MENY

Dracula The Hunt-automat – gratisspill og anmeldelser (2024)

Dracula The Hunt
Klikk her for å spille

Dracula The Hunt av Spinomenal

Spill med ekte penger? – Velg en bonus

Anmeldelse av Dracula The Hunt

Dracula The Hunt

Dracula The Hunt er en blodig, gotisk eventyrautomat fra Spinomenal. Den har 5 hjul, 4 rader og 20 gevinstlinjer. Bonuser som Free Spins, Expanding Wilds med Re-Spins, og en fin Buy-funksjon som gjør det mulig å hoppe rett inn i Free Spins-modus, gjør spillet ekstra spennende. Denne spilleautomaten gir deg muligheten til å vinne opptil 50 gratisspinn, noe som er helt vanvittig.

I denne Dracula The Hunt-spilleautomatanmeldelsen vil vi se hvor givende denne spilleautomaten er, og om du bør spille den eller ikke.


Lansering: 19.09.2023
Volatilitet
Maksgevinst: X3000

Skrevet av: Kim Birch | Anmeldelsen ble sist oppdatert: 22 mars 2024 | Faktasjekk av: Jasmin Williams

SERTIFISERT SERTIFISERT
Kim Birch har vunnet og tapt mot de beste pokerproffene over hele verden. I tillegg til å være ekspert på poker og blackjack, har Kim også gitt ut 3 bøker. Om Kim Birch

Spilleautomatfunksjoner

Kjøp bonus

Kjøp bonus

Gamble

Gamble

Jackpoter

Jackpoter

Popularitet

Friskhet

RTP %

Jackpoter

Måter å vinne på

Spenning

Fordeler

Ekspanderende Wilds med Re-Spins

Kjøp-funksjon for gratisspinn

Ekstra Wilds i hovedspillet

Nyt opptil 50 gratisspinn

Engasjerende gotisk tema

Ulemper

RTP kunne vært høyere

Lav Maks. gevinst

Fakta om spilleautomaten

Leverandør Spinomenal

Volatilitet

RTP% 95.78

Spilltype Spilleautomater

Jackpot Nei


Nerdedetaljer

Minsteinnsats 0.20

Maksinnsats 200.00

Hjul 5

Rader 4

Spillfunksjoner

Jukseverktøy Ekspanderende wild-symbol med omspinn Kjøpfunksjon Ekstra gratisspinn Vilkårlige wild-symboler Omspinn RTP-intervall Scatter-symboler Gratisspinn Wild-symboler


Dracula The Hunt Anmeldelse av BETO Slots

Dracula The Hunt Anmeldelse av BETO Slots

Vi presenterer spilleautomaten Dracula The Hunt

Dracula The Hunt-spilleautomaten gir deg muligheten til å være modig og prøve å jakte på Dracula. Det kommer imidlertid ikke til å bli lett å ta opp kampen mot det mytiske monsteret, og det er derfor Spinomenal vil belønne deg godt for det. Selv om det ikke er et nytt tema, er spilleautomater med et mørkere tema alltid morsomme.

Hovedbonusen her er gratisspinnene, og det er her du vil se mest action. Med 5 hjul og 20 gevinstlinjer er denne spilleautomaten utstyrt med fantastiske funksjoner som Expanding Wilds med Re-Spins, Extra Wilds og en ettertraktet Buy-funksjon som gir direkte tilgang til gratisspinn.

Er du nysgjerrig på hvordan disse bonusene kan øke gevinstene dine? Discover Du kan finne ut hva som skjuler seg i spillet ved å ta en titt på Dracula The Hunt-videospilletog ta et spinn selv på spille gratis spilleautomater. Vi vil snart se hvordan bonusene fungerer, og jeg vil også dele tankene mine etter å ha testet dette sporet, så fortsett å lese.

Video: Dracula The Hunt-automat – gratisspill og anmeldelser (2024)

Spillet av Dracula The Hunt fra Spinomenal

TILBAKE TIL INNHOLDSFORTEGNELSE

Tema og design: Gotisk skrekkeventyr

Tema og design: Gotisk skrekkeventyr

Tema og design: Gotisk skrekkeventyr

Tema og design

Dracula The Hunt setter tennene i et nervepirrende gotisk skrekktema som får deg til å skjelve av fryd. Fra det øyeblikket jeg begynte å spille, ble jeg sugd inn i en atmosfære som oser av uhyggelig forventning. Designet er skikkelig stilig, med mørke, overdådige farger og intrikate symboler som tar deg med til Draculas skyggefulle domene.

Forestill deg eldgamle slott under en blodrød måne, og du har fått ideen. Spinomenal har også designet symboler som et kors og et vievannskjede som passer perfekt til temaet. Gravene og det mørke slottet i bakgrunnen bidrar til å skape en spennende og skremmende atmosfære.

Musikk og lydspor

Det illevarslende lydsporet er den perfekte partner in crime. Spøkelsesaktige melodier og jump scares holder deg på tå hev, som om Dracula hvisker deg i øret. Lydsporet øker tempoet og blir mer uhyggelig under gratisspinnene for å matche spillet.

TILBAKE TIL INNHOLDSFORTEGNELSE

Symboler og utbetalinger

Sett tennene i natten med Dracula The Hunts tematiske symboler og sjanser for fantastiske gevinster.

 • Free Spins-symbol: Free Spins-symbolet er et gyllent symbol med "Free Spins" skrevet på, og det brukes til å utløse bonusrunden.

 • Wild-symbol: Wild-symbolet er Dracula, og han gir deg 150x av innsatsen din hvis du får fem av dem på en gevinstlinje.

 • Medium-symboler: Medium-symbolene består av et kors, en sølvkalk, et vievannskjede og stearinlys, og gir deg mellom 6 og 50 ganger innsatsen din dersom du får fem like vinnende kombinasjoner.

 • Lav-symboler: Lav-symbolene er kortsymbolene som utbetaler 1x til 2x av innsatsen din for å få fem like vinnerkombinasjoner.

TILBAKE TIL INNHOLDSFORTEGNELSE

Slik spiller du spilleautomaten Dracula The Hunt online

Hvordan spille Spinomenal

Hvordan spille Spinomenal's Dracula The Hunt

Å gå inn i den uhyggelige verdenen i denne spille automaten er en smal sak når du først har lært hvordan den fungerer. Her er hvordan den fungerer:

 • Angi størrelsen på innsatsen: Bruk "+"- eller "-"-knappene nederst til venstre for å justere innsatsen din, fra 0,20 € til 200 €.
 • Spinn: Trykk på spinnknappen for å sette i gang festen. Se symbolene stille seg opp på rekke og rad for potensielle gevinster.
 • Autospill: Har du lyst til å la spillet gjøre jobben? Velg autospill for uavbrutt action. Bare klikk på autospill-knappen, så begynner hjulene å spinne.
 • Utbetalingstabell: Vil du ha oversikt over vinnerkombinasjoner og utbetalinger? Sjekk utbetalingstabellen i spillet ved å klikke på spørsmålstegnet.
 • Fullskjerm: Gå til fullskjerm via menyen.

TILBAKE TIL INNHOLDSFORTEGNELSE

Bonusfunksjoner

Bonusfunksjonene i Dracula The Hunt forklares av Spinomenal

Bonusfunksjonene i Dracula The Hunt forklares av Spinomenal

Bonusfunksjonene i Dracula The Hunt er helt briljante. De byr på populære mekanikker og saftige belønninger som øker spenningen.

Gratisspinn

Hvis du får tre eller flere gratisspinn-symboler, er du klar for en vill tur. Her er hva du kan vinne:

 • 3 symboler: 10 gratisspinn
 • 4 symboler: 25 gratisspinn
 • 5 symboler: 50 gratisspinn

Innsatsen per linje og antall linjer forblir uendret fra det utløsende spillet, så disse rundene er som et frikort til megagevinster.

Wild-symbol

Wild-symbolet er din trofaste hjelper på hjulene, og erstatter alle symboler unntatt gratisspinn-symbolet. Hvis du får 5 Wild-symboler på en vinnende linje, får du hele 3 000 x innsatsen per linje (150x innsatsen).

Ekstra Wild-symboler

Her blir det ekstra krydret. I løpet av hovedspillet kan 3 til 6 Wild-symboler tilfeldigvis kaste seg inn i festen på hjulene, noe som øker sjansene dine for vinnende kombinasjoner.

Utvidende Wild-symboler i Re-Spin

I gratisspinn-modus vil en Wild-symbol som lander på hjulene, utvide seg til å fylle hele hjulet. Ikke bare øker dette gevinstpotensialet ditt, men det utløser også et Re-Spin hvis en eller flere Wilds ekspanderer. Hvis en annen Wild-symbol lander i Re-Spin, får du et nytt Re-Spin. I tillegg gir Expanding Wilds deg -

 • 2x innsatsen din for én Wild
 • 5 ganger innsatsen din for to Wilds
 • 10 ganger innsatsen din for tre Wilds
 • 20x innsatsen din for fire Wilds

Det er en heftig utbetaling i tillegg til de vanlige gevinstene på gevinstlinjene.

Kjøp-funksjonen

Har du lyst til å hoppe rett inn i handlingen? Med Buy-funksjonen kan du betale deg inn i gratisspinn-runden for 40 til 200 ganger innsatsen din. Velg dette alternativet for å tilpasse innsatsen og antall gratisspinn. Prislappen samsvarer med det du har valgt, slik at du har kontroll over bonusrunden.

TILBAKE TIL INNHOLDSFORTEGNELSE

Maks gevinst, RTP og varians

Vinn 3 000 ganger innsatsen din i spilleautomaten Dracula The Hunt!

Vinn 3 000 ganger innsatsen din i spilleautomaten Dracula The Hunt!

Dracula The Hunt kan skilte med enmaksgevinst på 3 000 ganger innsatsen, en RTP på 95,78 % og høy volatilitet for å holde deg på tå hev. Den høye variansen betyr at du må vente på gevinstene, men til gjengjeld kan du glede deg over større gevinster.

RTP er litt lavere enn forventet. I tillegg kan RTP gå så lavt som 89,53 %, så du må sjekke RTP før du spiller på et casino. Maksgevinsten er også på den lavere siden. Sjansene for å vinne den er uansett svært små.

TILBAKE TIL INNHOLDSFORTEGNELSE

Er videoautomaten Dracula The Hunt verdt det?

Er videoautomaten Dracula The Hunt verdt det?

Er videoautomaten Dracula The Hunt verdt det?

Dracula The Hunt er en flott spilleautomat, selv om den ikke har høy RTP eller høy maksgevinst. Den er flott fordi den har gratisspinn med Expanding Wilds som også utløser re-spinn. Kort sagt er det en kombinasjon av to kraftige bonuser i én som kan holde gratisspinnene i gang veldig lenge.

Under min spilling føltes det som om det var innen rekkevidde å vinne maksgevinsten, spesielt når Expanding Wilds slo inn under gratisspinnene. Basisspillet er litt kjedelig i forhold til gratisspinnene fordi det bare har Extra Wilds-funksjonen. Likevel aktiveres Extra Wilds-funksjonen ofte og hjelper deg med å få noen skikkelige gevinster.

Jeg la også merke til hvor ofte en enkelt Expanding Wild fører til et Re-Spin, og deretter lander en annen for å holde kjeden av Re-Spins i gang. På denne måten kan du nyte dobbelt så mange spinn under gratisspinnene. Hvis du utløser 50 gratisspinn, er du selvsagt garantert massive gevinster.

Hvis du synes det er greit med en litt lavere RTP og lavere maksgevinst, ser jeg ikke noe galt i å prøve Dracula The Hunt-spilleautomaten. Du kan spille demoen først og se hva du synes før du spiller med ekte penger.

TILBAKE TIL INNHOLDSFORTEGNELSE

Dracula The Hunt FAQ for spilleautomater

Hvordan kan jeg utløse gratisspinn i spilleautomaten Dracula The Hunt?

Du kan aktivere gratisspinnene ved å få tre eller flere gratisspinn-symboler hvor som helst på hjulene i løpet av hovedspillet. Avhengig av antall symboler får du mellom 10 og 50 gratisspinn.

Hva gjør Wild-symbolene i Dracula The Hunt-spilleautomaten spesielle?

Wild-symbolet erstatter alle andre symboler unntatt gratisspinn. Hvis du får 5 Wild-symboler på en vinnende linje, får du 150x innsatsen din.

Kan jeg kjøpe meg inn i gratisspinn-runden?

Ja, Dracula The Hunt har en kjøpsfunksjon som gir deg mulighet til å kjøpe umiddelbar tilgang til gratisspinn-runden for mellom 40 og 200 ganger innsatsen din. Du kan selv velge innsatsbeløp og antall gratisspinn du ønsker å spille med.

Finnes det noen Extra Wilds-funksjon i løpet av spillet?

I løpet av hovedspillet kan 3-6 Extra Wilds dukke opp tilfeldig på spilleautomaten og øke gevinstpotensialet ditt ved å erstatte andre symboler.

Kan jeg spille% slot_name% gratis før jeg satser ekte penger?

Absolutt! Du kan spille demo-automaten her på BETO.com. Det er en fin måte å bli kjent med spillmekanikken og bonusfunksjonene på uten å risikere egne penger.

Hva er den høyeste utbetalingen som kan oppnås i dette spillet?

I Dracula The Hunt kan du vinne opptil 3 000 ganger innsatsen din, noe som er en av de mest lukrative sidene ved denne spilleautomaten. Så høye utbetalinger er mulig ved å kombinere bonusfunksjoner som Expanding Wilds med Re-Spins.