MENY

Cash Box-automat – gratisspill og anmeldelser (2024)

Cash Box
Klikk her for å spille

Cash Box av Pragmatic Play

Spill med ekte penger? – Velg en bonus

Anmeldelse av Cash Box

Cash Box

Cash Box, en spilleautomat fra Pragmatic Play, introduserer en ny måte å vinne på ved å åpne Cash Boxes i stedet for å matche symboler. Denne spilleautomaten har en 5x3-layout og gir gevinster direkte gjennom Cash Boxes. Den har noen interessante bonuser, inkludert Cash Boxes, jackpotter, gratisspinn, og Buy Free Spins-alternativet.

I denne Cash Box-spilleautomatanmeldelsen vil vi se om denne nye mekanikken for å tildele gevinster er bedre enn matchende symboler eller ikke.


Lansering: 10.07.2023
Volatilitet
Maksgevinst: X5000

Skrevet av: Kim Birch | Anmeldelsen ble sist oppdatert: 27 mars 2024 | Faktasjekk av: Jasmin Williams

SERTIFISERT SERTIFISERT
Kim Birch har vunnet og tapt mot de beste pokerproffene over hele verden. I tillegg til å være ekspert på poker og blackjack, har Kim også gitt ut 3 bøker. Om Kim Birch

Spilleautomatfunksjoner

Kjøp bonus

Kjøp bonus

Gamble

Gamble

Jackpoter

Jackpoter

Popularitet

Friskhet

RTP %

Jackpoter

Måter å vinne på

Spenning

Fordeler

Maksimal gevinst på 5 000 ganger innsatsen

Spennende gratisspinn-funksjon

Ny måte å dele ut gevinster på

Jackpotter i basisspillet og i gratisspinnene

Mulighet for å kjøpe gratisspinn

Ulemper

Høy volatilitet

Ingen funksjoner som skiller seg ut

Fakta om spilleautomaten

Leverandør Pragmatic Play

Volatilitet

RTP% 96.02

Spilltype Spilleautomater

Jackpot Nei


Nerdedetaljer

Minsteinnsats 0.20

Maksinnsats 100.00

Hjul 5

Rader 3

Spilltemaer

Penger


Spillfunksjoner

Kjøpfunksjon RTP-intervall Scatter-symboler Gratisspinn


Cash Box Anmeldelse av BETO Slots

Cash Box Anmeldelse av BETO Slots

Vi introduserer Cash Box online spilleautomat

Cash Box-spilleautomaten er et modig forsøk på å introdusere en ny måte å vinne gevinster på. Pragmatic Play Cash Box er ikke den mest innovative spilleautomatutvikleren der ute, men de prøver noe nytt fra tid til annen. I stedet for å bekymre deg for gevinstlinjer eller å ha pay anywhere-mekanikken, gir denne spilleautomaten deg gevinster ved å avsløre tilfeldige pengeverdier. Så du vil få belønningen din bare ved å avsløre et visst antall kontantverdier.

For å krydre det hele har denne spilleautomaten jackpotter verdt opptil 5 000 ganger innsatsen din som kan vinnes på alle spinn i basisspillet. Gratisspinn er også der, men de tilbyr ingen nye funksjoner og er ganske like basisspillet. Som alle de siste Pragmatic Play spilleautomatene vi har anmeldt, tilbyr også denne Buy Free Spins-bonusen.

Er du nysgjerrig på hvordan disse funksjonene fungerer sammen for å øke gevinstene dine? Sjekk ut hele anmeldelsen og oppdag om dette ranet kan knekke koden til store utbetalinger. For en nærmere titt på spillingen, ikke gå glipp av Cash Box-spillfilmenog utforsk mer gratis spilleautomater for mobil.

Video: Cash Box-automat – gratisspill og anmeldelser (2024)

Spillet til Cash Box fra Pragmatic Play

TILBAKE TIL INNHOLDSFORTEGNELSE

Tema og design: Spennende og sofistikert gameshow

Tema og design: Spennende og sofistikert gameshow

Tema og design: Spennende og sofistikert gameshow

Tema og design

Cash Box tar deg med inn i en verden der hvert eneste spinn kan åpne et hvelv fullt av rikdom. Da jeg først prøvde dette spillet, var det første jeg la merke til det sofistikerte designet, med elegante, blanke hvelvdører som utgjør hver hjulposisjon.

Bakgrunnen er lilla og svart, og forskjellige lys skinner over alt. Det er som om du er med i et gameshow, og hvert hvelv er klart til å åpne seg og avsløre belønningene dine.

Musikk og lydspor

Lydsporet i dette spillet er like lekkert som det visuelle. Det er subtilt, men likevel fristende, og holder deg i sone uten at du blir helt ør i hodet. Myntenes klirring når du vinner, bidrar til spenningen.

Men den virkelige stjernen i showet er det tilfredsstillende dun ket fra hvelvdørene som åpner seg, og som perfekt fanger opp forventningene for hvert eneste spinn.

TILBAKE TIL INNHOLDSFORTEGNELSE

Symboler og utbetalinger

I Cash Box-spilleautomaten kan hvert eneste spinn åpne døren til en pen sum. Her er det du trenger å vite om symbolene og utbetalingene deres:

 • Vanlige pengepremier: Disse symbolene gir utbetalinger fra 0,05x til 50x den totale innsatsen din. Jo flere du får, desto større er den potensielle gevinsten.
 • Jackpot-symboler: Se etter Mini-, Major- og Grand Jackpot-symbolene. Får du tre Mini, vinner du 40 ganger innsatsen din. Fire Major-symboler gir deg 500x innsatsen din. Hvis du er heldig nok til å få 5 Grands, kan du le hele veien til banken med toppgevinsten på 5 000 ganger innsatsen.
 • Gratisspinn-symbol: Utløs den ettertraktede gratisspinn-funksjonen ved å avdekke disse symbolene fra pengekassene.

TILBAKE TIL INNHOLDSFORTEGNELSE

Hvordan spille Cash Box Video Slot

Hvordan spille Pragmatic Play

Hvordan spille Pragmatic Play's Cash Box

Er du klar til å prøve spilleautomaten Cash Box? Her er en rask guide som hjelper deg med å komme i gang.

 • Justere innsatsstørrelsen: Begynn med å bruke knappene (+) eller (-) for å endre innsatsverdien, og sett den fra 0,20 € til 100 €. I innsatsmenyen kan du velge og justere din foretrukne innsats for spillet.
 • Navigere i spillet: Bruk autoplay-funksjonen for automatiske spinn, eller start hvert spill manuelt med (⟳)-knappen. Få tilgang til spilleregler, informasjon om utbetalingstabeller og mer via knappene på skjermen.
 • Tilpass opplevelsen din: Dyk ned i innstillingene for å justere lydeffekter, bakgrunnsmusikk og andre alternativer som Quick Spin for å skreddersy opplevelsen etter din smak.

TILBAKE TIL INNHOLDSFORTEGNELSE

Bonusfunksjoner

Bonusfunksjoner forklart i Cash Box av Pragmatic Play

Bonusfunksjoner forklart i Cash Box av Pragmatic Play

Cash Box-spilleautomaten er ikke bare en pen spilleautomat, den har også noen heftige bonusfunksjoner som kan gi deg store gevinster. La oss se hvordan disse bonusene fungerer.

Cash Boxes og jackpoter

Hjulene er ikke fylt med symboler, men kontantkasser som kan åpnes og utløse pengepremier eller jackpoter. En Cash Box kan åpne seg og gi deg 0,05x, 0,1x, 0,25x, 0,5x, 1x, 2,5x, 5x, 25x eller 50x innsatsen din. Du får utbetalt kontantbelønningene etter at 3 eller flere Cash Boxes har åpnet seg og avslørt dem.

Denne spilleautomaten har også jackpotter som utbetales etter at 3 Mini-, 4 Major- eller 5 Grand-symboler har åpnet seg. Her er verdiene på jackpottene du kan vinne:

 • Mini-jackpot: 40 ganger innsatsen din
 • Major Jackpot: 500 ganger innsatsen din
 • Grand Jackpot: 5 000 ganger innsatsen din

Gratisspinn-funksjonen

Stjernen i spillet er gratisspinn-funksjonen. Får du tre eller flere gratisspinn-symboler hvor som helst på hjulene, er du i gang. Her er hva du får:

 • 3 gratisspinn-symboler: 10 gratisspinn
 • 4 gratisspinn-symboler: 15 gratisspinn
 • 5 gratisspinn-symboler: 20 gratisspinn

Hvis du har lykken på din side, kan du utløse denne funksjonen på nytt ved å få flere gratisspinn-symboler. Antall ekstra spinn vil være lik det som er nevnt ovenfor, avhengig av antall Scatter-symboler.

Kjøp gratisspinn

For de som ikke kan vente med å spille gratisspinnene, finnes alternativet "Kjøp gratisspinn". Hvis du setter inn 100x din nåværende totale innsats, går du rett inn i gratisspinn-runden. Når den er aktivert, får du garantert mellom 3 og 5 tilfeldige gratisspinn-symboler fra Cash Box-symbolene.

Husk at denne bonusen ikke er tilgjengelig i enkelte land, for eksempel Storbritannia.

TILBAKE TIL INNHOLDSFORTEGNELSE

Maks gevinst, RTP og varians

Vinn 5 000 ganger innsatsen din i Cash Box Online Slot!

Vinn 5 000 ganger innsatsen din i Cash Box Online Slot!

Cash Box har en maksgevinst5 000 ganger innsatsen din og en RTP i basisspillet på 96,02 %. Den høye volatiliteten betyr at du kan oppleve noen tørre perioder uten gevinster, men når du vinner, kan utbetalingene være ganske store.

Funksjonen "Kjøp gratisspinn" gir RTP-en en liten økning til 96,07 %, noe som ikke er mye, men likevel bemerkelsesverdig. Trefffrekvensen er 1 av 3,62, noe som helt klart er i underkant. Gratisspinnene bør treffe én gang per 205 spinn. Til slutt skal maksgevinsten inntreffe én gang per 1 544 879 spinn.

TILBAKE TIL INNHOLDSFORTEGNELSE

Cash Box: En spilleautomat på nettet verdt å spinne?

Cash Box: En spilleautomat på nettet verdt å spinne?

Cash Box: En spilleautomat på nettet verdt å spinne?

Cash Box-spilleautomaten er basert på en god idé, men utførelsen er ikke så bra. Problemet er at det ikke skjer så mye i dette spillet. Jackpottene er fine, og maksgevinsten er også bra. Gratisspinnene er imidlertid de samme som i hovedspillet. Selv om de hadde lagt til en slags multiplikator i gratisspinnene, kunne denne spilleautomaten ha vært mye morsommere og mer givende.

Jeg vil berømme Pragmatic Play for å prøve noe nytt, men dette virker som et forsøk på å teste denne nye mekanikken. De prøver sannsynligvis å se hvor godt den fungerer før de endelig lager en spilleautomat som bruker den til det fulle.

Noen forløsende kvaliteter ved denne spilleautomaten er jackpottene og muligheten til å utløse gratisspinn på nytt. Under spillingen min var det ganske enkelt å forlenge gratisspinnene, og det skjedde flere ganger i løpet av en enkelt runde.

Du må være på vakt mot den høye variansen og satse deretter. Selv om denne spilleautomaten har sine mangler, er det mulig å vinne store gevinster, og muligheten til å få maksgevinsten i hovedspillet kan ikke ignoreres. Så jeg anbefaler at du prøver denne spilleautomaten hvis du er i humør til å spille noe nytt.

TILBAKE TIL INNHOLDSFORTEGNELSE

Cash Box Slot - Vanlige spørsmål

Hva er RTP for Cash Box-spilleautomaten, og endres den med Buy Free Spins-funksjonen?

Grunnspillets RTP for Cash Box ligger på 96,02 %, og interessant nok øker den litt til 96,07 % når du velger å kjøpe gratisspinn-funksjonen. Denne lille økningen kan være et lite puff hvis du vurderer å kjøpe gratisspinn.

Kan jeg teste Cash Box-spilleautomaten før jeg satser på ekte spill?

Absolutt! Du kan få tilgang til demospilleautomaten direkte på BETO Slots, noe som gir deg en perfekt mulighet til å få en følelse av spillmekanikken og funksjonene uten å bruke penger.

Hva er det som er så spesielt med gratisspinn-funksjonen i Cash Box?

Free Spins-funksjonen er et høydepunkt fordi den ikke bare gir deg muligheten til å vinne store gevinster uten ekstra innsats, men også kan utløses på nytt i løpet av runden. Hvis du lander 3, 4 eller 5 Free Spins-symboler fra Cash Box-symbolene, får du henholdsvis 10, 15 eller 20 Free Spins.

Hvordan fungerer Buy Free Spins-alternativet i Cash Box online slot?

Hvis du vil ha umiddelbar tilgang til store gevinster uten å måtte spille for å utløse gratisspinn, kan du bruke alternativet Kjøp gratis spinn. Det koster 100x din nåværende totalinnsats og garanterer at du får mellom 3 og 5 gratisspinn-symboler fra Cash Box-symbolene tilfeldig på det utløsende spinnet.

Hva slags spillere vil like Cash Box-spilleautomaten?

Spillere som liker spilleautomater med høy volatilitet og stort gevinstpotensial, vil finne Cash Box spesielt tiltalende. Den er laget for deg som liker adrenalinkick for hvert eneste spinn, og som vet at tålmodighet kan lønne seg i form av den heftige maksimalgevinsten på 5 000 ganger innsatsen.

Er det en gevinstbegrensning i Cash Box-videoautomaten?

Ja, det finnes et tak i Cash Box. Hvis gevinsten din når 5000 ganger innsatsen din i løpet av spillet, er det bare å gratulere, for da har du nådd maksgevinsten! Da avsluttes runden umiddelbart, men du kan være trygg på at du har vunnet hele gevinsten.