MENY

Divine Fortune-automat – gratisspill og anmeldelser [2023]

Klikk her for å spille

Divine Fortune av NetEnt

Spill med ekte penger? – Velg en bonus

Anmeldelse av Divine Fortune

Divine Fortune

NetEnt er tilbake med et spennende nytt jackpotspill, Divine Fortune; denne spilleautomaten ble først lansert 25. januar 2017. Hovedattraksjonen til denne online spilleautomaten er at temaet tar spilleren tilbake til det gamle Hellas. Det er Minotauros, Medusa og Phoenix, som vises som forskjellige symboler. Det er en gratisspinn-funksjon i spillet, men den progressive Mega Jackpot er den virkelige avtalen.


Lansering: 25.01.2017
Volatilitet
Maksgevinst: X

Skrevet av: Kim Birch | Anmeldelsen ble sist oppdatert: 16 august 2022 | Faktasjekk av: Jasmin Williams

SERTIFISERT SERTIFISERT
Kim Birch har vunnet og tapt mot de beste pokerproffene over hele verden. I tillegg til å være ekspert på poker og blackjack, har Kim også gitt ut 3 bøker. Om Kim Birch

Spilleautomatfunksjoner

Kjøp bonus

Kjøp bonus

Gamble

Gamble

Jackpoter

Jackpoter

Popularitet

Friskhet

RTP %

Jackpoter

Måter å vinne på

Spenning

Fordeler

Attraktive spesialfunksjoner

3 typer forskjellige jackpotter

Falling wild funksjon og Wild-On-Wild

Høykvalitets grafikk fra NetEnt

Ulemper

Kan være veldig flyktig for nybegynnere

Fakta om spilleautomaten

Leverandør NetEnt

Volatilitet

RTP% 96.59

Spilltype Spilleautomater

Jackpot Ja


Nerdedetaljer

Minsteinnsats 0.20

Maksinnsats 100.00

Hjul 5

Rader 3

Spilltemaer

Spenning Fantasy Legender Antikke sivilisasjoner


Spillfunksjoner

Hold og spinn Ekspanderende wild-symbol med omspinn Progressiv jackpot Gratisspinn Wild-symboler


Karakterer

Griff Minotaur Pegasus Medusa Monstre Guder


Å treffe Mega Jackpot er hovedattraksjonen til Divine Fortune

Å treffe Mega Jackpot er hovedattraksjonen til Divine Fortune

Divine Fortune - Introduksjon

Det beste med Divine Fortune er det fantastiske temaet.

Så snart du åpner denne online spilleautomaten, befinner du deg i den antikke greske verdenen. Du kan omfavne de vakre eldgamle gudinnene som beskytter spillskjermen fra sidene. Symbolene i spillet er nøyaktig utformet og designet i henhold til det eldgamle temaet. De forskjellige jackpottene som er tilgjengelige i spillet, vises frem til spilleautomaten så snart han starter spillet. De er plassert rett over spillskjermen.

I denne spilleautomaten er det høyest betalende symbolet Medusa, som kan trekke ut en massiv premie på 600x for innsatsen din. Etter dette er den mektige løven det beste symbolet. Etter det er det den store oksen, og til slutt er det den utmerkede falken. Bokstavsymbolene er relativt lavtbetalende, som er A, K, Q og J.

Spillet har også et wild-symbol; Pegasus er jokersymbolet i videoautomaten. Spilleren vil se gratisspinn-symbolene mens han spinner spilleautomaten. Den vil ha et lyn, og wild-symbolet vil være en gullmynt med en pegasus på.

TILBAKE TIL INNHOLDSFORTEGNELSE

Falling Wilds-funksjon

I denne online spilleautomaten, Divine Fortune, er det totalt 4 bonusfunksjoner. For det første, hver gang et wild-symbol blir truffet i et spinn, vil det utløse Falling Wilds Re-Spins, og wild-symbolet vil flytte ned et symbol. Og dette vil gi spilleren et gratisspinn. Denne spesielle bonusen er tilgjengelig i både spillene, base og gratisspinn. Og det beste er at de kan utløses et ubegrenset antall ganger i videoautomaten.

Video: Divine Fortune-automat – gratisspill og anmeldelser [2023]

Et prøvespill av Divine Fortune

TILBAKE TIL INNHOLDSFORTEGNELSE

Gratisspinn i Divine Fortune

Gratisspinnene kan vinnes i spilleautomaten når gratisspinnsymboler lander i spillet. Når tre eller flere slike symboler vises hvor som helst i basisspilleautomaten eller på Falling Wilds -hjulene vil gratisspinn-bonusfunksjonen utløses. Når den utløses, vil denne bonusen gi deg fem gratisspinn for å lande tre wilds. Og klarer du å lande fire wilds, får du åtte gratisspinn. Og i tilfelle du er superheldig og slår fem wilds i spillet, vil du få tildelt totalt 12 gratisspinn.

Wild -On-Wild-funksjon

Når du treffer tre scatters i videoautomaten, vil du få 5 gratisspinn; fire vil gi deg åtte gratisspinn. Og dette vil utløse Wild -On-Wild-funksjonen. Denne funksjonen vil utvide symbolet, og den vil dekke hele hjulet for et spinn. Og etter å ha aktivert dette, i neste spinn, vil du få to wilds som vil øke den opprinnelige bonusen ytterligere.

Når du treffer tre scatters i videoautomaten, vil du få fem gratisspinn; fire vil gi deg åtte gratisspinn. Og slående fem vil gi deg 12 gratisspinn. Wild-symbolet vil dekke hele hjulet når det landes, men da vil du ikke kunne få flere gratisspinn mens du legger denne funksjonen.

Å treffe wild-symbolene i Divine Fortune

Å treffe wild-symbolene i Divine Fortune

TILBAKE TIL INNHOLDSFORTEGNELSE

Tilgjengelighet på tvers av enheter for sporet

Divine Fortune kan spilles på både mobil og nettbrett. Som alle de andre nye videoautomatene fra NetEnt, kan denne spilleautomaten spilles på forskjellige enheter. Spillet er perfekt optimert for nettbrettytelse og for å spille på alle andre forskjellige håndholdte enheter. Og du kan også ha det gøy å spille Divine Fortune på iOS-enheter. Så enten det er en iPhone eller iPad, vil spilleautomaten på nett fungere problemfritt. Spillets megajackpot vil alltid være innen rekkevidde, uansett hvilken enhet du bruker.

TILBAKE TIL INNHOLDSFORTEGNELSE

Jackpottene i Divine Fortune

I spilleautomaten er det tre typer forskjellige jackpotter.

Når du samler minimum tre gyldne bonussymboler, vil du få tre gratisspinn,

Mens antallet gratis symboler (som opprinnelig utløste jackpotten) er plassert på hjulene, vil du vinne mellom 10 til 200 ganger din opprinnelige innsats hver gang du lander på et av disse gylne symbolene. Og med dette vil du også få tre gratisspinn. Dette er en kontinuerlig kjedefunksjon og vil fortsette til du går tom for gratisspinn. Dette vil også ende når du lander på en av jackpottene, som vil bli truffet som følger:

Minor Jackpot – når du slår en rad fylt med bonussymboler
Major Jackpot – når du treffer to rader fylt med bonussymboler
Mega Jackpot – når du treffer tre rader fylt med bonussymboler

Den beste du kan håpe på er den store jackpotten, den progressive jackpotten, som sees til £10 000 og stadig vokser. De andre jackpottene er Minor og Major Jackpots.

Den mindre jackpotten vil øke innsatsen din til 20x. Og Major Jackpot vil få pengene til å regne, og gi deg en enorm premie på 200x på innsatsen din.

Får en stor gevinst i Divine Fortune

Får en stor gevinst i Divine Fortune

TILBAKE TIL INNHOLDSFORTEGNELSE

Den overordnede dommen fra Divine Fortune

Dette er en veldig fullpakket online spilleautomat fra NetEnt; det er det ingen tvil om.

Dette spillet har en unik beroligende effekt; selv om du er under presset av å vinne tilbake en god premie, opprettholder du fortsatt tryggheten. Du kan fortsette å spille dette spillet i timevis, og du vil ikke bli sliten; dette er ikke veldig vanlig i lignende videoautomater. Spillleverandørene har gjort en prisverdig jobb på spilleautomaten. Enten det er spillets slående design, eller det fantastiske lydsporet, er alt ved denne online spilleautomaten prisverdig.

Gamblingopplevelsen til denne videoautomaten er også fantastisk; Du spiller på tvers av de 20 gevinstlinjene for å utløse Falling Wilds og Wild on Wild. Gratisspinnrunden er der, som vil gi deg opptil 12 gratisspinn. Og prøv å vinne de progressive jackpotautomatene ved å lande bonussymbolene.

Divine Fortune er uten tvil det niende jackpotspillet av fantastiske NetEnt. Og dette er den tredje spilleautomaten på nett du kan spille komfortabelt på telefonen eller nettbrettet.

Når vi snakker om egenskapene til spillet, er volatiliteten til denne spilleautomaten relativt høy. Det betyr at antallet gevinster du vinner i spill ikke er veldig høyt. Men slike spilleautomater til kasinospill viser også store skinnende premier når de kommer. Så dette spillet er mer egnet for spillere som er litt erfarne og spiller med betydelige budsjetter. Gevinstene vil sikkert komme, men du må ha litt tålmodighet; de vil være verdt det.

Hvis du vil utforske spilleautomaten på nett, kan du prøve dette spillet gratis på BETO. Den gratis demoversjonen er tilgjengelig for å få en følelse av dette spillet, bli kjent med hvordan det er, og begynne å spille snart.

TILBAKE TIL INNHOLDSFORTEGNELSE

Divine Fortune - FAQ

Hva er volatiliteten til Divine Fortune?

Det rangerte variansnivået til divine Fortune er rangert høyt. Det betyr at du må være tålmodig, siden gevinstene vil være litt sjeldne, men størrelsen på jackpottene du får vil være ganske store.

Hvilke spilleautomater ligner på Divine Fortune?

I likhet med divine fortune, er det en spilleautomat tilgjengelig med navnet Divine Fortune Megaways-spor, som har mer enn 117 648 vinnende måter. Denne spilleautomaten har flere funksjoner, men den progressive Jackpot-funksjonen mangler.

Hvor høy er RTP for Divine Fortune?

Return To Player-prosenten av Divine Fortune er 96,59 %, som er en god RTP for lignende online spilleautomater. Siden gjennomsnittet i bransjen varierer fra rundt 96% til 96,5%.