MENY
Søk
Spilleautomater

Hot Fiesta Spill Gratis

Hot Fiesta Demo av spilleautomater

Hot Fiesta  Spill Gratis
Spill nå
Klikk her for å spille

Hot Fiesta av Pragmatic Play

Spill med ekte penger? – Velg en bonus

Anmeldelse av Hot Fiesta Vurdering stjerneVurdering stjerne

Hot Fiesta  Demo

Gjør deg klar til å delta på en meksikansk temafest i den nye videoautomaten Hot Fiesta utviklet av ekspertdesignerne hos Pragmatic Play. De musikalske hjulene setter en lett og vennlig atmosfære, og du kan komfortabelt satse på 5x3-ruten som gir bort 25 forskjellige gevinstlinjer. Akkurat som krydret meksikansk snacks, er Hot Fiesta også veldig varm og flyktig. Ha gamblingbudsjettet ditt i bakhodet mens du satser på det.


Lansering: 08.04.2021
Volatilitet Volatilitet PÅ Volatilitet PÅ Volatilitet PÅ Volatilitet PÅ Volatilitet PÅ
Maksgevinst: X5000

Skrevet av: Julius De Vries | Anmeldelsen ble sist oppdatert: 16 mai 2024 | Faktasjekk av: Kim Birch

SERTIFISERT SERTIFISERT
Julius de Vries gjennomgår casinobonuser og vilkår her på BETO™, slik at leserne våre ikke blir lurt av de lyssky operatørene i bransjen. Han er også en verifisert spillekspert. Om Julius De Vries

Rangeringer av BETO Slots Experts

Popularitet

Vurdering stjerne
Vurdering stjerne

Friskhet

Vurdering stjerne
Vurdering stjerne

RTP %

Vurdering stjerne
Vurdering stjerne

Jackpoter

Vurdering stjerne
Vurdering stjerne

Måter å vinne på

Vurdering stjerne
Vurdering stjerne

Spenning

Vurdering stjerne
Vurdering stjerne

Video: Gameplay og stor gevinst

Spill nå

Spilleautomatfunksjoner

Bonus

Kjøp bonus

Gamble

Gamble

Jackpoter

Jackpoter

Fordeler Fordeler

Fordeler

Åpne5000 ganger innsatsen din

ÅpneAnte Bet spesialbonus

ÅpneBelønningsrunde med gratisspinn

ÅpneSpesielle multiplikator Wilds

ÅpneUnikt meksikansk tema

Ulemper Ulemper

Ulemper

Lukk Svært høy volatilitet

Fakta om spilleautomaten

Spilleautomater Leverandør Pragmatic Play

Spilleautomater Volatilitet Volatilitet PÅ Volatilitet PÅ Volatilitet PÅ Volatilitet PÅ Volatilitet PÅ

Spilleautomater RTP% 96.56

Spilleautomater Spilltype Spilleautomater

Spilleautomater Jackpot Nei


Innsatsområde og spilloppsett

Spilleautomater Minsteinnsats 0.25

Spilleautomater Maksinnsats 125.00

Spilleautomater Hjul 5

Spilleautomater Rader 3

Spilleautomater Gevinstlinjer 25

Spilltemaer

Festival


Spillfunksjoner

Bonusinnsats Vilkårlig multiplikator Klebrige wild-symboler Multiplikator Scatter-symboler Gratisspinn Wild-symboler Megasymbol (3x3)


Red Hot-bonuser i Hot Fiesta

Red Hot-bonuser i Hot Fiesta

Hot Fiesta - Begynn å danse på denne meksikanske festen

Feir og nyt livet mens du satser på den nyeste online spilleautomaten fra Pragmatic Play, Hot Fiesta.

Pragmatic Play sørger for at du blir ønsket velkommen selv om du spiller med et lavt budsjett, takket være den lave minimumsinnsatsen Hot Fiesta lar deg spille videre. Du kan satse et hvilket som helst beløp mellom €0,25 per spinn og €125 per spinn, som er et omfattende spillområde. Du får også muligheten til å aktivere den spesielle Ante Bet-funksjonen, som øker maks innsatsgrensen til €175 per spinn.

Takket være de givende spesielle wilds, kan du få direkte utbetalinger verdt 2x, 3x og 5x innsatsbeløpet ditt. Få ekstra gevinstmuligheter med de spesielle gratisspinn-bonusene som kan gi deg hvor som helst mellom 9 og 27 gratisspinn. Det som er bra med denne bonusrunden er at du kan dra nytte av wild-multiplikatorene i bonusrunden også.

Med en maksgevinst verdt 5000x, har Hot Fiesta et godt vinnerpotensial, sammen med en høy volatilitetsvurdering.

Les mer om spilleautomaten i vår detaljerte anmeldelse.

PilarrowTILBAKE TIL INNHOLDSFORTEGNELSE

Utseendet og følelsen til det brennende sporet

Føl stemningen og nyt en meksikansk by i løpet av en fiestadag, ta en omvisning i det vakre markedet og bygningene som er synlige i spillets bakgrunn, og forsyn deg selv med de appetittvekkende drinkene som ruller på hjulene.

Hot Fiesta er en ganske forberedt spilleautomat å satse på. De slående og fest-tema meksikanske bildene setter en veldig hyggelig og festinspirert stemning mens de synkroniserer perfekt med det sprettende og brassede mariachi-lydsporet.

Fladrende konfetti vil dekke spillskjermen din når du får en fin utbetaling på de dekorerte spillhjulene. Rutenettet er fylt med fabelaktige meksikansk-inspirerte temasymboler som passer fint inn i det generelle utseendet og følelsen. De lavtbetalende symbolene er symbolene med korttema fra A til 10, som er sammenkoblet med de høyverdige bildesymbolene til tequilaglass, en gitar, en squeezebox, en senorita og maracas. Sammen med disse symbolene er det høyest givende symbolet mariachi-musikeren, som kan gi en utbetaling verdt opptil 30 ganger innsatsen din når du lander en 5 like combo.

Wild i spillet er p iñata- eselet, som betaler en 2x utbetaling for en kombinasjon av 3 symboler, en 10x utbetaling for et ekstra symbol, og en massiv 40x utbetaling for å lande 5 lignende symboler.

Ettersom Hot Fiesta er utviklet på den kraftige og moderne HTML5-baserte teknologien, kan du nyte denne spilleautomaten med meksikansk tema på flere enheter, inkludert mobiler og nettbrett også. Spillet er optimalisert, og du bør ikke møte noen problemer som ramsfall og henger.

Få en 2x utbetaling i Hot Fiesta

Få en 2x utbetaling i Hot Fiesta

PilarrowTILBAKE TIL INNHOLDSFORTEGNELSE

Slik spiller du - Hot Fiesta

Betting og landingsgevinster på Hot Fiesta er enkelt og morsomt.

Bli med på den meksikanske festen og start gamblingeventyret ditt ved å angi innsatsbeløpet. Sett et hvilket som helst innsatsbeløp du liker mellom €0,25 per spinn og €125 per spinn,   som da vil bestemme verdien av utbetalingen du vinner. Du kan endre innsatsbeløpet på venstre og høyre side av spinnknappen. Du kan enkelt få tilgang til dem. Teknisk sett setter du innsatsbeløpet ved å endre myntverdien og innsatsnivået, men dette er bare tekniske detaljer. Du vil forstå alt etter å ha snurret hjulene noen ganger.

Etter å ha satt innsatsen, trenger du bare å snurre hjulene ved å trykke på spinnknappen på midten av innsatsen. Den spesielle autospinn-funksjonen er der for å gjøre gamblingopplevelsen din enda mer komfortabel, og det eneste du trenger å gjøre er å lene deg tilbake og nyte den meksikanske fiestaen.

Høytbetalende bildesymboler i Hot Fiesta

Høytbetalende bildesymboler i Hot Fiesta

PilarrowTILBAKE TIL INNHOLDSFORTEGNELSE

Spesielle bonuser og funksjoner - Hot Fiesta

Hot Fiesta er et ganske enkelt spill å forstå og satse på, som er perfekt ettersom det matcher det avslappede og bekymringsløse temaet som følger. Imidlertid vil gamblingopplevelsen din på spilleautomaten være ganske solid. Med høy Med en høy volatilitetsvurdering og 3 forskjellige bonusfunksjoner får du ganske eksplosivt spill fra spilleautomaten Hot Fiesta.

Multiplikator Wilds

Wild-symbolene i videoautomaten er representert av piñata-eselet, som kan gi deg en enorm utbetaling hvis du lander en lang kombinasjon. Det som er bra med disse wild-symbolene er at de også kommer med en wild-multiplikator, som direkte øker utbetalingsbeløpet med 2x, 3x og 5x.

Dessuten, hvis du får mer enn én multiplikator-wild på samme spinn, vil multiplikatorene dine fra wilds bli lagt til, og du vil få en enda større utbetaling. Det maksimale du kan vinne gjennom multiplikatorene er verdt 25x.

Piñata-spinnende gratisspinn i Hot Fiesta

Piñata-spinnende gratisspinn i Hot Fiesta

PilarrowTILBAKE TIL INNHOLDSFORTEGNELSE

Gratisspinn i Hot Fiesta

Du får en givende gratisspinn bonusrunde mens du satser på Hot Fiesta. For å utløse gratisspinn-bonusen lander du ganske enkelt det spesielle fyrverkerisymbolet på det 1., 3. og 5. hjulet. Når du har utløst denne bonusen, får du umiddelbart en kontantutbetaling verdt 3 ganger innsatsen din, og et minispill lanseres. Under gratisspinnene kan du lande wild-symbolet, og da blir det en sticky wild. Så lenge gratisspinnrunden varer, vil ikke wilden forlate skjermen.

Spesiell Ante Bet-funksjon

Du kan øke innsatsbeløpet ved å øke innsatsen fra 25 mynter per spinn til 35 mynter per spinn. For eksempel, hvis et spill koster deg €1 i normal innsats, vil det koste deg €1,4 når du aktiverer Ante Bet-funksjonen. Denne unike funksjonen øker sjansene dine for å utløse gratisspinnrunden. Denne funksjonen er imidlertid ikke tilgjengelig i alle land og jurisdiksjoner.

Tex-Mex-symboler i Hot Fiesta

Tex-Mex-symboler i Hot Fiesta

PilarrowTILBAKE TIL INNHOLDSFORTEGNELSE

RTP og varians

RTP-en til Hot Fiesta er 96,56 %, og den endres til 96,53 % når du aktiverer ante-bet-funksjonen.

Hot Fiesta er en veldig flyktig spilleautomat. Den har fått alle 5 stjernene i volatilitetstesten. Takket være denne økte volatiliteten kan du få en gevinst på opptil 5000x verdt innsatsbeløpet ditt.

Intro av Hot Fiesta

Intro av Hot Fiesta

PilarrowTILBAKE TIL INNHOLDSFORTEGNELSE

The Smokey Verdict of Hot Fiesta

Hot Fiesta gir deg mange grunner til å feire og nyte. Ha det gøy på den store festen som feires av alle online spilleautomater. Med mange spesialfunksjoner og den givende ante-bet-funksjonen får du et ganske høyt gevinstpotensial på Hot Fiesta.

Ante-bet-funksjonen er på en måte kjendisen til Hot Fiesta og Pragmatic Play. Den lar deg spille i et forbedret tempo og med bedre sjanser for litt ekstra penger. Å aktivere denne funksjonen er en enkel måte å øke sjansene dine for å treffe gratisspinn-bonusrunden.

På grunn av det høye volatilitetsnivået kan noen spillere bli redde, men ikke bekymre deg, Hot Fiesta kommer med en anstendig RTP-rating, og jackpotbeløpet verdt 5000x fungerer bra for å tilfredsstille alle spillere.

Hot Fiesta er en ganske solid spilleautomat, og du bør definitivt gi den en sjanse. Vil du prøve Hot Fiesta, gjør det gratis øverst på siden her, vi har gratisversjonen klar for deg.

PilPilTILBAKE TIL INNHOLDSFORTEGNELSE

Ofte stilte spørsmål - Hot Fiesta

Hva er den beste premien jeg kan få i Hot Fiesta? Pil Pil

Du kan vinne en utbetaling verdt 5000x verdt innsatsbeløpet ditt i Hot Fiesta., noe som er flott.

Hva er Hot Fiesta sin RTP? Pil Pil

Hot Fiesta sin RTP er 95,56 %, som endres til 96,53 % når ante-bet-funksjonen aktiveres.

Kan jeg vinne gratisspinn i Hot Fiesta? Pil Pil

Ja, Hot Fiesta har en fantastisk bonusrunde med gratisspinn hvor du kan vinne hvor som helst mellom 9 og 27 gratisspinn.

Hva er ante-bet-funksjonen i Hot Fiesta? Pil Pil

Ante-innsatsen er en spesialfunksjon hvor du får økte sjanser til å vinne gratisspinn på dine spinn. Du må imidlertid betale en liten avgift for å aktivere denne funksjonen.

Hvor kan jeg spille Hot Fiesta gratis demo? Pil Pil

Du kan få tilgang til Hot Fiesta demoversjon her og BETO. Prøv det for å utforske sporet fullstendig.