MENY

Terminator 2-automat – gratisspill og anmeldelser [2023]

Klikk her for å spille

Terminator 2 av Microgaming

Spill med ekte penger? – Velg en bonus

Anmeldelse av Terminator 2

Terminator 2

Terminator 2 -sporet er basert på en av de mest kjente action-blockbusterne med den legendariske Arnold Schwarzenegger.

Arnold sa: "I will be back", og det ble en av de mest ikoniske linjene i kinohistorien. Microgaming har holdt Arnolds løfte ved å gi ut en remasteret versjon av Terminator 2 -sporet i 2021, mens originalen ble utgitt i 2014.

Med underholdende animasjoner og kraftige funksjoner som gratisspinn med 1024 måter å vinne på, er du garantert å nyte denne spilleautomaten selv etter flere år etter originalens utgivelse.

Les denne Terminator 2 -sporeanmeldelsen for å finne ut alt om den.


Lansering: 05.06.2014
Volatilitet
Maksgevinst: X

Skrevet av: Kim Birch | Anmeldelsen ble sist oppdatert: 24 juli 2023 | Faktasjekk av: Jasmin Williams

SERTIFISERT SERTIFISERT
Kim Birch har vunnet og tapt mot de beste pokerproffene over hele verden. I tillegg til å være ekspert på poker og blackjack, har Kim også gitt ut 3 bøker. Om Kim Birch

Spilleautomatfunksjoner

Kjøp bonus

Kjøp bonus

Gamble

Gamble

Jackpoter

Jackpoter

Popularitet

Friskhet

RTP %

Jackpoter

Måter å vinne på

Spenning

Fordeler

Maks. gevinst på 2 933 ganger innsatsen din

Free spins med ekstra rad og transformerende symbol

T-800 Visjonsmodus

Hot Mode i gratisspinn

Legendarisk Terminator 2 tema

Ulemper

Ingen retriggers for gratisspinn

Fakta om spilleautomaten

Leverandør Microgaming

Volatilitet

RTP% 96.62

Spilltype Spilleautomater

Jackpot Nei


Nerdedetaljer

Minsteinnsats 0.30

Maksinnsats 30.00

Hjul 5

Rader 3

Spilltemaer

Tidsreise Film


Spillfunksjoner

Variabelt hjulsett Symbolbytte Overraskelsessymbol Scatter-symboler Gratisspinn


Karakterer

Roboter


Casino

Kortfarger


Nyt store gevinster med underholdende klipp

Nyt store gevinster med underholdende klipp

Velkommen til Terminator 2 Spilleautomat

En storfilm fortjener en storfilmslots, og det er nettopp det vi har fått. Microgaming har gitt oss akkurat det. De store skuespillerne og scenene fra filmen gir deg en autentisk opplevelse. Denne spilleautomaten gir deg de store gevinstene gjennom sine 243 gevinstmuligheter, som utvides til 1024 i gratisspinn-kampanjerunden.

Terminator-serien er en av tidenes mest legendariske filmserier. Arnold er anerkjent over hele verden på grunn av Terminator-filmene, og vurderingen på 8,5 på Terminator 2 på IMDB viser hvor bra den er. Vi får snart se hvor bra denne spilleautomaten er sammenlignet med filmen.

Alle karakterene du ønsker å se, er selvsagt med i denne spilleautomaten. Selv de som ikke har sett filmen vil ha glede av funksjonene og spillopplevelsen. Microgaming er en av de mest populære utviklerne av spilleautomater på nett, og det er det en grunn til: de gjør et strålende arbeid.

Denne spilleautomaten har 5 hjul, 3 rader og 243 måter å vinne på. De har T-800 Vision Mode og gratisspinn for å gjøre det enkelt å vinne store gevinster. T-800 Vision Mode konverterer et ikke-vinnende spinn til en gevinst ved å målrette mot visse symboler og tildele et stort gevinstbeløp. Gratisspinnene holder samme høye standard som i Terminator-filmene, med transformerende symboler og en ekstra rad. En spesiell Hot Mode for å gi deg maksimale gevinster finner du også i spesialbonusen.

Vi skal snart utforske bonusfunksjonene, men la oss først se på grafikken og temaet.

Video: Terminator 2-automat – gratisspill og anmeldelser [2023]

Spill av Terminator 2 videoautomat

TILBAKE TIL INNHOLDSFORTEGNELSE

Terminator-tema med kraftig grafikk

De har lagt stor vekt på utformingen av denne spilleautomaten fordi du kan nyte den mørkeblå og svarte bakgrunnen med det metalliske designet. Bakgrunnen ser ut som en maskin og ikke hvilken som helst maskin, men terminatoren. Dette er et unikt tema som du ikke finner i noen annen spilleautomat.

Hovedpersonene fra filmen, inkludert Sarah Connor, John Connor, terminatoren og T-1000, vises på hjulene. Når de er en del av en vinnerkombinasjon, spilles et klipp fra filmen. Det spennende er at de har fått flere klipp fra filmen, noe som øker moroa med å snurre hjulene.

Bakgrunnsmusikken er jevn og underholdende og passer godt til denne spilleautomaten. Du kan nyte litt episk musikk når du vinner gevinster for å gjøre gevinstene mer virkningsfulle. Samlet sett er design og tema av høy kvalitet, noe vi forventer av Microgaming.

Nyt Terminator 2 -temaet med filmkarakterene

Nyt Terminator 2 -temaet med filmkarakterene

TILBAKE TIL INNHOLDSFORTEGNELSE

Grunnleggende om å spille

Denne delen vil forklare hvordan du kan spille denne spilleautomaten riktig. La oss komme i gang.

 • Den hvite knappen med den buede pilen er spinnknappen som brukes til å snurre hjulene.
 • De tre buede pilene som danner en sirkel over spinnknappen, representerer autospill-knappen. Du kan gjøre spinn på autopilot i området 10 til 100, men du kan ikke sette noen taps- eller gevinstgrenser.
 • Det er en lynknapp under spinnknappen som kan brukes til å aktivere hurtigspinn.
 • Myntknappen nederst til høyre kan brukes til å velge innsatsbeløpet ditt. Det er en glidebryter for å sette innsatsen din i området €0,30 til €30. Det er noen forhåndsinnstillinger for innsats som du kan bruke, og du kan også trykke på maks innsats-knappen for å satse maksbeløpet (€30).
 • Til slutt kan menyknappen øverst til høyre brukes til å få tilgang til informasjonen om sporet og slå lyden av og på. Hvis du ønsker en oversikt over funksjonene, klikker du på "i"-knappen. Hvis du vil ha tilgang til hjelp, klikker du på spørsmålstegn-knappen.
Nyt scener fra filmen under gratisspinnene i Terminator 2 online spilleautomat

Nyt scener fra filmen under gratisspinnene i Terminator 2 online spilleautomat

TILBAKE TIL INNHOLDSFORTEGNELSE

Hvordan erobre Terminator 2 -sporet

Du vil få betalt så snart du lander 3 eller flere matchende symboler fra venstre til høyre. Siden det ikke er noen faste gevinstlinjer, vil du glede deg over 243 måter å vinne på i grunnspillet og 1024 måter å vinne på i gratisspinnene.

Du trenger bare å lande 2 eller flere scatter hvor som helst for å vinne, og scatter er det høyest betalende symbolet som vil betale deg 100x av innsatsen din for å lande en fem-til-en-slag-kombinasjon. T2 er det nest høyest betalende symbolet med en utbetaling på 50x av innsatsen din for å få en kombinasjon av fem.

Her er utbetalingene til de gjenværende symbolene for å lande en fem-i-en-slag-kombinasjon.

 • Terminatoren: 26,66x av innsatsen din
 • John Connor: 16,66x av innsatsen din
 • T-1000: 13,33x av innsatsen din
 • Sarah Connor: 10x av innsatsen din
 • T-800: 6,66x av innsatsen din
 • Kortsymboler : 1,66x til 3,33x av innsatsen din
En ekstra rad legges til under gratisspinnene for å gi deg 1024 måter å vinne på

En ekstra rad legges til under gratisspinnene for å gi deg 1024 måter å vinne på

TILBAKE TIL INNHOLDSFORTEGNELSE

Dominerende bonusfunksjoner som garanterer store gevinster

Dette er en av spilleautomatene med enkle, men kraftige bonusfunksjoner. La oss utforske bonusfunksjonene nå.

T-800 Vision Mode

Denne funksjonen utløses tilfeldig etter et ikke-vinnende spinn. Terminator-, John Connor-, T-1000-, Sarah Connor- og T-800-symbolene på hjulene vil bli målrettet av T-800-visjonen. Disse symbolene vil betale et bonusgevinstbeløp, og gevinstbeløpet til T-1000-symbolet vil være det høyeste.

Den største fordelen med T-800 Vision Mode er at den lar deg utløse gratisspinn ved å ha bare 1 scatter på hjulene. Vi elsker denne funksjonen fordi den gir deg en sjanse til å forvandle et tapende spinn til en enorm gevinst som involverer kontantutbetalinger og gratisspinn.

Gratisspinn

Orb Scatter-symbolet er nøkkelen til å utløse gratisspinn. Alt du trenger å gjøre er å lande 3 eller flere scatter eller 1 scatter under T-800 Vision Mode for å utløse 10 gratisspinn.

Gratisspinnene har en ekstra rad som vil utvide måtene å vinne på til 1024. Du kan få maksgevinsten kun under gratisspinnene fordi den ekstra raden kun sees under gratisspinnene. En annen stor fordel med gratisspinnene er at T-1000-symbolet vil forvandles til andre symboler for å gi deg størst mulig gevinst.

Gratisspinnene har også en Hot Mode som utløses tilfeldig. Du vil få gevinster ofte under Hot Mode, men du må være ekstra heldig for å utløse den. Det eneste problemet med gratisspinnene er at de ikke kan utløses på nytt.

Nyt anstendige gevinster selv i videoautomaten Terminator 2

Nyt anstendige gevinster selv i videoautomaten Terminator 2

TILBAKE TIL INNHOLDSFORTEGNELSE

RTP, varians og maksimal gevinst

RTP-en til denne spilleautomaten er 96,62 %, noe som er godt nok til å gjøre alle begeistret. Det er utvilsomt bedre enn gjennomsnittlig RTP på 96%.

Variansen er middels, så du kan se gevinster ofte og nyte store gevinster fra tid til annen.

Den maksimale gevinsten er 2 933x av innsatsen din, noe som er flott for en spilleautomat med middels varians. Husk at du kun kan få denne maksgevinsten under gratisspinnene.

T-800 Vision Mode, gratisspinn og et transformerende symbol er klare til å gi deg store gevinster

T-800 Vision Mode, gratisspinn og et transformerende symbol er klare til å gi deg store gevinster

TILBAKE TIL INNHOLDSFORTEGNELSE

Er Terminator 2 Online Slot verdt det?

Det er ingen tvil i våre sinn om at Terminator 2 -sporet er like flott som filmen den er basert på. Terminator kom først ut i 2014 og imponerte spillere med sitt tema og unike funksjoner. Den remastrede versjonen tar originalen og gjør den enda mer ikonisk.

T-800 Vision Mode vil gledelig overraske deg under basissporet. Imidlertid er gratisspinnene funksjonen du bør være ute etter. Gratisspinnene låser ikke bare opp det fulle potensialet til denne spilleautomaten, men lar deg også nyte T-1000-symboler som forvandles til å gi deg de største gevinstene.

Hot Mode-gratisspinnene er sjeldne, men de vil garantert gi deg store gevinster. Scenene fra filmen gir det ekstra krydderet som trengs for å fullføre temaet for denne spilleautomaten. Totalt sett er dette en av de beste spilleautomatene laget på en kjent film. Så vi anbefaler å gi Terminator 2 -automaten et spinn.

TILBAKE TIL INNHOLDSFORTEGNELSE

Terminator 2 Spilleautomat - FAQ

Hvor høy er maksgevinsten i Terminator 2 video slot?

Maksgevinsten er 2 933 ganger innsatsen din eller 88 000 euro, noe som er bra med tanke på variansen i denne spilleautomaten.

Hvor høy er RTP og varians i spilleautomaten Terminator 2?

RTP for denne spilleautomaten er 96,62 %, og variansen er middels. Dette er en god kombinasjon fordi det sikrer at du ikke taper for mye og har et underholdende spill.

Hvordan fungerer T-800 Vision Mode?

Den utløses tilfeldig og gir deg en kontant belønning for alle symboler med høy gevinst på hjulene. Den lar deg også utløse gratisspinn ved å ha bare ett Scatter-symbol på hjulene.

Finnes det gratisspinn i spilleautomaten Terminator 2?

Ja, du kan glede deg over 10 gratisspinn ved å få 3 eller flere Scatter-symboler eller utløse dem gjennom T-800 Vision Mode. Gratisspinnene har 1024 måter å vinne på, og T-1000-symbolene forvandles til andre symboler for å gi deg store gevinster under gratisspinnene.

Er dette den offisielle spilleautomaten Terminator 2?

Ja, dette er den offisielle spilleautomaten basert på Terminator 2: Judgement Day. I løpet av spillet vil du oppleve korte filmklipp.

Kan jeg spille% slot_name% gratis på Terminator 2?

Ja, du kan prøve gratisversjonen på hvilken som helst enhet her på BETO.