MENY

Danish Flip-automat – gratisspill og anmeldelser [2024]

Danish Flip
Klikk her for å spille

Danish Flip av Play'n GO

Spill med ekte penger? – Velg en bonus

Anmeldelse av Danish Flip

Danish Flip

Den kjente spilleautomatutvikleren Play'n Go på nett; har sluppet en videoautomat kalt Danish Flip. Dette spillet er en hyllest til den vakre nasjonen Danmark. Dette spillet med skandinavisk tema har alle de kulturelle temaene i Danmark, som vikingene, eller de beryktede danske bakverkene laget i landet. The Danish Flip representerer alt dette på den mest bemerkelsesverdige måten og gir en flott online spilleautomat.


Lansering: 11.06.2015
Volatilitet
Maksgevinst: X

Skrevet av: Julius De Vries | Anmeldelsen ble sist oppdatert: 16 august 2022 | Faktasjekk av: Kim Birch

SERTIFISERT SERTIFISERT
Julius de Vries gjennomgår casinobonuser og vilkår her på BETO™, slik at leserne våre ikke blir lurt av de lyssky operatørene i bransjen. Han er også en verifisert spillekspert. Om Julius De Vries

Spilleautomatfunksjoner

Kjøp bonus

Kjøp bonus

Gamble

Gamble

Jackpoter

Jackpoter

Popularitet

Friskhet

RTP %

Jackpoter

Måter å vinne på

Spenning

Fordeler

Spennende dansk bakgrunn

Velsmakende matsymboler

Spillet tar deg tilbake til Danmark

Selv den danske dronningen spiller denne spilleautomaten!

Ulemper

Noen synes kanskje det er for spesifikt.

Fakta om spilleautomaten

Leverandør Play'n GO

Volatilitet

RTP% 96.53

Spilltype Spilleautomater

Jackpot Nei


Nerdedetaljer

Minsteinnsats 0.01

Maksinnsats 100.00

Hjul 5

Rader 3

Spillfunksjoner

Omspinn Gratisspinn Wild-symboler


Få de riktige symbolene på linje og vinn stort i Danish Flip

Få de riktige symbolene på linje og vinn stort i Danish Flip

Introduksjon til Danish Flip

Danish Flip består av 5 hjul og 20 linjer, fylt med vakre danske temasymboler. Faktisk har Play'n Go gjort hele denne spilleautomaten til en hyllest til den rike kulturen i Danmark. En bonusrunde med gratisspinn i spillet kan aktiveres ved å bruke det eksplosive scatter-ikonet. Denne bonusen lar deg vinne så mye som 1 000 000 kreditter! Spillere kan forbedre gevinstene av re-spinn-funksjonen enda mer.

Dansk tema:

Denne online spilleautomaten med Danmark-tema vil få deg til å føle at du selv er i Danmark. Gjennom sine kulturelle referanser og danske symboler skaper den den perfekte opplevelsen for alle Danmark-elskere. For eksempel har spillskjermen mange spisesteder rett fra danske tradisjoner. Dessuten gir ting som skummende ølkrus, jordbær med krem og sennepspølser spillet et autentisk dansk preg.

Mat er ikke det eneste det refereres til i spillet. Det skandinaviske flagget og en dansk sølvmynt representerer landet. Et dannebrogsflagg vaier over offisielle bygninger, og til slutt fullfører en krone av kongefamilien det danske utseendet. Du vil finne mange ikoniske danske varemerker i spillet.

Video: Danish Flip-automat – gratisspill og anmeldelser [2024]

Vinn 15 gratisspinn med det eksplosive dynamittstavikonet

TILBAKE TIL INNHOLDSFORTEGNELSE

Vinn stort opptil 1 000 000 mynter

For å starte, velger du det første innsatsbeløpet du vil plassere. Minimumsinnsatsen du kan plassere er én mynt. Du kan plassere så mange som fem mynter i innsatsen din. Mynter kan variere fra 0,01 til 1,00 i verdi. Du kan spille spillet på totalt 20 gevinstlinjer som spillet tilbyr. Du kan også bruke autospinn-funksjonen for din egen enkelhet. For å vinne en utbetaling, må du lande minst 3 matchende symboler på en enkelt aktiv gevinstlinje.

Danish Flip -spilleautomaten har et Viking-hjelmsymbol, som fungerer som et jokerkort og kan erstatte alle andre symboler i spillet, noe som gjør det svært verdifullt for spilleren. Klarer du å matche 5 av disse symbolene, kan du få en utbetaling på 250 mynter. Det samme gjelder kronesymbolet.

Svane- og flaggsymbolene er begge verdt 80 mynter hver, mens 40 mynter vil bli belønnet for å matche mynten og de røde og hvite hattsymbolene. Til slutt, jordbær og fløte, ølglass, pølse og fotballsymboler er alle verdt 20 mynter når 5 av dem matches.

Boom Goes the Dynamite:

Det er et symbol som er mer verdifullt enn alle de andre; det er det eksplosive dynamittstavikonet. Hvis du klarer å lande tre eller flere av dette symbolet hvor som helst på hjulene, vil du automatisk vinne 15 gratisspinn. Dessuten kan denne funksjonen aktiveres igjen og igjen, og du kan fortsette å vinne gratisspinn opp til maksimalgrensen på 90 spinn og maksimal jackpotgevinstgrense på 1 000 000 mynter.

I tilfelle det første og andre hjulet er på linje med det samme symbolet, lar spillet deg spinne det midterste hjulet igjen gratis, som en ekstra bonus i re-spinn-funksjonen.

Du får 5 ekte med 20 linjer

Du får 5 ekte med 20 linjer

TILBAKE TIL INNHOLDSFORTEGNELSE

Hvordan spille Danish Flip

Du vil få den komplette Danmark-opplevelsen i denne 5-hjuls online spilleautomaten. Det er totalt 20 gevinstlinjer, og å spinne hjulene på den riktige måten vil du få store gevinster. Spillere kan velge å spille med et hvilket som helst antall gevinstlinjer som det er praktisk, og utvalget av innsatsbeløp er fra 0,01 kreditt til 1,00 kreditt per mynt, med 5 mynter som den øvre grensen. Spillere kan til og med endre innsatsen de plasserer etter deres bekvemmelighet for å matche deres egen strategi i spillet.

Måten spillet fungerer på er at du aktiverer gevinstlinjene dine og snurrer hjulene. Se deretter på hvordan de roterer og håper at 3 eller flere symboler stemmer overens på disse gevinstlinjene. Viking hjelmsymbolet kan være til stor hjelp for å fullføre disse kombinasjonene. Siden det kan erstatte et hvilket som helst annet symbol på hjulene.

Vinn enorme mengder mynter i Danish Flip

Vinn enorme mengder mynter i Danish Flip

Den danske kronen er det mest dyrebare symbolet i Danish Flip

Den danske kronen er det mest dyrebare symbolet i Danish Flip

TILBAKE TIL INNHOLDSFORTEGNELSE

Oversikt over Danish Flip

Great Dane spilleautomat

Dette spillet har det perfekte temaet og innholdet for folk som er interessert i å besøke Danmark eller er beundrere av skandinavisk kultur. Denne spilleautomaten på nett vil oppfylle alle dine ønsker som dansk aspirant eller innfødt. Så fest deg for en episk tur fylt med underholdning og eventyr.

Play'n Go tilbyr et enormt premievinnende potensial på 1 000 000 kreditter i denne spilleautomaten. Dette vil garantert tiltrekke våre rivaler i spilleautomatverdenen på nett, spesielt i den skandinaviske regionen, inkludert Norge og Sverige. Så de vil naturligvis prøve å lage sin egen versjon av den. Det er derfor vi er sikre på at Danish Flip snart vil bli en stor hit. Så, uten ytterligere forsinkelse, spill Danish Flip GRATIS!

TILBAKE TIL INNHOLDSFORTEGNELSE

Danish Flip - FAQ

Kan jeg spille Danish Flip gratis?

Du kan spille spillet gratis på Danish Flip -spillsiden rett fra nettleseren din. Eller du kan prøve det her hos BETO.

Hvilken statistikk tilbyr Danish Flip?

Danish Flip er utviklet av leverandøren Play'n GO. Den består av 5 ruller og 20 gevinstlinjer, og innsatsgrensen varierer fra 0,01 til 100,00.

Tilbyr Danish Flip noen bonus, progressiv jackpot eller gratisspinn?

Dette spillet har mange skjulte bonuser du kan oppdage. Du vil lære mer om dette når du får tilgang til spillet.

Er Danish Flip en unik spilleautomat på nett?

Nei, det finnes mange andre spilleautomater med lignende Viking-tema. Spillsiden foreslår mange slike spill du kan prøve ut.

Er Danish Flip kompatibel på mobil?

Ja, du kan teste demomodusen på mobilen eller nettbrettet ditt ved å klikke på spillsiden.