MENY

Tome of Madness-automat – gratisspill og anmeldelser [2023]

Klikk her for å spille

Tome of Madness av Play'n GO

Spill med ekte penger? – Velg en bonus

Anmeldelse av Tome of Madness

Tome of Madness

Din favorittutforsker Rich Wilde er tilbake for et nytt eventyr i denne oppdateringen av Play'n GO : Rich Wilde and the Tome of Madness. Mørkere mysterier venter på ham og deg.
Med en RTP på 96,57 % og høy volatilitet, tilbyr Play'n GO en klyngebasert online spilleautomat i dette spillet, med symboler inkludert gratisspinn, spinnmodifikatorer og utvidende wilds. Dessuten er topppremien verdt 2000x.


Lansering: 27.06.2019
Volatilitet
Maksgevinst: X2000

Skrevet av: Julius De Vries | Anmeldelsen ble sist oppdatert: 16 Aug 2022

Spilleautomatfunksjoner

Kjøp bonus

Kjøp bonus

Gamble

Gamble

Jackpoter

Jackpoter

Popularitet

Friskhet

RTP %

Jackpoter

Måter å vinne på

Spenning

Fordeler

Mange Wild-symboler og spennende funksjoner

Fylt med mye spenning

Du kan vinne mer med Cascading-klyngene

Spennende grafikk og animasjoner

Ulemper

Reglene og spillingen er litt komplekse

Tilbyr en lavere maks innsats på 2000x av total innsats.

Fakta om spilleautomaten

Leverandør Play'n GO

Volatilitet

RTP% 94.52

Spilltype Spilleautomater

Jackpot Nei


Nerdedetaljer

Minsteinnsats 0.10

Maksinnsats 100.00

Hjul 5

Rader 5

Spilltemaer

Krystaller Skrekk Mystikk


Spillfunksjoner

Cluster Pays Symbolbytte Vilkårlige wild-symboler RTP-intervall Multiplikator Gratisspinn Wild-symboler


Vi introduserer Tome of Madness

Play'n GO bringer inn den fjerde oppdateringen til den eviggrønne Rich Wilde-serien. Tidligere har du sett denne dristige eventyreren i Aztec Idols (2013), deretter våget han seg nordover i det andre kapittelet: Pearls of India (2014), og dukket sist opp i videoautomaten - Book of Dead (2014), med egyptisk tema. mye rost kapittel.

Rich Wilde and the Tome of Madness er hentet til deg fra sidene med fiktive historier skrevet av HP Lovecraft. Møt Cthulhu, en gyte av havet. Denne skapningen har tentakler som en blekksprut, grønn gummiaktig hud og dragelignende vinger. Folk er kjent for å miste vettet når de ser på dette monsteret.

Din favoritteventyrer vil sette ut for å avdekke hvilke hemmeligheter og skatter som ligger i Cthulhu-kulten, mer stilig enn noen gang og denne gangen ledet av galskapens bok (Tome).

Mystisk design og spennende symboler

Mystisk design og spennende symboler

TILBAKE TIL INNHOLDSFORTEGNELSE

Spillerguide

Her er hvordan du spiller spillet. Først velger du innsatsbeløpet ditt per spinn. Du kan velge dette beløpet fra et bredt utvalg fra 0,10 kreditter og opp til 1 00 mynter per spinn.

Nå er det to måter å starte spinningen på. Det er standard spin-knapp, og det er en autospinn-funksjon slik at arbeidet gjøres automatisk. Autospinn-alternativet vises på høyre side av hjulene. Dessuten kan du forhåndsdefinere autospinn-funksjonen flere ganger for å få hjulene til å automatisk registrere eventuelle bonusfunksjoner og gevinster for deg.

Hvordan stå seirende

For de av dere som har spilt Rise Of Olympus, Moon Princess og Viking Runecraft, har dette spillet et veldig likt format. Rich Wilde and the Tome of Madness har et 5x5 rutenett, der du må lande symbolene i grupper på 4 eller flere for å danne en vinnende kombinasjon. Etter at en kombinasjon er dannet, forsvinner symbolene i den og erstattes av nye symboler umiddelbart, noe som gjør det mulig å danne flere gevinster med ett enkelt spinn.

Video: Tome of Madness-automat – gratisspill og anmeldelser [2023]

Et spennende lydspor i bakgrunnen

TILBAKE TIL INNHOLDSFORTEGNELSE

Utsiktene og grafikken

Eventyreren fra Play'n GO kommer tilbake for sitt neste oppdrag. Etter hans søken etter Aztec Idol, er Tome of Madness hans neste mål, men han må gå gjennom en farlig krypt for å fange den. Spillet har en skummel stemning, uvanlig for denne sjangeren, men du vil elske denne retningen spillet har tatt. Dette er en flott spilleautomat på nett med overbevisende grafikk, og du vil definitivt bli betatt av spillingen.

Interac spill og fascinerende animasjoner

Interac spill og fascinerende animasjoner

TILBAKE TIL INNHOLDSFORTEGNELSE

Tegnene og symbolene du trenger å vite

Grønne, blå, røde og lilla fargede krystaller brukes til å indikere low-end-symbolene, mens high-end-symbolene er merket med Cthulhu Skull, Ring, Dagger og Octopus Pendant-ikoner.

Rich Wilde og Tome of Madness inkluderer tre typer Wild-symboler. Vinnende kombinasjoner kan fullføres ved å inkludere disse Wild-symbolene som erstatning for vanlige symboler. Det naturlige hjulsettet inkluderer ikke The Special Wilds (Book) og Cthulhu Mega Wilds, bortsett fra når bonusfunksjoner utløses, og disse legges til hjulene.

Da har du Rich Wilde Multiplier Wild-symbolet som kan brukes i stedet for et hvilket som helst annet symbol OG det dobler gevinstene dine.

Husk at spilleautomaten er helt basert på overlappende symboler og klyngevinst. Når du matcher 4 eller flere symboler (horisontalt eller vertikalt) på hjulene, tildeles en gevinst. En vinnende kombinasjon resulterer i at nye symboler faller ovenfra for å erstatte symbolene i kombinasjon. Dette kan i sin tur resultere i ytterligere vinnende kombinasjoner.

Du kan vinne maksimale utbetalinger for 10 eller flere vinnerkombinasjoner som vist nedenfor:

Octopus Pendant tilbyr en 100x multiplikator til den totale innsatsen

Dagger gir deg 60x av den totale innsatsen

Ringen er verdt 40x total innsats

Cthulhu Skull gir 30x total innsats

Purple Crystal er 6x total innsats

Red Crystal hjelper deg å vinne 5x total innsats

Blue Crystal kan gi deg 4x total innsats

Green Crystal vil gi deg 2x total innsats

TILBAKE TIL INNHOLDSFORTEGNELSE

RTP % og volatilitet til Tome of Madness

Rich Wilde and the Tome of Madness har en RTP (retur to player) på 96,59 %. Dette betyr at for hver 100 mynter du satser, kan du tjene 96,57 % tilbake. Spillet tilbyr også svært høy volatilitet siden et enkelt spinn kan resultere i flere vinnende kombinasjoner.

Fantastisk grafikk av spilleautomaten Rich Wilde and the Tome of Madness

Fantastisk grafikk av spilleautomaten Rich Wilde and the Tome of Madness

TILBAKE TIL INNHOLDSFORTEGNELSE

Spennende gratisspinn og bonuser som du kan vinne

Play'n GO Rich Wilde and the Tome of Madness tilbyr flere små bonusfunksjoner du kan oppdage. Varme soner kalt Eye Marks er det første eksemplet. Disse sonene legger til to spesielle wilds til hjulene når du lander en gevinst i dem.

Så er det Portal Effects. De er til stor hjelp for å vinne. Det er også en Abyss-funksjon som gjør at en hel rad eller kolonne fra hjulet forsvinner. Void-funksjonen når den brukes på et bestemt symbol, fjerner alle forekomster av det symbolet.

På venstre side av hjulene vil du se en portal. Denne portalen lader når du vinner. Etter involvering av 42 symboler i en enkelt seier, utløses den andre verdens gratisbonus. Dette gir deg 1 gratisspinn, og ytterligere øyemerker legger til hjulene, og gir deg flere gevinster.

En portaleffekt brukes når alle vinnende kombinasjoner er oppbrukt. Dette oppmuntrer til enda flere seire. Annen verden-bonusen starter deg med tre portaleffekter, hvorpå runden avsluttes. Men for å holde runden i gang, kan du fortsette å fylle opp portalmåleren under denne bonusen, slik at du får ekstra effekter.

TILBAKE TIL INNHOLDSFORTEGNELSE

En omfattende anmeldelse av Tome of Madness

Play'n GO har bevist sin verdi i dyktighet og kvalitet ved å gi ut strålende nye titler. The Rich Wilde and the Tome of Madness online spilleautomat er det siste i en pågående serie med produkter av god standard og kvalitet. Den populære serien har fått en flott oppgradering med dette velkonstruerte spillet.

Hvis du er en Rich Wilde-fan, er dette spillet for deg. Det vil oppfylle søket etter spenning og spenning. Dusinvis av funksjoner pakket inn i spillet lover en eventyrlig tur.

Dette bestemte formatet av online spilleautomater er veldig populært. Etter suksessen til Moon Princess og Viking Runecraft, kan du forvente at Rich Wilde and the Tome of Madness også tar fart . Det holder deg virkelig investert i spillingen, siden gevinster utløses konstant, og grunnspillet har mye som skjer også.

Gratisspinnrunden har denne unike måten å trigge på. Vi har introdusert en helt ny måte å tilby gratisspinn på. Det som øker spenningen er det faktum at det i utgangspunktet er et enkelt gratisspinn, men med mulige ekstra bonuser.

Er ikke det nok til å fange interessen din? Du kan også sette ekte penger på spill på et av våre favorittcasinoer på nett hvis du føler deg heldig.

TILBAKE TIL INNHOLDSFORTEGNELSE

Rich Wilde and the Tome of Madness - Vanlige spørsmål om videoautomater

Er Rich Wilde and the Tome of Madness spilleautomater gratis å spille?

Ja, Rich Wilde and the Tome of Madness er gratis å spille her på BETO uten innskudd eller registrering.

Tilbyr Rich Wilde and the Tome of Madness spilleautomater gratisspinn?

Når du lander 42 vinnende symboler på et enkelt spinn, utløses den andre verden-bonusen og gir deg en gratisspinn-bonus.

Er det mulig å vinne ekte penger ved å spille Rich Wilde and the Tome of Madness spilleautomater?

The Rich Wilde and the Tome of Madness spilleautomater Play'n GO online spilleautomat gir deg sjansen til å vinne premier med ekte penger.

Trenger jeg et innskudd for å spille Rich Wilde and the Tome of Madness spilleautomater?

Nei, du trenger ikke et innskudd for å spille Rich Wilde and the Tome of Madness her hos BETO, men bare lekepengepremiene vil være tilgjengelige for deg.

Må jeg laste ned Rich Wilde and the Tome of Madness spilleautomater?

Ingen nedlasting er nødvendig. Det er en spilleautomat på nett.

Hvilken RTP tilbyr Rich Wilde and the Tome of Madness spilleautomater?

Rich Wilde and the Tome of Madness har en flott RTP på 96,57 %, høyere enn industristandarden. Dette er spesielt bra for et så flyktig spill.

Hvor flyktig er Rich Wilde and the Tome of Madness online spilleautomater?

Det er en ekstremt flyktig online spilleautomat. Hvis du planlegger å spille med ekte penger, vil det være en stor risiko involvert. Vårt råd er å starte spillet gratis før du bruker penger på nettcasinoet. Dette vil hjelpe deg med å få en ide om budsjettet du må sette for denne typen avvik, og også vise deg hvor mye tålmodighet som kreves i denne virksomheten.

Forklar hvordan gratisspinnene fungerer i Rich Wilde and the Tome of Madness -automatene?

Når du lander 42 vinnende symboler på et enkelt spinn, utløses den andre verden-bonusen og gir deg et gratisspinn. Dessuten mottar spilleren en tilfeldig portaleffekt når baren blir fulladet.

Hvilken maksimal utbetaling tilbyr Rich Wilde and the Tome of Madness?

Den maksimale utbetalingen du muligens kan få er 2000 ganger den opprinnelige innsatsen du plasserte.