MENY

Hyper Strike-automat – gratisspill og anmeldelser [2023]

Klikk her for å spille

Hyper Strike av Gameburger Studios

Spill med ekte penger? – Velg en bonus

Anmeldelse av Hyper Strike

Hyper Strike

Hyper Strike er en moderne spilleautomat på nett utviklet av Microgaming i samarbeid med Gameburger Studios. Høydepunktet til Hyper Strike er dens lange liste med spesialfunksjoner, inkludert en givende gratisspinnrunde, sprø multiplikatorer og opptil 9 forskjellige scatter-betalinger. Hyper Strike har en topppremie på 2000x innsatsen din, en middels variansvurdering og en tilfredsstillende RTP på 96,24 %


Lansering: 24.12.2020
Volatilitet
Maksgevinst: X7500

Skrevet av: Julius De Vries | Anmeldelsen ble sist oppdatert: 16 Aug 2022

Spilleautomatfunksjoner

Kjøp bonus

Kjøp bonus

Gamble

Gamble

Jackpoter

Jackpoter

Popularitet

Friskhet

RTP %

Jackpoter

Måter å vinne på

Spenning

Fordeler

Belønnende scatter-symboler

Vinn opptil 2000 ganger innsatsen din

Lukrative scatter symbol multiplikatorer

Opptil 30 gratisspinn

Balansert volatilitetsvurdering

Ulemper

Ingen progressiv jackpot

Fakta om spilleautomaten

Leverandør Gameburger Studios

Volatilitet

RTP% 96.24

Spilltype Spilleautomater

Jackpot Ja


Nerdedetaljer

Minsteinnsats 0.20

Maksinnsats 60.00

Hjul 5

Rader 3

Spilltemaer

Frukt


Spillfunksjoner

Bonushjul Gratisspinmultiplikator Multiplikator Scatter-symboler Gratisspinn Wild-symboler


Slående grafikk av Hyper Strike

Slående grafikk av Hyper Strike

Velkommen til Hyper Strike

Hyper Strike er en iGaming-tittel fra Microgaming igaming-leverandør, som samarbeidet med Gameburger Studios for utviklingen av denne spilleautomaten. Microgaming har samarbeidet med mange mindre leverandører i iGaming-området i noen tid, og disse partnerskapene har resultert i noen fantastiske produkter som kom begge utviklerne til gode. Å samarbeide med andre utviklere gir forskjellige vendinger til spillene, siden hver utvikler har sin egen unike stil for å utvikle kasinospill.

Den klassiske rutenettstrukturen med 5 hjul og 3 rader følges i Hyper Strike, og det gir spillet 20 forskjellige faste gevinstlinjer. Alle gevinstlinjene i Hyper Strike er alltid aktive, og du trenger ikke å aktivere hver gevinstlinje separat. Du trenger ganske enkelt å lande 3 eller flere lignende symboler på en spilleautomats gevinstlinje for å utløse en gevinst, noe som gjør dette spillet enkelt og lett å spille, akkurat som andre spill fra Microgaming. Spilleområdet på Hyper Strike er veldig bredt, og innsatsene starter på så lavt som €0,20 per spinn, og stiger helt opp til €60 per spinn.

Det er også den spesielle autospinn-funksjonen i Hyper Strike, som du kan bruke til å sette maskinen i automodus, og den vil snurre hjulene av seg selv. Du kan stille inn et hvilket som helst antall spinn du ønsker i maskinen, opptil 100 spinn.

Video: Hyper Strike-automat – gratisspill og anmeldelser [2023]

Eksempel på spill av Hyper Strike

TILBAKE TIL INNHOLDSFORTEGNELSE

Slående neonbilder av spilleautomaten

Hyper Strike er satt i en veldig slående og sterk farget design. Grafikken i spillet er satt i et neonrosa fargeskjema, sammen med perfekt utfyllende animasjoner. Mens du spiller på nettautomaten, vil du føle deg som om du deltar på et spørreprogram.

Alle elementene er designet i henhold til spilleautomatens generelle digitale og quiz-inspirerte tema. Bakgrunnen er et rosa bakteppe med forskjellige ikoner som stjerner, elektrisk design og andre. Symbolene er også fantastiske og inkluderer både numeriske symboler og bildesymboler. På venstre side av spillskjermen kan du se en tabell som viser belønningene du får hvis du øker nivået ditt i det spesielle minispillet.

Hyper Strike kan spilles på en rekke enheter, inkludert håndholdte enheter som nettbrett og mobiler. Dette er veldig viktig i dag, da det lar deg spille fra hvor som helst og når som helst.

Fantastisk grafikk av Hyper Strike

Fantastisk grafikk av Hyper Strike

TILBAKE TIL INNHOLDSFORTEGNELSE

Slik spiller du den quiz-inspirerte videoautomaten

Det er superenkelt å spille Hyper Strike spilleautomaten. Kontrollene er de samme som alle andre spilleautomater på internett, og du vil forstå dem umiddelbart, selv om du spiller en spilleautomat for første gang. Totalt sett er spillet designet av erfarne designere hos Microgaming, og du vil ikke finne noen unødvendige elementer i videoautomaten. Kontrollene er designet på en veldig minimalistisk måte, og alt er uanstrengt og smidig å betjene.

Kontrollene er designet på det klassiske hjulformatet på 5x3, og du vil få 20 forskjellige faste gevinstlinjer for å få gevinstene dine. Alle spillets gevinstlinjer er faste og forblir alltid aktive, så du trenger ikke å aktivere dem én etter én.

For å få en utbetaling trenger du ganske enkelt å lande 3 eller flere lignende symboler på en av gevinstlinjene, og du vil få en utbetaling basert på antall og type symboler du landet. Jo høyere symboler i en kombinasjon, desto høyere er verdien på utbetalingen. Det er mange symboler i Hyper Strike, og alle har forskjellige verdier. De numeriske symbolene er syvere og doble syvere, som er av lavere verdi sammenlignet med bildesymbolene, som dollartegnet, kirsebærene og klokkene. Detaljene for alle disse forskjellige kombinasjonene og deres respektive verdier finner du i utbetalingstabellen.

Den beste gevinsten du kan vinne i spillet er verdt 125x innsatsen din, noe som bare er flott, med tanke på definisjonen av: hva er varians i spill?.

Lander en stor gevinst i Hyper Strike

Lander en stor gevinst i Hyper Strike

TILBAKE TIL INNHOLDSFORTEGNELSE

Unike symboler i den arkadeinspirerte Hyper Strike

Det er både vanlige og spesielle symboler i Hyper Strike, og begge har forskjellige belønninger og utbetalinger. De vanlige symbolene i spillet brukes til å lande utbetalinger, og de inkluderer både bilde- og numeriske symboler. Bildesymbolene inkluderer bjeller, kirsebær, dollartegn og BAR-symbolet, mens de numeriske symbolene inkluderer forskjellige tall på 7 symboler, som en enkelt syv, doble syvere og 3 syvere sammen. De numeriske symbolene er mer verdifulle enn bildesymbolene, noe som er sjeldent i slike spilleautomater på nett, da bildesymbolene generelt er mer givende.

Sammen med de ovennevnte basissymbolene er det også noen spesielle symboler i Hyper Strike. For det første er det jokersymbolet, som vil erstatte alle grunnspillsymbolene i spilleautomaten for å hjelpe deg med å vinne kombinasjoner. Å lande 5 wilds kan gi deg en vanvittig utbetaling verdt 125x innsatsbeløpet ditt.

Det andre spesialsymbolet er Hyper Strike Scatter-symbolet, som vil gi deg en spesiell multiplikator. Jo høyere antall slike symboler, desto høyere multiplikatorverdi, og du kan få en multiplikator verdt 2000x for 9 Hyper Strike Scatter-symboler.

Lander 6 Hyper Strike Scatter-symboler i Hyper Strike

Lander 6 Hyper Strike Scatter-symboler i Hyper Strike

TILBAKE TIL INNHOLDSFORTEGNELSE

Vinn noen gratisspinn i Hyper Strike

Bonusfunksjonen i Hyper Strike er en blanding av et hjulspinn og Hyper Strike gratisspinn-runden. Denne bonusfunksjonen utløses når du lander 3 gratisspinn-symboler som kun vises på de midterste 3 hjulene. Landing av symbolene vil gi deg et spinn på spillets gratisspinnhjul, og du vil også få en utbetaling verdt 1x innsatsen din.

Antallet gratisspinn du får på hjulet er totalt uforutsigbart, og du kan vinne hvor som helst mellom 10 og 30 gratisspinn. Det vil også være en multiplikator knyttet til gratisspinnene, fra 2x til 3x. Som dette kan du vinne mange forskjellige kombinasjoner av gratisspinn og multiplikatorer på bonushjulet, den beste er kombinasjonen av 30 gratisspinn og 3x-multiplikatoren. Du kan også vinne flere gratisspinn etter å ha landet et nytt sett med 3 gratisspinn-symboler.

Vinne gratisspinn i Hyper Strike

Vinne gratisspinn i Hyper Strike

TILBAKE TIL INNHOLDSFORTEGNELSE

RTP og varians

RTP-en til Hyper Strike er 96,24 %, noe som er ganske generøst, siden gjennomsnittlig RTP for lignende videoautomater vanligvis varierer fra 95 % til 96 %.

Forskjell

Volatilitetsvurderingen til Hyper Strike er middels, noe som betyr at Hyper Strike er et veldig balansert spill, som burde være behagelig for de fleste iGaming-spillere. Trefffrekvensen er 39,7 %, noe som er veldig imponerende. Den maksimale gevinsten du kan lande er verdt 2000x, noe som bare er utrolig ved denne trefffrekvensen.

Introskjermen til Hyper Strike

Introskjermen til Hyper Strike

TILBAKE TIL INNHOLDSFORTEGNELSE

Hyper Strike endelige dom

Hyper Strike er et solid alternativ for deg som spilleautomat på nett. Den har alle funksjonene til en flott spilleautomat. Vær også oppmerksom på at du vil bli overveldet av grafikken og det visuelle til spilleautomaten, som er designet for å passe til det generelle temaet og designet.

Microgaming og Gameburger har gjort en fantastisk jobb med Hyper Strike, og den er full av interessante spesialfunksjoner, som belønnende wild-symboler og den fantastiske gratisspinnrunden. Du vil få en RTP på 96,24 % på spillet sammen med en middels volatilitetsvurdering, en perfekt kombinasjon for de fleste iGaming-spillere.

Hyper Strike er tilgjengelig her på BETO som gratisversjonen, og du kan prøve den og forstå hvordan spilleautomaten fungerer og utforske funksjonene, også uten å risikere penger.

TILBAKE TIL INNHOLDSFORTEGNELSE

Noen vanlige spørsmål om Hyper Strike

Hva er avkastningen til spilleren i prosent av Hyper Strike?

RTP-en til Hyper Strike er 96,24 %, noe som er veldig imponerende, siden den vanlige RTP-en for lignende videospilleautomater i bransjen er mye lavere enn dette.

Hva er volatiliteten til Hyper Strike?

Volatiliteten til Hyper Strike er middels, noe som betyr at du får balansert spilling.

Kan jeg få gratisspinn i Hyper Strike?

Ja, det er en spesiell gratisspinnrunde i Hyper Strike. Du kan utløse den ved å lande 3 gratisspinn-symboler på hjulene. Gratisspinnrunden er veldig givende, og du kan lande hvor som helst mellom 10 til 30 gratisspinn i løpet av runden, sammen med en multiplikator på 2x til 3x.

Hva er det høyeste gevinstbeløpet jeg kan lande i Hyper Strike?

Du kan vinne en toppgevinst verdt 2000 ganger innsatsen din på Hyper Strike.

Hva er scatter-symbolene i Hyper Strike?

Scatter-symbolene i Hyper Strike gir deg en flott bonusbelønning. Hvis du lander 3 eller flere Hyper Strike scatter-symboler, vil du få den givende multiplikatorbonusen til spilleautomaten. Denne multiplikatoren øker med antall scatter-symboler.

Kan jeg spille Hyper Strike gratis?

Ja sikkert. Gratisversjonen av Hyper Strike er tilgjengelig her på BETO. Du kan spille det uten å måtte legge hardt opptjente penger til iGaming-kontoen din.