du velge mellom en minimumsinnsats på 0,20 kr og en maksimumsinnsats på 240 kr, avhengig av hva du foretrekker og hvilket budsjett du har.

Hva bør jeg vite om å spille Sugar Supreme Powernudge slot på BETO før jeg begynner?

Før du begynner å spille Sugar Supreme Powernudge hos BETO, må du være klar over at denne spilleautomaten har høy volatilitet, noe som betyr at gevinstene kanskje ikke kommer så ofte, men at de har større sjanse for å være store når de kommer. Med en anstendig RTP på 96,09 % tilbyr den balanserte spillmuligheter, enten du utløser funksjoner naturlig eller kjøper dem. Spill alltid ansvarlig ved å sette grenser som er tilpasset din bankroll.