MENY

Power of Thor Megaways-automat – gratisspill og anmeldelser [2023]

Klikk her for å spille

Power of Thor Megaways av Pragmatic Play

Spill med ekte penger? – Velg en bonus

Anmeldelse av Power of Thor Megaways

Power of Thor Megaways

Power of Thor Megaways er et annet spennende spill under Megaways-tittelen fra Pragmatic Play. De har tatt i bruk et rent og minimalistisk design med dette fantastiske spillet. Designet er enormt endret, men funksjonen med doble wild-hjul er beholdt fra den originale serien. Det visuelle og spillelementene er ganske solide og perfekt balansert i denne online spilleautomaten.


Lansering: 23.03.2021
Volatilitet
Maksgevinst: X5000

Skrevet av: Jasmin ⚡ Miss Volatile | Anmeldelsen ble sist oppdatert: 16 Aug 2022

Spilleautomatfunksjoner

Kjøp bonus

Kjøp bonus

Gamble

Gamble

Jackpoter

Jackpoter

Popularitet

Friskhet

RTP %

Jackpoter

Måter å vinne på

Spenning

Fordeler

Høykvalitets grafikk fra Pragmatic Play

Unik Wild Hammer-funksjon

Den øverste jackpotten er verdt over 5000x

Cascading-hjulsystem for ytterligere gevinster

Spesiell bonusrunde med økt multiplikator

Ulemper

Et tak på 5000x på multiplikatoren

Ganske standard spill av Pragmatic Play

Det er uvanlig å utløse funksjonene

Kjøpsalternativet er ikke tilgjengelig for spillere fra Storbritannia

Fakta om spilleautomaten

Leverandør Pragmatic Play

Volatilitet

RTP% 96.55

Spilltype Spilleautomater

Jackpot Nei


Nerdedetaljer

Minsteinnsats 0.20

Maksinnsats 100.00

Hjul 6

Rader 7

Spilltemaer

Vikinger


Spillfunksjoner

Megaways Kjøpfunksjon Symbolfall/skred Gratisspinmultiplikator Ekspanderende symboler Gamblespill Scatter-symboler Gratisspinn Wild-symboler


Karakterer

Tor Viking Guder


Stor utbetaling gjennom gratisspinn i Power of Thor Megaways

Stor utbetaling gjennom gratisspinn i Power of Thor Megaways

Introduksjon til Power of Thor Megaways

Det er mer enn 117 648 vinnende måter i Power of Thor Megaways av Pragmatic Play.

Denne spilleautomaten kan skryte av mange spesialfunksjoner som rullende hjul, utvidende wild-symboler. Det er også en mulighet for å kjøpe tilgang til gratisspinn med økende multiplikatorer i sporet, noe som er veldig lukrativt.

RTP-en til denne online spilleautomaten er 96,65 % og har en toppgevinst på opptil 5000x av din opprinnelige innsats. Denne spilleautomaten har også en høy varians. Det betyr at du ikke vil slå gevinster veldig ofte, men du vil få en høy utbetaling når du gjør det. Det er fordi gevinstbeløpet er relativt stort.

Video: Power of Thor Megaways-automat – gratisspill og anmeldelser [2023]

Kjøp gratisspinn i Power of Thor Megaways

TILBAKE TIL INNHOLDSFORTEGNELSE

Visuals og Power of Thor Megaways

Power of Thor Megaways er et veldig grafisk intenst og elementrikt spill fra det dyktige Pragmatic Play -teamet. Temaet for denne videoautomaten er basert på et iskaldt, nordisk miljø. Det er en fin stor rune som ruver i bakgrunnen for å forbedre spillopplevelsen. Lydsporet til spillet er også fristende og matcher perfekt temaet til spilleautomaten på nett. Alle disse elementene skaper det perfekte temaet for en vikingkamp. For å matche temaet har symbolene og funksjonene i spillet bilder av vikingkrigere.

Denne spilleautomaten har et perfekt synkronisert tema og design, og Power of Thor Megaways er utvilsomt en av de flotteste spilleautomatene fra Pragmatic Play.

Utvidende wild-symboler i Power of Thor Megaways

Utvidende wild-symboler i Power of Thor Megaways

TILBAKE TIL INNHOLDSFORTEGNELSE

Bonusfunksjoner

I Power of Thor Megaways fungerer Megaways-motoren med Tumble Win-funksjonen, noe som gjør hvert spinn i dette spillet annerledes enn det forrige. Det er opptil 117 649 forskjellige måter å vinne på i spillet. I tillegg har spilleautomaten den overlappende gevinstfunksjonen, som fjerner de vinnende symbolene fra spillet, og gir plass til de nye symbolene til å ta deres plass, dette øker sjansen for å vinne en andre gevinst, og denne kjeden vil fortsette til du er ute av vinnende kombinasjoner.

For å hjelpe deg ytterligere, vises jokersymbolene i spilleautomaten på nett og hjelper deg med å matche de gjenværende vanlige symbolene. Wild-symbolet kan bare vises på det øverste horisontale hjulet på spilleautomaten, akkurat som det spesielle Hammer-symbolet. Dette Hammer-symbolet har to hjulposisjoner når det vises i full visning, og deretter endrer det hjulet under det til wild-hjul, som er fullt stablet.

De spesielle scatter-symbolene er også der i videoautomaten. De slår bonusrunden når det er min. av fire scatter-symboler i et spinn. For eksempel vil scatter-symbolene stave navnet THOR. Når du treffer vellykket, vil dette gi deg totalt 10 gratisspinn. Men du kan velge å gamble dette beløpet og vinne flere spinn. Hvis du lykkes med å spille, kan du vinne totalt 22 gratisspinn i bonushjulet. Men vær forsiktig, da du kan ende opp med å miste alle gratisspinnene dine.

I hver runde kan du lande på opptil 9 scatter-symboler; kombinert med +4-symbolene (opptil 5 slike symboler), kan du maksimalt få 30 gratisspinn.

Kjøp av gratisspinnene i Power of Thor Megaways

Kjøp av gratisspinnene i Power of Thor Megaways

TILBAKE TIL INNHOLDSFORTEGNELSE

Power of Thor Megaways

Det er 4 grunnleggende trinn for å spille Power of Thor Megaways videoautomat.

1. Når spillet laster, se deg rundt på skjermen og forstå funksjonene og alternativene i sporet.

2. Velg hvor mye du vil satse på spinnet. ( Du kan velge mellom 0,20 mynter per spinn til 100 mynter per spinn. )

3. Du kan velge autospillalternativene som er tilgjengelige i sporet. For eksempel er det alternativer for å angi tapsgrenser og gevinstgrenser. Du kan også spole frem sentrifugehastigheten for å spare tid.

4. Klikk på spinnknappen og vinn stort!

TILBAKE TIL INNHOLDSFORTEGNELSE

Multipliers of Power of Thor Megaways

I Power of Thor Megaways fungerer bonusrunden i grunnspillet, men det er én stor forskjell. I Power of Thor Megaways vil spilleren også høste fordelene av den progressive gevinstmultiplikatoren, som starter fra 1x. Denne multiplikatoren vil øke for hver overlappende gevinst med 1x, og det beste er at den ikke nullstilles mellom spinnene. I stedet vil den fortsette å stige mens funksjonen kjører. Hvis du er heldig, kan du også bruke Hammer Double Wild Reel-funksjonen, som vil gi deg ytterligere fire spinn når du treffer tre scatter-symboler.

Når du treffer maks gevinstmultiplikatoren på 5000x, avsluttes bonusrunden. Og hvis jurisdiksjonen din tillater det, kan du kjøpe denne bonusen for penger; det vil koste deg 100x av innsatsbeløpet ditt. Dessverre kan disse bonuskjøpsfunksjonene ikke brukes av spillere i Storbritannia, men de kan fortsatt få mellom 10 og 22 gratisspinn. Og du vil få lov til å gamble gratisspinnene dine hvis du får mindre enn 22. Dette er utvilsomt den beste egenskapen til dette spilleautomaten.

Etter å ha kjøpt gratisspinnene kan du gamble dem for å vinne opptil maksimalt 22 gratisspinn.

Etter å ha kjøpt gratisspinnene kan du gamble dem for å vinne opptil maksimalt 22 gratisspinn.

TILBAKE TIL INNHOLDSFORTEGNELSE

Å vinne Power of Thor Megaways

I denne ultimate Megaways-automaten er det massevis av måter du kan vinne på. Power of Thor Megaways viser mellom 2 og 7 symboler i et spinn, og dermed gir det deg 117 649 forskjellige måter å vinne på, noe som er enormt. Og det beste er det overlappende gevinstsystemet i dette spillet, som fjerner vinnende symboler fra spillene, og nye symboler vil ta deres plass, noe som øker sjansene dine for å vinne stort.

Denne Megaways online spilleautomaten tillater en maks multiplikator på 5000x, noe som helt sikkert vil hjelpe deg med å vinne en stor stash. Siden volatiliteten til denne spilleautomaten er høy, er gevinstene litt sjeldnere enn vanlig. Men de økte vinnerpremiene jevner ut effekten.

Å treffe den EPISKE WINEN i Power of Thor Megaways.

Å treffe den EPISKE WINEN i Power of Thor Megaways.

TILBAKE TIL INNHOLDSFORTEGNELSE

Få gratisspinn og andre spillbonuser

The Hammer er en utmerket funksjon i Power of Thor Megaways; dette er plassert i to av de horisontale sporene på hjulene. Og når den slås helt, forvandler den alle symbolene under seg til wild-symboler, noe som gjør det superenkelt for spilleren å vinne.

Scatter er også et lukrativt symbol mens du spiller; det vil utløse gratisspinn-bonusen i spillet. Når den er landet i Power of Thor Megaways vil du få 10 gratisspinn fra og med. Og 4 ekstra gratisspinn vil bli lagt til for hvert ekstra scatter-symbol som havner i spinnet (disse er begrenset til maksimalt 30). Og før du begynner på gratisspinnrunden, kan du velge å spille gratisspinnene dine hvis du har tjent mindre enn 22 av dem. Du vil spinne en plate i gamblingrunden, noe som vil øke dine gratisspinn, men kan også få deg til å miste alle. Så vær forsiktig med å spille gratisspinnene dine.

I løpet av gratisspinnrundene vil du se de vanlige kombinasjonene av rullende hjul. Disse vil øke spillmultiplikatorene. Det er ingen maksimal grense for multiplikatoren din.

Og når bonusrunden din er over, kan du starte den på nytt ved å lande 3 scatters.

Hammer-funksjonen gjør symbolene om til wilds i Power of Thor Megaways.

Hammer-funksjonen gjør symbolene om til wilds i Power of Thor Megaways.

TILBAKE TIL INNHOLDSFORTEGNELSE

Den overordnede Power of Thor Megaways

Power of Thor Megaways kan skryte av sin utmerkede duo av slående grafikk og forlokkende musikk. De snødekte fjellene gir et perfekt bakteppe til sporet. Videoautomaten har et godt tema som forbedrer nettspillopplevelsen til spillerne. Spilleautomaten er full av funksjoner og har nye og spennende bonuser for å begeistre de nye spillerne. Det fossende hjulsystemet og Hammer Wild-funksjonen er de beste tingene med dette spillet.

Nettautomaten har en toppmultiplikator på 5000x, noe som er nok til å gjøre innsatsen din til en enorm formue. Vanligvis er Pragmatic Play assosiert med enda større toppmultiplikatorer, men dette er også tilfredsstillende. Den rimelig høye RTP-en på 96,55 % er også en utmerket egenskap ved spilleautomaten. Volatiliteten er høy, noe som gjør dette spillet mer egnet for profesjonelle spillere med større budsjetter, men det lave beløpet på startinnsatsen gjør dette spillet forlokkende for nybegynnere.

TILBAKE TIL INNHOLDSFORTEGNELSE

Ofte stilte spørsmål - Power of Thor Megaways

Hva er Return To Player-prosenten av spillet?

Den gjennomsnittlige Return To Player-prosenten av spilleautomaten er 96,55 %, noe som er rettferdig. Men når du kjøper gratisspinn-bonusrunden, økes denne til 96,97 %.

Hva er volatiliteten til Power of Thor Megaways

Volatiliteten til spilleautomaten er høy, og den scorer perfekt fem på volatilitetsskalaen til Pragmatic Play.

Hva er den maksimale premien du kan vinne i dette spillet?

Den maksimale multiplikatoren du kan slå i nettautomaten er forseglet til 5000x av innsatsen din. Bonusrunden avsluttes hvis du treffer dette tallet. Dette er litt lavere enn de andre spillene fra Pragmatic Play, men tilfredsstiller spillerne.

Hva er Wild Hammer-funksjonen i Power of Thor Megaways?

Når du er heldig, dukker det opp en dobbel hammer i det øverste hjulet på spilleautomaten, og den gjør alle symbolene under disse hjulene om til wild-symboler. Dette øker sjansene for å vinne.

Hva er det totale antallet vinnende måter i Power of Thor Megaways?

Det er mer enn 117 648 forskjellige måter å vinne på i Power of Thor Megaways.

Er det et alternativ å spille Power of Thor Megaways gratis?

Du kan spille demoversjonen av Power of Thor Megaways hos BETO.

Er det noen gratisspinn-bonus i spillet?

Det er en måte å få gratisspinn i Power of Thor Megaways. Når du lander tre eller flere scatter-symboler i Power of Thor Megaways, utløser det gratisspinnbonusen. Du kan få opptil 30 gratisspinn totalt. Denne runden tilbyr også en gevinstmultiplikator som øker for hver seier.