MENY

Monster Hunt (BGAMING)-automat – gratisspill og anmeldelser (2024)

Monster Hunt (BGAMING)
Klikk her for å spille

Monster Hunt (BGAMING) av BGAMING

Spill med ekte penger? – Velg en bonus

Anmeldelse av Monster Hunt (BGAMING)

Monster Hunt (BGAMING)

Bli med på jakten på farlige monstre i spilleautomaten Monster Hunt fra BGaming. Den har en 5x3-layout med 25 gevinstlinjer. De viktigste bonusene er gratisspinn og en Respins-runde der du kan vinne jackpoter verdt opptil 1 000 ganger innsatsen din. Den har også Bonus Buy-funksjonen for å kjøpe bonusene direkte og nyte dem så snart som mulig.

I denne Monster Hunt-spilleautomatanmeldelsen vil vi prøve å forstå om det kan være lukrativt å jakte på monstre.


Lansering: 12.10.2023
Volatilitet
Maksgevinst: X1299

Skrevet av: Julius De Vries | Anmeldelsen ble sist oppdatert: 22 mars 2024 | Faktasjekk av: Kim Birch

SERTIFISERT SERTIFISERT
Julius de Vries gjennomgår casinobonuser og vilkår her på BETO™, slik at leserne våre ikke blir lurt av de lyssky operatørene i bransjen. Han er også en verifisert spillekspert. Om Julius De Vries

Spilleautomatfunksjoner

Kjøp bonus

Kjøp bonus

Gamble

Gamble

Jackpoter

Jackpoter

Popularitet

Friskhet

RTP %

Jackpoter

Måter å vinne på

Spenning

Fordeler

Kun symboler med høy og middels høy utbetaling i gratisspinnene

Opptil 1 000 ganger innsatsen din Jackpot

Gratisspinn kan utløses på nytt

Mulighet for bonuskjøp tilgjengelig

Lav-middels varians

Ulemper

RTP under gjennomsnittet (94,65 %)

Max Win kunne ha vært høyere

Fakta om spilleautomaten

Leverandør BGAMING

Volatilitet

RTP% 94.65

Spilltype Spilleautomater

Jackpot Nei


Nerdedetaljer

Minsteinnsats 0.10

Maksinnsats 125.00

Hjul 5

Rader 3

Spilltemaer

Vampyrer og blod


Spillfunksjoner

Kjøpfunksjon Ekstra gratisspinn Omspinn Scatter-symboler Gratisspinn Wild-symboler


Monster Hunt Anmeldelse av BETO Slots

Monster Hunt Anmeldelse av BETO Slots

Vi introduserer spilleautomaten Monster Hunt

Legg ut på en mørk reise med spilleautomaten Monster Hunt, der uhyggelige skapninger og lukrative skatter venter. BGaming har laget denne spilleautomaten med fokus på å gi hyppige gevinster. Med en overflod av spilleautomater som prøver å ha større bonuser og gir svært få gevinster, er det alltid hyggelig å se noe som er morsommere og mer engasjerende.

Denne spilleautomaten byr på et skremmende eventyr på 5 hjul, 3 rader og 25 gevinstlinjer. Tilfredsstillende funksjoner som Horror Respin og fristende jackpoter på opptil 1 000 ganger innsats en holder spenningen oppe. Hvis du er interessert i direkte action, er bonuskjøpsalternativet tilgjengelig. Ikke glem gratisspinnene, som er ganske spesielle.

Se om du har det som skal til for å takle disse monstrene i vår videoanmeldelse av Monster Huntog utforsk flere spennende møter i vår gratis spilleautomater uten nedlastingseksjon. Jeg vil snart forklare funksjonene, maksimal gevinst og mer, så fortsett å lese.

Video: Monster Hunt (BGAMING)-automat – gratisspill og anmeldelser (2024)

Spillingen av Monster Hunt fra BGAMING

TILBAKE TIL INNHOLDSFORTEGNELSE

Tema og design: Dystert skrekkeventyr

Tema og design: Dystert skrekkeventyr

Tema og design: Dystert skrekkeventyr

Tema og design

Monster Hunt drar deg inn i en skrekkinngytende verden som får deg til å sove med lyset på. BGaming har gjort en god jobb med å få hver eneste del av spillet til å skrike skrekk. De skumle bygningene i bakgrunnen, monstrene som ser ut som om de gjerne vil ta en bit av deg, alt er perfekt.

Hvert eneste spinn føles som om du blar om i en skremmende historie. Denne spilleautomaten inneholder noen av de mest populære monstrene, som Frankensteins monster og Dracula. Det er skremmende, men på den beste måten.

Musikk og lydspor

Musikken og lydene i Monster Hunt er som skapt for mareritt, på en god måte. Den skumle og spennende musikken med ulike lyder gjør opplevelsen fengslende. Det er som å gå gjennom et hjemsøkt hus uten å vite hva som venter rundt hjørnet.

TILBAKE TIL INNHOLDSFORTEGNELSE

Symboler og utbetalinger

Her er det du trenger å vite om de skumle symbolene og utbetalingene:

 • Symboler med høy utbetaling: Symbolene med høy utbetaling er de ulike monstrene, som Dracula, som utbetaler 8x til 20x av innsatsen din for å lande en vinnerkombinasjon med fem like symboler.
 • Lavgevinst-symboler: Lavgevinst-symbolene er vanlige kortsymboler som utbetaler 2x av innsatsen din for å få fem like vinnerkombinasjoner.
 • Wild-symbol: Wild-symbolet er Monster Hunter. Det erstatter alt unntatt bonus- og myntsymbolene. Får du fem på en gevinstlinje, kan du se frem til en utbetaling på 500x innsatsen din. 4 gir deg 250x innsatsen din, og 3 gir deg 25x innsatsen din.

 • Bonussymbol: Bonussymbolet er en monsterhånd som hjelper deg med å utløse gratisspinn.

 • Myntsymbol: Myntsymbolet er en gullmynt som hjelper deg med å utløse Respins-runden.

TILBAKE TIL INNHOLDSFORTEGNELSE

Hvordan spille spilleautomaten Monster Hunt på nett

Slik spiller du BGAMING

Slik spiller du BGAMING's Monster Hunt

Er du klar til å jakte på monstre i Monster Hunt? Her er en rask guide som hjelper deg i gang:

 • Først og fremst må du stille inn innsatsstørrelsen. Bruk opp- og ned-knappene for å justere den. Du kan satse så lite som € 0,10 eller gå all in med en innsats på € 125.
 • Føler du deg lat? Trykk på autoplay-knappen og la hjulene gjøre jobben sin. Du kan stille inn hjulene til å spinne et visst antall ganger og til og med sette grenser for tap/gevinst.
 • Lurer du på hva symbolene betyr? Klikk på i-knappen for å åpne utbetalingstabellen. Den viser deg hva hvert symbol er verdt og forklarer spesialfunksjoner som gratisspinn og Horror Respin.
 • Klikk på tannhjulikonet hvis du vil endre innstillingene eller utforske dem.
 • Trykk på mellomromstasten eller klikk på spinnknappen for å starte handlingen.

TILBAKE TIL INNHOLDSFORTEGNELSE

Bonusfunksjoner

Bonusfunksjoner forklart i Monster Hunt av BGAMING

Bonusfunksjoner forklart i Monster Hunt av BGAMING

Bonusfunksjonene i Monster Hunt er som å finne en hemmelig gang i et hjemsøkt hus. De fører til store belønninger og nervepirrende action. La oss se hvordan de fungerer.

Gratisspinn

Du utløser gratisspinnene ved å få tre bonussymboler på hjul 1, 3 og 5 i hovedspillet. Det kan virke skummelt, men tro meg, det er verdt det. I løpet av gratisspinnene forsvinner alle lavtlønnede symboler, slik at bare de høye og middels høye symbolene blir igjen. Du starter med 8 spinn, men her er kickeren: Du kan utløse funksjonen så mange ganger du vil.

Skrekkens Respin-funksjon

Hvis du virkelig vil få blodet til å pumpe, kan du håpe på Horror Respin-funksjonen. Den utløses når du får 6 eller flere myntsymboler hvor som helst på hjulene. Myntene har verdier fra 1x til 20x innsatsen din. Den har 3 Respins som tilbakestilles hver gang du får myntsymboler på hjulene, og den avsluttes når du går tom for Respins.

I tillegg kan denne funksjonen føre til en av tre jackpoter. Fyll én linje med mynter for Mini-jackpotten (20x innsatsen), to for Major-jackpotten (100x innsatsen) eller alle tre for Mega-jackpotten (1000x innsatsen).

Kjøp bonusfunksjon

Denne funksjonen gir deg muligheten til å kjøpe en av de to hovedbonusene som følger:

 • Gratisspinn: Kjøp for 48x innsatsen din
 • Horror Respin: Kjøp for 40x av innsatsen din

TILBAKE TIL INNHOLDSFORTEGNELSE

Maks gevinst, RTP og varians

Vinn 1 299 ganger innsatsen din i videoautomaten Monster Hunt!

Vinn 1 299 ganger innsatsen din i videoautomaten Monster Hunt!

Monster Hunt er en vill opplevelse med en maksgevinst på 1 299 ganger innsatsen. RTP er 94,65 %, og spillet har lav til middels varians. Hva betyr det? Du kan vinne ganske ofte, men ikke forvent store utbetalinger hver gang. Legg også merke til at treffprosenten er 2,71, noe som er ganske bra.

RTP for denne spilleautomaten er skuffende fordi den er mye lavere enn den gjennomsnittlige RTP på 96 %. Denne spilleautomaten har jackpoter, men de er ikke progressive jackpoter, så de rettferdiggjør ikke denne lave RTP-en i det hele tatt. Maksgevinsten er bra, men den kunne ha vært høyere.

TILBAKE TIL INNHOLDSFORTEGNELSE

Monster Hunt: En videoautomat verdt å spinne?

Monster Hunt: En videoautomat verdt å spinne?

Monster Hunt: En videoautomat verdt å spinne?

Monster Hunt er en spilleautomat der du kan ha det gøy og nyte hyppige bonuser, men ikke forvent å få den høyeste gevinsten her. BGaming har gjort det bra ved å inkludere to overbevisende bonuser, der gratisspinnene er litt bedre enn respins-runden. Grunnen til at gratisspinnene er så givende, er at de bare har symboler med høy eller middels høy utbetaling som gir hyppige, store gevinster.

Respins-runden er ikke så langt bak gratisspinnene, hovedsakelig på grunn av jackpottene. Tenk deg å bli belønnet med den totale verdien av alle myntsymbolene, og så en ekstra jackpot på 1000 ganger innsatsen din i tillegg. Bonus Buy er åpenbart en nyttig funksjon, men BGaming burde også ha inkludert Chance x2-funksjonen i dette spillet.

RTP er under gjennomsnittet, og det vil påvirke de langsiktige utbetalingene dine. Likevel er det ikke slik at du vil miste saldoen din raskt hvis du spiller denne spilleautomaten. Så den lave RTP-en bør ikke være en dealbreaker.

Er Monster Hunt verdt et spinn? Hvis du er en fan av grøssere og liker å spille jevnt og trutt med sjansen til solide gevinster, så absolutt. Jeg gir spillet 7,5 av 10 poeng på grunn av hvor morsomt det er, men RTP-en trekker litt ned.

TILBAKE TIL INNHOLDSFORTEGNELSE

Ofte stilte spørsmål om Monster Hunt-spilleautomaten

Kan jeg spille Monster Hunt gratis før jeg satser ekte penger?

Absolutt, det kan du! Demoversjoner er tilgjengelige for å hjelpe deg med å bli kjent med spillets mekanikk og funksjoner uten å plassere en ekte innsats. Det er en fin måte å se om Monster Hunt passer deg før du kaster deg ut i spillet med ekte penger. Du kan gjerne spille demoen her på BETO.

Hva er det som gjør Horror Respin-funksjonen i spilleautomaten Monster Hunt så spesiell?

Horror Respin-funksjonen forandrer spillet fordi den ikke bare gir ekstra spinn, men også muligheten til å vinne en av tre jackpoter. Med myntverdier som kan multiplisere innsatsen din opptil 20 ganger og jackpotter som varierer fra 20 til 1000 ganger den totale innsatsen din, øker den gevinstpotensialet ditt i spillet betraktelig.

Finnes det et bonuskjøpsalternativ i Monster Hunt-videospilleautomaten, og hvordan fungerer det?

Ja, det finnes et bonuskjøpsalternativ for de som foretrekker direkte tilgang til spillets spennende funksjoner som gratisspinn eller Horror Respin. Ved å betale en premie kan spillerne umiddelbart utløse disse funksjonene uten å vente på at de skal aktiveres i det vanlige spillet.

Hvordan fungerer gratisspinn-funksjonen i Monster Hunt-spilleautomaten?

Free Spins-funksjonen utløses når du får tre bonussymboler på hjul 1, 3 og 5. Til å begynne med får du 8 spinn der bare de høyeste og midterste symbolene vises på hjulene. Du kan utløse denne funksjonen et ubegrenset antall ganger ved å få flere bonussymboler i løpet av gratisspinnene.

Vil jeg like å spille Monster Hunt-videospilleautomaten hvis jeg foretrekker spill med høy RTP?

Hvis RTP er en viktig faktor for deg, bør du huske på at Monster Hunt har en RTP på 94,65 %, noe som er under gjennomsnittet for spilleautomater på nettet. Selv om lav til middels volatilitet betyr hyppige gevinster, kan de være mindre enn i spill med høyere volatilitet.

Finnes det noen strategier for å vinne oftere på Monster Hunt-spilleautomaten?

Siden Monster Hunt har en modell med lav til middels varians og legger vekt på mindre, men mer regelmessige gevinster, kan en effektiv strategi være å gradvis øke innsatsstørrelsen etter hvert som du vinner, eller å bruke gevinsten til å investere i bonusfunksjoner som Horror Respin eller direkte kjøp av gratisspinn-økter når det er aktuelt. Husk at det ikke finnes noen sikker måte å garantere gevinster på, siden spilleautomater i stor grad baserer seg på flaks og tilfeldige utfall.