MENY

Piggy Bankers-automat – gratisspill og anmeldelser (2024)

Piggy Bankers
Klikk her for å spille

Piggy Bankers av Pragmatic Play

Spill med ekte penger? – Velg en bonus

Anmeldelse av Piggy Bankers

Piggy Bankers

Piggy Bankers-spilleautomaten fra Pragmatic Play tar deg med inn i Piggy Bankers' rike verden, der du kan ta ut betydelige beløp. Denne spilleautomaten har et 5x4-oppsett og 20 gevinstlinjer. Bonusene handler om å få de fete stablene gjennom funksjoner som Banknotes Reel, Wild Respins og Free Spins.

I denne Piggy Bankers-spilleautomatanmeldelsen vil vi se om en annen spilleautomat med grisefigurer er verdt å spille.


Lansering: 07.08.2023
Volatilitet
Maksgevinst: X10000

Skrevet av: Kim Birch | Anmeldelsen ble sist oppdatert: 27 mars 2024 | Faktasjekk av: Jasmin Williams

SERTIFISERT SERTIFISERT
Kim Birch har vunnet og tapt mot de beste pokerproffene over hele verden. I tillegg til å være ekspert på poker og blackjack, har Kim også gitt ut 3 bøker. Om Kim Birch

Spilleautomatfunksjoner

Kjøp bonus

Kjøp bonus

Gamble

Gamble

Jackpoter

Jackpoter

Popularitet

Friskhet

RTP %

Jackpoter

Måter å vinne på

Spenning

Fordeler

Maksimal gevinst på 10 000 ganger innsatsen din

Sedler med Reel-funksjon

Wild Respins i hovedspillet og i gratisspinnene

Gratisspinn med spesialseddel til en verdi av 1 000 kroner innsatsen din

Mulighet for å kjøpe gratisspinn

Ulemper

Høy volatilitet

Fakta om spilleautomaten

Leverandør Pragmatic Play

Volatilitet

RTP% 96.05

Spilltype Spilleautomater

Jackpot Nei


Nerdedetaljer

Minsteinnsats 0.20

Maksinnsats 240.00

Hjul 5

Rader 4

Spilltemaer

Bank Drinker


Spillfunksjoner

Kjøpfunksjon Ekstra gratisspinn Stabler Omspinn RTP-intervall Scatter-symboler Gratisspinn Wild-symboler


Piggy Bankers Anmeldelse av BETO Slots

Piggy Bankers Anmeldelse av BETO Slots

Vi introduserer Piggy Bankers spilleautomat

Piggy Bankers-spilleautomaten føyer seg inn i rekken av spilleautomater med griser som velstående bankmenn. I 2021 lanserte Pragmatic Play spilleautomaten Piggy Bank Bills, og i 2023 lanserte de denne. Den gode nyheten er at disse to spilleautomatene er veldig forskjellige, selv om det er samme utvikler som står bak dem.

Dette spillet spilles på et 5x4-oppsett og tilbyr 20 gevinstlinjer med et horisontalt hjul på toppen for spesialsymboler. Bonusene inkluderer Banknotes Reel, som bare er det horisontale hjulet. De andre bonusene er Wild Respins og Free Spins. Du kan også kjøpe gratisspinn, noe som ikke burde være overraskende for de som spiller Pragmatic Play spilleautomater ofte.

Med en maksimal gevinst på opptil 10 000 ganger innsatsen din, Piggy Bankers Big Win-videoikke bare moro, men også store utbetalinger. Hvis du vil ha flere spennende eventyr, kan du ta en titt våre populære gratis spilleautomater.

Video: Piggy Bankers-automat – gratisspill og anmeldelser (2024)

Spillet til Piggy Bankers fra Pragmatic Play

TILBAKE TIL INNHOLDSFORTEGNELSE

Tema og design: Velstående griseluksus

Tema og design: Velstående griseluksus

Tema og design: Velstående griseluksus

Tema og design

Piggy Bankers gjør alt for å skape et visuelt inntrykk av rikdom og luksus. Da jeg spilte dette spillet, fikk jeg umiddelbart øye på de livlige fargene og den overdådige grafikken. Bakgrunnen er som innsiden av en fancy bank der bare de rikeste oppbevarer pengene sine.

Karakterdesignet skiller seg virkelig ut. Dette er ikke vanlige svin, men snarere bankfolk av høy klasse i dresser og dyre kjoler. Kort sagt handler temaet om rikdom, luksus og det å leve som en konge eller dronning.

Musikk og lydspor

Denne spilleautomaten spiller muntre melodier som ikke ville vært malplassert i et fornemt finansdistrikt eller en eksklusiv medlemsklubb. Hver gevinst feires med tilfredsstillende jingler som virkelig får deg til å føle deg som en vinner.

Bakgrunnsmusikken er en finurlig blanding av klassiske innslag og heftige tempi, noe som skaper et engasjerende lydbilde som passer til det overdådige temaet.

TILBAKE TIL INNHOLDSFORTEGNELSE

Symboler og utbetalinger

Gå inn i en verden av luksus og rikdom i dette spillet og få følgende utbetalinger gjennom de forskjellige symbolene:

 • Gylden sparegris: 5 - 12,5 x, 4 - 5 x, 3 - 2,5 x
 • Vekt: 5 - 7,5x, 4 - 2,5x, 3 - 1,25x
 • Whisky: 5 - 5 x, 4 - 2 x, 3 - 1 x
 • Sigarer: 5 - 4x, 4 - 1.5x, 3 - 0.75x
 • A- og K-kort: Hver betaler for 5 - 3x, 4 - 1x, 3 - 0,5x
 • Q-, J- og 10-kort: Betaler hver 5 - 2x, 4 - 0,5x, 3 - 0,25x

Alle utbetalingene ovenfor er uttrykt som et multiplum av innsatsen din. Hvis du for eksempel får en gevinst med 5 matchende vektsymboler, får du 7,5 ganger innsatsen din.

Wild-symbolene er hann- og damegrisen. De erstatter alle andre symboler for å øke vinnersjansene dine, og gir like mye som det høyest betalende symbolet.

TILBAKE TIL INNHOLDSFORTEGNELSE

Hvordan spille Piggy Bankers Video Slot

Slik spiller du Pragmatic Play

Slik spiller du Pragmatic Play's Piggy Bankers

Det er på tide å friske opp ferdighetene dine med noen eksperttips. Slik spiller du dette spillet:

 • Justere innsatsstørrelsen: Begynn med å stille inn innsatsstørrelsen slik at den passer din spillestil og ditt budsjett. Bruk knappene (+) eller (-) for å endre innsatsverdien, og sett den fra 0,20 kr til 240 kr.
 • Forstå Autoplay-funksjonen: Hvis du vil ha mer kontroll, kan du stille inn autospill-funksjonen slik at spillet snurrer av seg selv et bestemt antall ganger.
 • tilgang til spillinformasjon: Klikk på informasjonssymbolet (i) for å gjøre deg kjent med utbetalingstabellen og spillereglene. Denne delen inneholder informasjon om vinnerkombinasjoner og bonusfunksjoner.
 • Navigere i grensesnittet: Spillgrensesnittet inneholder innstillinger for lydeffekter, hurtigspinn og visningsalternativer i mynter eller kontanter, som du enkelt kan tilpasse etter eget ønske.
 • Spilleglede: Du kan begynne å spille ved å spinne hjulene ved hjelp av spinnknappen, mellomromstasten eller enter-tasten.

TILBAKE TIL INNHOLDSFORTEGNELSE

Bonusfunksjoner

Bonusfunksjoner forklart i Piggy Bankers av Pragmatic Play

Bonusfunksjoner forklart i Piggy Bankers av Pragmatic Play

Piggy Bankers-spilleautomaten er stappfull av fristende bonusfunksjoner. Her er hva du kan forvente deg når du prøver:

Banknotes Reel-funksjonen

Seddelhjulet gir litt ekstra spenning, og løper horisontalt over toppen av spillskjermen. På et hvilket som helst spinn kan det dukke opp seddel-symboler som gir ulike multiplikatorer av den totale innsatsen din.

Hvis en hel stabel med Wild-symboler lander rett under en seddel, får du verdien av seddelen, som kan være så høy som 100 ganger den totale innsatsen din. Hvis du samler en Free Spins-seddel ved å få en hel stabel med Wild-symboler under den, utløses Free Spins-runden.

Wild Respins-funksjonen

Det er enkelt å utløse Wild Respins-funksjonen. Du trenger bare å få en hel vertikal stabel med Wild-symboler for å utløse den. Avhengig av hvilken type Wild-symbol du får, vil Wild-symbolene forvandles til en stor Piggy Banker Wild eller en Lady Piggy Banker Wild. Piggy Banker Wild beveger seg mot høyre etter hvert Respin, mens Lady Piggy Banker Wild beveger seg mot venstre etter hvert Respin helt til de forlater hjulene.

Funksjonen fortsetter så lenge minst én stor Wild er synlig. Hvis begge de to store Wild-symbolene møtes på samme hjul, utløses ikke bare gratisspinn, men hvis det er en pengeseddel over dem, blir verdien av den doblet.

Bonusrunden med gratisspinn

Free Spins utløses enten ved å samle den spesielle Free Spins-seddelen eller når to store Wilds støter på hverandre på samme hjul. Denne modusen, som starter med fem gratisspinn, introduserer en eksklusiv seddel verdt hele 1 000 ganger den totale innsatsen din, og gir mulighet for Respins etter samme regler som i hovedspillet.

Hvis to store Wild-symboler møtes i løpet av denne bonusen, får du et ekstra gratisspinn og en multiplikator verdt 2x. Respins fortsetter etter hvert som de store Wild-symbolene deler seg og beveger seg mot slutten av hjulene. Når en stor Wild med multiplikator møter en annen stor Wild under Respins i denne runden, øker multiplikatoren med 1x.

Når gratisspinnene er over, vil alle store Wild-symboler fra det utløsende Respin-symbolet dukke opp igjen og avslutte bonusen.

Kjøp gratisspinn-bonus

For de som ikke kan vente med å kaste seg ut i spenningen, tilbyr Piggy Bankers en direkte vei til bonusen med Buy Free Sp ins-funksjonen. For 80x din nåværende innsats får du øyeblikkelig tilgang til en av inngangsportene til gratisspinn.

TILBAKE TIL INNHOLDSFORTEGNELSE

Maks gevinst, RTP og varians

Vinn 10 000 ganger innsatsen din i Piggy Bankers Video Slot!

Vinn 10 000 ganger innsatsen din i Piggy Bankers Video Slot!

Piggy Bankers har en maksimal gevinst på 10 000 ganger innsatsen, en RTP på 96,05 % og høy varians. Bonuskjøpsalternativet justerer RTP-en noe til 96,03 %, noe som påvirker spillernes resultater på en subtil måte.

Høy varians betyr mindre hyppige, men potensielt større gevinster, noe som er viktig for spillere som ønsker spillets maksimale gevinstscenario. Dette spillets trefffrekvens er 1 av 3,72, og trefffrekvensen for gratisspinn er 1 av 204. Maksgevinsten bør inntreffe én gang per 11 737 100 spinn.

TILBAKE TIL INNHOLDSFORTEGNELSE

Piggy Bankers spilleautomat - endelig vurdering

Piggy Bankers spilleautomat - endelig vurdering

Piggy Bankers spilleautomat - endelig vurdering

Piggy Bankers-spilleautomaten er så morsom på grunn av de stablede Wild-symbolene og Respins-symbolene. I motsetning til de fleste andre spilleautomater Pragmatic Play får du her en maksgevinst på 10 000 ganger innsatsen din. Sjansene for å vinne maksgevinsten er veldig små, men det er likevel gøy å jakte på den, spesielt under gratisspinnene. Husk at gratisspinnene har en spesiell seddel som er verdt 1 000 ganger innsatsen din.

Alle bonusene i dette spillet skinner på grunn av de store Wild-symbolene og Respins. Seddelhjulet fungerer godt sammen med de store Wilds og Respins for å gjøre hovedspillet spennende. Grunnspillet er sterkt, men gratisspinnene er enda sterkere. Selv om du bare får 5 gratissnurr, forekommer Respins ofte, slik at gratissnurr-runden varer mye lenger.

Multiplikatorene som kan aktiveres under gratisspinnene, hever bonusen over grunnspillet. Det eneste problemet med denne spilleautomaten er den høye variansen, men jeg tror ikke det vil plage deg hvis du satser lavt og venner deg til det.

Jeg mener at Piggy Bankers absolutt er verdt et forsøk hvis du er ute etter et spill som kombinerer spenning med reelle muligheter for store gevinster. De unike funksjonene gjør at det skiller seg ut i et overfylt marked. Så gi det en sjanse og se om du kan ta med deg gevinsten hjem!

TILBAKE TIL INNHOLDSFORTEGNELSE

Ofte stilte spørsmål om Piggy Bankers-spilleautomaten

Kan jeg spille Piggy Bankers gratis for å få teken på det før jeg satser ekte penger?

Ja, du kan absolutt spille Piggy Bankers i demomodus her på BETO.com. Dette er en glimrende måte å bli kjent med spillets mekanikk og bonusfunksjoner på uten å risikere noen av dine egne penger.

Hva er det som gjør at Piggy Bankers skiller seg ut fra andre spilleautomater?

Piggy Bankers skiller seg ut med sin unike kombinasjon av Banknotes Reel og Wild Respins-funksjonen. Det luksuriøse temaet utviklet av Pragmatic Play, kombinert med høy volatilitet og sjansen for store gevinster, sørger for en eksepsjonell opplevelse.

Hvordan fungerer Buy Free Spins-funksjonen i Piggy Bankers-spilleautomaten?

Hvis du har lyst til å hoppe rett inn i handlingen, kan du bruke alternativet Kjøp gratisspinn for 80x din nåværende totale innsats. Dette utløser umiddelbart gratisspinn-runden.

Hva er den maksimale gevinsten jeg kan vinne i Piggy Bankers-spilleautomaten?

I Piggy Bankers kan du vinne opptil 10 000 ganger innsatsen din som maksimal gevinst. På grunn av spillets høye volatilitet kreves det imidlertid tålmodighet og flaks for å oppnå slike gevinster.

Er Piggy Bankers online spilleautomat egnet for spillere som foretrekker spill med lav risiko?

Som et spill med høy volatilitet er Piggy Bankers kanskje ikke ideelt for de som foretrekker spill med lav risiko, fordi gevinstene kommer sjeldnere. Men når de først inntreffer, er de gjerne større, noe som er verdt å vurdere hvis du er komfortabel med å ta høyere risiko for potensielt større gevinster.

Hvor viktig er det å forstå Piggy Bankers RTP og volatilitet?

Det er avgjørende! Når du vet at Piggy Bankers har en RTP på 96,05 % og høy volatilitet, blir det lettere å sette forventningene dine riktig. Det betyr at selv om gevinstene kanskje ikke kommer like ofte som i spill med lavere volatilitet, er det potensial for betydelige utbetalinger når de inntreffer.