MENY

Book of Titans-automat – gratisspill og anmeldelser (2024)

Book of Titans
Klikk her for å spille

Book of Titans av Spinomenal

Spill med ekte penger? – Velg en bonus

Anmeldelse av Book of Titans

Book of Titans

Book of Titans-spilleautomaten fra Spinomenal er en spilleautomat med gresk mytologi-tema og noen velkjente og kraftige bonuser. Denne spilleautomaten har 6 hjul, 3 rader og 10 gevinstlinjer. De bemerkelsesverdige bonusene inkluderer Bonus Buy-alternativet, gratisspinn med utvidende symboler og det allsidige Golden Book Wild / Scatter-symbolet.

I denne Book of Titans-spilleautomatanmeldelsen vil vi prøve å forstå om dette sporet tilbyr noe nytt eller om det er et kjent sett med funksjoner med et nytt tema.


Lansering: 23.10.2023
Volatilitet
Maksgevinst: X10000

Skrevet av: Kim Birch | Anmeldelsen ble sist oppdatert: 19 mars 2024 | Faktasjekk av: Jasmin Williams

SERTIFISERT SERTIFISERT
Kim Birch har vunnet og tapt mot de beste pokerproffene over hele verden. I tillegg til å være ekspert på poker og blackjack, har Kim også gitt ut 3 bøker. Om Kim Birch

Spilleautomatfunksjoner

Kjøp bonus

Kjøp bonus

Gamble

Gamble

Jackpoter

Jackpoter

Popularitet

Friskhet

RTP %

Jackpoter

Måter å vinne på

Spenning

Fordeler

Anstendig RTP på 96,01 %.

Utvidende symboler

Maksimal gevinst på 10 000 ganger innsatsen din

Mulighet for bonuskjøp tilgjengelig

Scatter Wilds

Ulemper

Høy varians

Mangler nyskapende gameplay

Fakta om spilleautomaten

Leverandør Spinomenal

Volatilitet

RTP% 96.01

Spilltype Spilleautomater

Jackpot Nei


Nerdedetaljer

Minsteinnsats 0.10

Maksinnsats 100.00

Hjul 6

Rader 3

Spilltemaer

Magi


Spillfunksjoner

Jukseverktøy Book of-mekanisme Kjøpfunksjon Ekstra gratisspinn Ekspanderende symboler Scatter-symboler Gratisspinn Wild-symboler


Book of Titans Anmeldelse av BETO Slots

Book of Titans Anmeldelse av BETO Slots

Vi introduserer Book of Titans spilleautomat online

Gå inn i det mektige riket i Book of Titans-spilleautomaten, der mytiske kamper er klare til å utkjempes. Dette er enda en spilleautomat inspirert av suksessen til Book of Dead og prøver å kopiere den. Den føyer seg inn i rekken av lignende spilleautomater fra Spinomenal, som Book of Elves og Book of Rampage. Funksjonene er like i disse spilleautomatene, og forskjellene ligger i temaene, RTP, maksgevinster og antall hjul.

Denne spilleautomaten har 6 hjul, 3 rader og 10 gevinstlinjer. I likhet med andre lignende spilleautomater er bonusene gratisspinn med ekspanderende symboler, Scatter Wilds og Bonus Buy-funksjonen. Disse bonusene finnes i mange spilleautomater fordi de kan gi en fantastisk opplevelse.

Ta en titt pådenne Book of Titans-videovurderingenfor å finne ut hvordan dette sporet kan sammenlignes med andre i verden av gratis online spilleautomater . Bli hos meg til slutten, så viser jeg deg hvor bra dette sporet er.

Video: Book of Titans-automat – gratisspill og anmeldelser (2024)

Spillingen av Book of Titans fra Spinomenal

TILBAKE TIL INNHOLDSFORTEGNELSE

Tema og design: Fordypning i antikkens mytologi

Tema og design: Fordypning i antikkens mytologi

Tema og design: Fordypning i antikkens mytologi

Tema og design

Da jeg prøvde Book of Titans, falt jeg umiddelbart for det episke temaet og den førsteklasses designen. Du blir kastet inn i en verden der antikkens titaner og guder kjemper om herredømmet i en fantastisk kulisse.

Hjulene er prydet med symboler hentet rett fra gresk mytologi, som Zevs og kyklopen. Alt fra de imponerende gudene til de intrikat utformede kortsymbolene gjør at du lever deg inn i denne mytologiske verdenen.

Det er tydelig at Spinomenal har lagt stor vekt på å skape et visuelt engasjerende miljø i dette spillet.

Musikk og lydspor

Lydsporet i denne spilleautomaten tar deg med på en auditiv reise tilbake til antikkens Hellas. De orkestrale tonene og den episke musikken skaper en spennende atmosfære. Hvert spinn og hver gevinst fremheves med lyder som får gevinsten til å føles spesiell. Den velbalanserte komposisjonen beriker spillopplevelsen din på en fantastisk måte.

TILBAKE TIL INNHOLDSFORTEGNELSE

Symboler og utbetalinger

I Book of Titans er guder og legender ikke bare godnatthistorier; de er din billett til store gevinster. Her er en oversikt over symbolene du kan be om å få og hva de utbetaler:

 • Spillkortsymboler: De utbetaler 20x til 30x av innsatsen din hvis du får en vinnerkombinasjon med seks like symboler.
 • Zevs, Hades, Persevs og kyklopen: Disse store symbolene gir deg de største gevinstene. De utbetaler 150x til 1 000x av innsatsen din for seks like vinnerkombinasjoner.
 • Golden Book (Wild/Scatter): Denne boken fungerer både som Wild- og Scatter-symbol og kan erstatte hvilket som helst symbol for å fullføre vinnerkombinasjoner, og den utløser også gratisspinn.

TILBAKE TIL INNHOLDSFORTEGNELSE

Hvordan spille spilleautomaten Book of Titans

Slik spiller du Spinomenal

Slik spiller du Spinomenal's Book of Titans

Her er en rask guide til hvordan du kommer i gang:

 • Juster innsatsstørrelsen: Bruk +/- knappene for å stille inn innsatsstørrelsen slik at den passer til din bankroll, som kan variere fra 0,10 € til 100 €.
 • Autospill-alternativet: Bruk autospill-funksjonen for å få hjulene til å spinne automatisk.
 • Åpne utbetalingstabellen: Klikk på spørsmålstegnsknappen for å få informasjon om utbetalinger og funksjoner.
 • Forstå grensesnittet: Det brukervennlige grensesnittet har tydelige indikatorer for saldo, nåværende innsatsstørrelse og gevinster.
 • Utforsk knappene: I tillegg til å sette innsatser og spinne, finnes det knapper for å bytte lyd, avslutte eller gå inn i fullskjermmodus.

TILBAKE TIL INNHOLDSFORTEGNELSE

Bonusfunksjoner

Bonusfunksjoner forklart i Book of Titans av Spinomenal

Bonusfunksjoner forklart i Book of Titans av Spinomenal

Book of Titans lokker med bonusfunksjoner som er like storslagne som mytologien. La oss se hvordan funksjonene fungerer.

Scatter Wild-symbolet

Wild-symbolet og Scatter-symbolet er det samme symbolet i denne spilleautomaten. Det erstatter altså andre symboler, og hvis du får tre eller flere av dem, utløser det gratisspinn og gir deg følgende belønning:

 • 3 Scatter-symboler: 2x av innsatsen din
 • 4 Scatter-symboler: 25x av innsatsen din
 • 5 Scatters: 250x av innsatsen din
 • 6 Scatter-symboler: 500x av innsatsen din

Gratisspinn-runde

Hvis du lander tre eller flere Golden Book Scatter Wild-symboler hvor som helst på hjulene, utløses gratisspinn-runden, som gir 10 spinn til å begynne med. Det er her det blir interessant:

 • Et symbol blir tilfeldig valgt til å bli et utvidende symbol for hvert gratisspinn (med unntak av Scatter Wild-symbolet).
 • Når det er nok spesielle ekspanderende symboler til å danne en gevinst, utvides de til å dekke de respektive hjulene. De utvidende symbolene utvides først etter at eventuelle eksisterende gevinster på hjulene er tildelt.
 • Du trenger ikke å få Expanding-symbolene på flere hjul etter hverandre for å få gevinst med dem.
 • Hvis tre eller flere Scatter Wild-symboler dukker opp under et gratisspinn, får du ytterligere 10 gratisspinn.

Denne funksjonen øker gevinstpotensialet betraktelig ved å skape nye kombinasjoner på tvers av de ti gevinstlinjene.

Mulighet for bonuskjøp

For de som ønsker å kaste seg rett inn i kampens hete, tilbyr Book of Titans et praktisk bonuskjøpsalternativ. Ved å betale 106x din nåværende innsats kan du hoppe rett inn i gratisspinn-runden. Dessverre er denne bonusen ikke tilgjengelig i land som Storbritannia.

TILBAKE TIL INNHOLDSFORTEGNELSE

Maks gevinst, RTP og varians

Vinn 1000 kroner i Book of Titans spilleautomat på nett!

Vinn 1000 kroner i Book of Titans spilleautomat på nett!

Book of Titans kan skilte med høy varians, en RTP på 96,01 % og maksgevinster på opptil 10 000 ganger innsatsen. Spillets varians innbyr til en blanding av hyppige mindre gevinster og sporadiske storgevinster. RTP-en kan senkes til 89,14%, så du må sjekke den før du spiller med ekte penger.

Maksgevinsten er veldig høy, og gratisspinnene er din beste sjanse til å vinne den.

TILBAKE TIL INNHOLDSFORTEGNELSE

Book of Titans online spilleautomat - endelig vurdering

Book of Titans online spilleautomat - endelig vurdering

Book of Titans online spilleautomat - endelig vurdering

Book of Titans-spilleautomaten tilbyr bonuser som du kanskje har sett, men det tar ikke bort spillets gevinstpotensial. Kraften i disse bonusene er ubestridelig, fordi noen få ekspanderende symboler er nok til å gi vanvittige gevinster. Spilleautomatutviklerne vet tross alt hva spillerne liker, og det er derfor de lanserer så mange lignende spilleautomater med forskjellige temaer.

Kort sagt, hvis du vil ha originalitet, kommer du ikke til å finne det i denne spilleautomaten. Det er nok en "Book of slot", og det er både dens største styrke og største svakhet. Spillere som er lei av å spille lignende spilleautomater, bør hoppe over denne. Men hvis du liker de ekspanderende symbolene i gratisspinnene og kanskje vil kjøpe bonusen direkte, kan du spille denne.

Konklusjonen er at Book of Titans-spilleautomaten er vel verdt et spinn for de som ønsker massive gevinster og liker lignende spill. Spinomenal Book of Titans har jobbet mye med temaet, og maksgevinsten på 10 000 ganger innsatsen din er også veldig bra.

TILBAKE TIL INNHOLDSFORTEGNELSE

FAQ for spilleautomaten Book of Titans

Hva er det som gjør at Bonus Buy-alternativet i spilleautomaten Book of Titans skiller seg ut?

Bonuskjøpsalternativet endrer spillet fordi det lar deg hoppe rett til gratisspinn-runden for 106x din nåværende innsats. Dette betyr at du ikke trenger å vente på å treffe Scatter-symbolene.

Hvordan fungerer gratisspinn-funksjonen i dette spillet?

Hvis du får tre eller flere Scatter Wild-symboler i løpet av gratisspinn-runden i Book of Titans, får du 10 innledende spinn. I tillegg blir ett symbol valgt tilfeldig som et utvidende symbol for hvert spinn. Hvis du får nok ekspanderende symboler på et spinn, vil de utvide seg til å dekke alle posisjonene på hjulene, noe som kan føre til store utbetalinger.

Hva er RTP, varians og maksimalt gevinstpotensial for Book of Titans-videoautomaten?

Book of Titans kan skryte av en god RTP på 96,01 % og gir spillerne muligheten til å vinne opptil 10 000 ganger innsatsen. Spillet har også høy varians, noe som gjør det ganske uforutsigbart.

Hvem har utviklet Book of Titans-spilleautomaten, og hvordan skiller den seg ut visuelt?

Spinomenal er hjernen bak denne episke spilleautomaten. De har virkelig slått til med førsteklasses design og et interessant tema som tar spillerne med inn i hjertet av antikkens mytologi. Hvert eneste element, fra symbolene til bakgrunnen, er utformet med stor detaljrikdom, noe som sikrer at spillerne blir fullstendig engasjert i dette mytologiske eventyret.

Er det noe jeg bør være oppmerksom på når jeg spiller Book of Titans online spilleautomat?

Selv om det er mye å like ved Book of Titans, bør du holde øye med bankrollen din, spesielt hvis du bruker bonuskjøpsalternativet regelmessig. Husk også at spillet har høy volatilitet, så det er best å satse på den lavere siden.