MENY
Søk
Spilleautomater

Divine Diamonds Spill Gratis

Divine Diamonds Demo av spilleautomater

Divine Diamonds  Spill Gratis
Spill nå
Klikk her for å spille

Divine Diamonds av Northern Lights Gaming

Spill med ekte penger? – Velg en bonus

Anmeldelse av Divine Diamonds Vurdering stjerneVurdering stjerne

Divine Diamonds  Demo

Divine Diamonds er et flott videoautomatalternativ hvis du er ute etter litt vintage-tema spillaction.

Microgaming har designet dette fantastiske spillet med nordlys med både retro og moderne funksjoner og utseende.

Modifikatorer er innebygd med en interessant Hyperstrike-funksjon, som kan være veldig lukrativ. Det er også en gratisspinn-runde som venter på deg hvor du til og med kan doble eller tredoble gevinstene dine.

Les denne anmeldelsen i detalj og lær alt du trenger å vite om Divine Diamonds.


Lansering: 29.04.2021
Volatilitet Volatilitet PÅ Volatilitet PÅ Volatilitet PÅ Volatilitet OFF Volatilitet OFF
Maksgevinst: X2250

Skrevet av: Kim Birch | Anmeldelsen ble sist oppdatert: 14 mai 2024 | Faktasjekk av: Jasmin Williams

SERTIFISERT SERTIFISERT
Kim Birch har vunnet og tapt mot de beste pokerproffene over hele verden. I tillegg til å være ekspert på poker og blackjack, har Kim også gitt ut 3 bøker. Om Kim Birch

Rangeringer av BETO Slots Experts

Popularitet

Vurdering stjerne
Vurdering stjerne

Friskhet

Vurdering stjerne
Vurdering stjerne

RTP %

Vurdering stjerne
Vurdering stjerne

Jackpoter

Vurdering stjerne
Vurdering stjerne

Måter å vinne på

Vurdering stjerne
Vurdering stjerne

Spenning

Vurdering stjerne
Vurdering stjerne

Video: Gameplay og stor gevinst

Spill nå

Spilleautomatfunksjoner

Bonus

Kjøp bonus

Gamble

Gamble

Jackpoter

Jackpoter

Fordeler Fordeler

Fordeler

ÅpneAnstendig Jackpot på 2000x

ÅpneFantastiske tilfeldige Re-Spins

Åpne2 typer scatters

ÅpneRetro tema

ÅpneAnerkjente designere

Ulemper Ulemper

Ulemper

Lukk Ingen progressiv jackpot

Fakta om spilleautomaten

Spilleautomater Leverandør Northern Lights Gaming

Spilleautomater Volatilitet Volatilitet PÅ Volatilitet PÅ Volatilitet PÅ Volatilitet OFF Volatilitet OFF

Spilleautomater RTP% 96.24

Spilleautomater Spilltype Spilleautomater

Spilleautomater Jackpot Ja


Innsatsområde og spilloppsett

Spilleautomater Minsteinnsats 0.20

Spilleautomater Maksinnsats 120.00

Spilleautomater Hjul 5

Spilleautomater Rader 3

Spilleautomater Gevinstlinjer 20

Spilltemaer

Klassisk stil


Spillfunksjoner

Bonushjul Gratisspinmultiplikator Omspinn Scatter-symboler Gratisspinn Wild-symboler


Divine Diamonds metalliske utseende

Divine Diamonds metalliske utseende

Divine Diamonds - Retro og moderne spill

Divine Diamonds ble introdusert til nettspillverdenen da Microgaming, et av de største navnene i iGaming-verdenen, paret seg med Northern Lights for å utvikle en iGaming-tittel med retro-tema.

Hjulene er fullpakket med klassiske symboler som kirsebær, BAR, lucky 7s, diamanter osv. Disse skinnende symbolene hilser deg velkommen så snart du laster spillet.

Divine Diamonds er basert på et 5-hjuls og 3-rads spillerutenett, og genererer 20 gevinstlinjer for deg. Bonusfunksjoner og en anstendig 2000x Jackpot gjør spillet til et attraktivt valg for alle som leter etter en spinningopplevelse med vintage-tema. Du kan sette hvilken som helst innsats du føler deg komfortabel med mellom €0,20 og €120 per spinn, som er et omfattende utvalg.

Gevinster i spillet leveres på det klassiske gevinstlinjebaserte vinnende systemet hvor du bestiller en gevinst ved å lande kombinasjoner av 3 eller flere symboler, fra venstre til høyre, på hvilken som helst av spillets gevinstlinjer.

PilarrowTILBAKE TIL INNHOLDSFORTEGNELSE

Retro tema, design og klassiske symboler

Design og tema

Divine Diamonds har en unik stemning. De forskjellige grafiske elementene vil få deg til å føle deg nostalgisk. I de tidlige dagene, da manien med gambling var fersk og spillere søkte underholdning i kasinoene i Las Vegas, var spilleautomater blant de mest populære og elskede spillene.

Et sølvfargeskjema brukes de fleste steder for å gi Divine Diamonds en metallisk følelse, og fonter er også gitt en digital font. Designerne har gjort en fantastisk jobb når det kommer til det visuelle, og vi setter pris på deres harde arbeid.

Alle de fem hjulene er også designet i en sirkulær spinnestil som gir deg en realistisk følelse. Bare trykk på spin-knappen, og du vil føle det som om skjermen inneholder en klassisk enarmet banditt.

Symboler

Siden nettautomaten er basert på et klassisk tema, er symbolutvalget for Divine Diamonds standarden du forventer i ethvert retrospill. Du får noen kirsebær, BAR-symboler, diamanter, 7-ere og noen spesielle symboler på rutenettet.

De heldige 7-erne kommer i 3 forskjellige varianter, alle med forskjellige verdier og utbetalinger. Du vil også komme over spesielle Wild-symboler, som hjelper til med å lande gevinster enkelt.

Scatters er merket med gratisspinn-symbolene, som utløser bonusrunden.

Spesiell bonusspinner i Divine Diamonds

Spesiell bonusspinner i Divine Diamonds

PilarrowTILBAKE TIL INNHOLDSFORTEGNELSE

Divine Diamonds - Slik spiller du

Divine Diamonds er et enkelt spill som fungerer på den klassiske gevinstlinjebaserte mekanismen. Spillet er enkelt. Du vil spinne på standardstørrelsen 5x3 spillerutenett, og utbetalinger vinnes ved å lande kombinasjoner av lignende symboler på tvers av gevinstlinjene.

De forskjellige alternativene er plassert på høyre side av spillskjermen, sammen med spinnknappen. Klikk på sjetongikonet for å få tilgang til innsatskontrollene, hvor du kan velge hvilket som helst innsatsnivå mellom €0,20 og €120,00 per spinn. Dette brede innsatsområdet sikrer at alle typer spillere vil nyte spilløkten, uavhengig av valg og preferanser.

Bruk autospill-alternativet for å få hjulene til å spinne av seg selv. Det er en ganske nyttig mekaniker som gir deg en behagelig og avslappende spinningøkt. Divine Diamonds fungerer problemfritt på mindre enheter som mobiler og nettbrett, og du kan nyte denne fantastiske spilleautomaten hvor som helst.

Få en saftig utbetaling i Divine Diamonds

Få en saftig utbetaling i Divine Diamonds

PilarrowTILBAKE TIL INNHOLDSFORTEGNELSE

Bonusfunksjoner og guddommelige boostere

Divine Diamonds har ganske mange bonusfunksjoner for en spilleautomat designet i et retro-tema. Det er en tilfeldig utløst Re-Spin-bonus som kan gi deg et overraskende løft når som helst. Det spesielle Fortune Wheel bestemmer antall gratisspinn du vil motta og verdien av multiplikatoren i bonusrunden.

La oss ta en titt på funksjonene i detalj:

Wilds

Wild-symbolene er merket med spilleautomatens skinnende Wild-logo. Dette spesialsymbolet hjelper deg med å erstatte alle symbolene bortsett fra diamantene og scatterne. Wild-symbolet gir deg også gevinster for landingskombinasjoner av Wilds. Du får en utbetaling på 6,25x, 25x og 125x for kombinasjoner av 3, 4 og 5 symboler sammen.

Sprer

Det er to forskjellige typer scatter-symboler i videoautomaten Divine Diamonds. Akkurat som online-spilleautomaten 9 Blazing Diamonds fra Spin Play, gir Scatters merket med diamanter umiddelbare kontantutbetalinger. Disse diamantspredningene kan vises når som helst på skjermen for å øke gevinstene dine. Du får suverene multiplikatorer for å lande 4 eller flere scatters, og multiplikatorverdien kan øke opptil 2000x.

Det andre scatter-symbolet gjør det scatter i de fleste spill er designet for å gjøre, de utløser gratisspinn-runden. Disse spesielle scatterne vises kun på de midterste 3 hjulene. Bonusrunden din starter med en liten spinner som vises på spillskjermen, som bestemmer antall gratisspinn og den vedlagte multiplikatorverdien.

Gratisspinn bonushjul i Divine Diamonds

Gratisspinn bonushjul i Divine Diamonds

PilarrowTILBAKE TIL INNHOLDSFORTEGNELSE

Gratisspinn runde

Gratisspinn

Et spinnende hjul vil dukke opp så snart du lander nok Scatters til å utløse bonusrunden. Dette bonushjulet vil avsløre hvor mange gratisspinn du får og hva som ville være multiplikatorverdien. Det beste du kan håpe på i Divine Diamonds er 30 gratisspinn med en 3x multiplikator.

Alle gevinstene dine i løpet av bonusrunden blir forsterket med denne multiplikatoren, bortsett fra de fra diamantscatters.

Re-spinn på hjul

Du kan tilfeldig utløse et Re-Spin under spillingen. Det er to typer re-spinn, "Locked Re-Spins" eller "All Reels Re-Spins".

I de låste re-spinnene blir noen hjul låst på plassene sine, og de resterende hjulene roterer. Under alle hjulene snurrer alle hjulene i begge retninger – forover og bakover.

Spesielle gratisspinn-runde i Divine Diamonds

Spesielle gratisspinn-runde i Divine Diamonds

PilarrowTILBAKE TIL INNHOLDSFORTEGNELSE

RTP, varians og maksimal gevinst

Divine Diamonds er et middels variansspill, og spillere med forskjellige innsatsstrategier og spilleteknikker vil finne det komfortabelt. Spill med middels volatilitet foretrekkes av de fleste iGaming-spillere. De tilbyr flott spilling, som verken er kjedelig eller overveldende.

Du får en RTP på 96,24 %, som er høyere enn gjennomsnittet for sammenlignbare spilleautomater tilgjengelig på markedet. Bransjegjennomsnittet er 96,0 %.

Jackpotten i Divine Diamonds er begrenset til 2000x, noe som ikke er skuffende for et middels variansspill.

Mekanisk utseende og følelse av Divine Diamonds

Mekanisk utseende og følelse av Divine Diamonds

PilarrowTILBAKE TIL INNHOLDSFORTEGNELSE

Endelig dom av Divine Diamonds

Ofte lages utmerkede spilleautomater når 2 spilleautomatutviklere slår seg sammen, og Divine Diamonds er et utmerket eksempel på dette.

Divine Diamonds er et fantastisk videoautomatalternativ som er designet for å tilby en spilleøkt i retrostil.

Du kan vinne utbetalinger så høye som 2000x fra et enkelt spinn. RTP-en er høyere enn gjennomsnittet, og du trenger ikke å bekymre deg for sikkerheten til innskuddet ditt.

Bli med på moroa i dag og prøv denne retro-automaten med en moderne vri. Test Divine Diamonds med vår demoversjon som er tilgjengelig her på BETO.

PilPilTILBAKE TIL INNHOLDSFORTEGNELSE

Ofte stilte spørsmål - Divine Diamonds

Hva er den høyeste gevinsten jeg kan håpe på i Divine Diamonds? Pil Pil

Divine Diamonds lar deg vinne utbetalinger så godt som 2000x verdt av innsatsen i et enkelt spinn.

Hva er Divine Diamonds varians og RTP? Pil Pil

Denne spilleautomaten er et middels variansspill, og RTP-en er på 96,24 %, som er over gjennomsnittet.

Kan jeg få noen gratisspinn i Divine Diamonds? Pil Pil

Det er en gratisspinn-runde i Divine Diamonds, som du kan utløse gjennom Scatters. Du kan vinne opptil 30 gratisspinn med en multiplikator på opptil 3x.

Hva er en Random Re-Spins-bonus? Pil Pil

Divine Diamonds er en spesiell mekaniker i Divine Diamonds, som tilfeldig belønner deg med et Re-Spin under spillingen.

Hot kan jeg vinne scatter-jackpottene i Divine Diamonds? Pil Pil

Det er to typer scatter i Divine Diamonds. Noen scatter-symboler utløser gratisspinn-runden, og noen scatter-symboler gir deg umiddelbare kontantutbetalinger, som er kjent som scatter-jackpot-premiene.

Kan jeg prøve Divine Diamonds gratis uten å risikere pengene mine? Pil Pil

Ja, du bør forstå en spilleautomat ordentlig før du setter pengene dine på spill. Vi har allerede den gratis demoversjonen tilgjengelig for deg å prøve her på BETO.