MENY

Densho-automat – gratisspill og anmeldelser (2024)

Densho
Klikk her for å spille

Densho av Hacksaw Gaming

Spill med ekte penger? – Velg en bonus

Anmeldelse av Densho

Densho

Densho er en fantastisk spilleautomat med japansk tema og bonuser som kan konkurrere med den eksepsjonelle grafikken. Dette spillet har 5 hjul og 4 rader med 10 gevinstlinjer. Den har noen av de fineste bonusene, som Wild Multiplier Reels, Free Spins og Super Free Spins. Hver bonus er bedre enn den forrige, så du vil ikke kjede deg av spillet i det hele tatt.

I denne Densho-spilleautomatanmeldelsen vil vi se om Hacksaw Gaming har skapt en annen strålende spilleautomat, eller om det bare er et visuelt skuespill med gjennomsnittlige bonuser.


Lansering: 07.09.2023
Volatilitet
Maksgevinst: X10000

Skrevet av: Julius De Vries | Anmeldelsen ble sist oppdatert: 02 april 2024 | Faktasjekk av: Kim Birch

SERTIFISERT SERTIFISERT
Julius de Vries gjennomgår casinobonuser og vilkår her på BETO™, slik at leserne våre ikke blir lurt av de lyssky operatørene i bransjen. Han er også en verifisert spillekspert. Om Julius De Vries

Spilleautomatfunksjoner

Kjøp bonus

Kjøp bonus

Gamble

Gamble

Jackpoter

Jackpoter

Popularitet

Friskhet

RTP %

Jackpoter

Måter å vinne på

Spenning

Fordeler

Unikt asiatisk tema

Wild-multiplikatorhjul verdt opptil 100x

Gratisspinn med mulighet til å oppgradere Wild-multiplikatorhjulene

Mulighet for bonuskjøp

Maksimal gevinst på 10 000 ganger innsatsen din

Ulemper

Middels høy volatilitet

Krever tålmodighet for store gevinster

Fakta om spilleautomaten

Leverandør Hacksaw Gaming

Volatilitet

RTP% 96.40

Spilltype Spilleautomater

Jackpot Nei


Nerdedetaljer

Minsteinnsats 0.10

Maksinnsats 100.00

Hjul 5

Rader 4

Spilltemaer

Asiatisk og orientalsk


Spillfunksjoner

Vilkårlig multiplikator Kjøpfunksjon Ekstra gratisspinn Ekspanderende symboler RTP-intervall Multiplikator Scatter-symboler Gratisspinn Wild-symboler


Densho Anmeldelse av BETO Slots

Densho Anmeldelse av BETO Slots

Vi introduserer Densho spilleautomat online

Densho betyr "å gi videre til neste generasjon" på japansk, så dette ordet handler om å etterlate seg en arv. Densho-spilleautomaten fra Hacksaw Gaming prøver å fortelle en historie med visuelle virkemidler som vil appellere til alle, ikke bare de som liker asiatisk kultur. Dette spillet er avhengig av Wild Multiplier Re els for å skape store gevinster, og alle bonusene forsterker kraften til Wild Multiplier Reels.

Det har en 5x4-layout med 10 gevinstlinjer, så du får en litt større layout med et gjennomsnittlig antall gevinstlinjer. I tillegg til Wild-multiplikatorhjulene kan du glede deg over gratisspinn, der du kan oppgradere Densho-symbolene og Super Free Spins med Densho-symboler med høy verdi. Det er også mulig å kjøpe ulike bonuser for storspillere.

Er du nysgjerrig på hvordan disse elementene blander seg på hjulene? Ta en titt på Densho-videospilletog utforsk videre før du prøver lykken på vår gratis videospilleautomater.

Video: Densho-automat – gratisspill og anmeldelser (2024)

Spillingen av Densho fra Hacksaw Gaming

TILBAKE TIL INNHOLDSFORTEGNELSE

Tema og design: Østasiatisk kunstnerisk feiring

Tema og design: Østasiatisk kunstnerisk feiring

Tema og design: Østasiatisk kunstnerisk feiring

Tema og design

Bli med inn i den fengslende verdenen til Densho, en spilleautomat som er like lett å se på som den er morsom å spille. Fra det øyeblikket jeg startet spillet, ble jeg imponert over de detaljrike landskapene og figurene som ser ut som om de er hentet rett ut av en gammel østasiatisk skriftrull.

Hacksaw Gaming Det er tydelig at de har lagt ned mye arbeid i hvert eneste element, fra det elegante bakteppet som ser ut som et maleri, til japanske symboler som geishaer og samuraier. Det beste er at kulissene hele tiden forandrer seg, noe som er poesi i bevegelse.

Musikk og lydspor

Lydsporet er et perfekt supplement til Denshos imponerende visuelle uttrykk. De diskrete strykeinstrumentene og de milde fløytemelodiene skaper en atmosfære som får deg til å føle deg som i en fredelig, fortryllet hage. Hver eneste seier avbrytes av oppløftende lyder som fremhever den og gjør den mer tilfredsstillende.

TILBAKE TIL INNHOLDSFORTEGNELSE

Symboler og utbetalinger

Legg ut på et eventyr med orientalsk tema med symboler som gir opptil 20x innsatsen din. Her er utbetalingene for de ulike symbolene.

 • Vanligejapanske symboler: Disse vanlige symbolene gir mellom 0,10 og 2 ganger innsatsen din hvis du får 3 til 5 matchende symboler i en vinnerkombinasjon.
 • Høyt betalende symboler: De høyt betalende symbolene inkluderer en samurai, en geisha, en ugle, en fugl og en bro. Avhengig av type vinnerkombinasjon, betaler de 1x til 20x av innsatsen din.
 • Wild-symbol: Det er et maleri av tre fjell som erstatter andre symboler. Det gir også 20x innsatsen din hvis du får fem like symboler.
 • FS Scatter-symbol: Dette symbolet er de to koi-fiskene. Det er nøkkelen til å låse opp gratisspinn og supergratisspinn.
 • Densho-symboler: Disse symbolene består av en svart fugl som kan forvandles til et Wild-multiplikatorhjul.

TILBAKE TIL INNHOLDSFORTEGNELSE

Hvordan spille spilleautomaten Densho

Hvordan spille Hacksaw Gaming

Hvordan spille Hacksaw Gaming's Densho

Er du klar til å prøve Densho? Slik spiller du dette spillet:

 • Det første du må gjøre, er å velge innsatsstørrelse fra 0,10 € til 100 €. Bare klikk på pilene ved siden av innsatsdisplayet for å justere.
 • Føler du deg lat? Bruk autospill-funksjonen til å sette opp en rekke automatiske spinn.
 • Ta en titt på utbetalingstabellen for å få oversikt over hva hvert symbol er verdt og hvilke kombinasjoner som gir gevinst. Du finner den i spillets meny.
 • I tillegg til utbetalingstabellen har menyen andre alternativer som du kan bruke, for eksempel superturbo eller lyd.
 • Trykk på mellomromstasten eller klikk på spinnknappen når du føler deg klar til å starte spillet.

TILBAKE TIL INNHOLDSFORTEGNELSE

Bonusfunksjoner

Bonusfunksjoner forklart i Densho av Hacksaw Gaming

Bonusfunksjoner forklart i Densho av Hacksaw Gaming

Densho, Hacksaw Gaming's nyeste kreasjon, tar spillerne med til en verden der Wild Multiplier Reels og en rekke Free Spin-funksjoner løfter spillet til nye høyder. La oss se nærmere på bonusfunksjonene som gjør Densho til en spilleautomat det er verdt å snakke om.

Wild Multiplier Reels-funksjonen

Wild Multiplier Reels-mekanismen er den virkelige stjernen i Densho. Når et Densho-symbol lander på hjulene, forvandles det til et multiplikatorhjul hvis utvidelsen bidrar til gevinst. Disse hjulene fungerer som Wilds og kommer med ulike multiplikatorer basert på hvor sjeldne Denso-symbolene er:

 • Vanlige Denso-symboler kan gi gevinstene dine et løft med multiplikatorer fra 2x til 10x.
 • Sjeldne Denso-symboler gir et ekstra løft med potensielle multiplikatorer fra 5x til hele 50x.
 • Legendariske Denso-symboler gir de største gevinstene, med multiplikatorer på mellom 10x og imponerende 100x.

Spenningen øker virkelig når flere multiplikatorhjul er en del av en vinnerkombinasjon, ettersom multiplikatorene deres legges sammen og gir virkelig store utbetalinger.

Bonus med gratisspinn

Hvis du får tre FS Scatter-symboler, utløser du Denshos gratisspinn-funksjon, som gir deg 10 gratisspinn. I løpet av disse rundene viser progresjonsmålere over hvert hjul minimumskvaliteten på Densho-symbolet du kan forvente på det hjulet.

Hver gang et oppgraderingssymbol lander på et hjul, vil progresjonsmåleren for det hjulet øke, og du vil begynne å lande Densho-symboler av høyere kvalitet med høyere minimumsmultiplikatorer på det hjulet. Gratisspinnene kan forlenges med 2 og 4 ved å lande henholdsvis 2 eller 3 Scatter-symboler.

Super-gratissnurr-bonus

Hvis du klarer å lande fire FS Scatter-symboler, låser du opp Super Free Spins-modusen med 10 spinn. Dette fungerer på samme måte som de vanlige gratisspinnene, men progresjonsmålerne starter på nivå to, noe som garanterer at du bare vil se Denso-symboler med høyere verdi på hjulene fra starten av. Disse spinnene kan også forlenges på samme måte som de vanlige gratisspinnene.

Bonuskjøp-funksjonen

Vil du slippe å vente på å utløse bonusene? Densho har flere bonuskjøpsalternativer som gir deg tilgang til signaturfunksjonene direkte basert på ditt nåværende innsatsnivå. Slik fungerer det:

 • Bonushunt Featurespins (96,35 % RTP og høy volatilitet): For 3 ganger innsatsen din kan du øke sjansene dine for å utløse gratisspinn 5 ganger.
 • Densho Featurespins (96,34 % RTP og svært høy volatilitet): For 50x innsatsen din får du to garanterte Densho-symboler på hjulene.
 • Gratisspinn (96,37 % RTP og svært høy volatilitet): Du kan kjøpe vanlige gratisspinn ved å betale 100x innsatsen din.
 • Super Free Spins (96,33 % RTP og høy volatilitet): Du kan kjøpe Super Free Spins ved å betale 250x innsatsen din.

TILBAKE TIL INNHOLDSFORTEGNELSE

Maks gevinst, RTP og varians

Vinn 10 000 ganger innsatsen din i spilleautomaten Densho!

Vinn 10 000 ganger innsatsen din i spilleautomaten Densho!

Densho har en maksgevinst på 10 000 ganger innsatsen, en RTP på 96,40 % og middels høy volatilitet. Disse verdiene betyr at du har mulighet til å vinne ganske imponerende gevinster, men de kommer kanskje ikke så ofte.

RTP-en synker noe når du bruker bonuskjøpsfunksjonene, men den ligger fortsatt godt over gjennomsnittet. RTP kan senkes, så sjekk dette før du spiller. I praksis kan middels til høy volatilitet bety store svingninger i saldoen din, men spillets struktur tar sikte på å balansere risiko med den spennende muligheten for å vinne maksgevinsten.

Trefffrekvensen i dette spillet er 24,2 %, noe som betyr at én gevinst bør inntreffe i løpet av fire spinn. Jeg kunne ikke finne noen informasjon om maksgevinstfrekvensen, men den skal være veldig lav.

TILBAKE TIL INNHOLDSFORTEGNELSE

Densho Video Slot - vår vurdering

Densho Video Slot - vår vurdering

Densho Video Slot - vår vurdering

Densho-spilleautomaten viser hvor dyktig Hacksaw Gaming er som spilleautomatutvikler, for de har kombinert majestetisk grafikk med noen av de kraftigste bonusene. Wild-multiplikatorhjulene med multiplikatorer verdt opptil 100x er en kraft å regne med. Du kan kjøpe noen Super Free Spins og se hvordan de kan gi enorme gevinster på et øyeblikk.

Da jeg testet dette spillet, gjorde jeg noen bonuskjøp og vant mer enn 500 ganger innsatsen min på ett enkelt gratisspinn. Under Super Free Spins-bonuskjøpet vant jeg mer enn 1400 ganger innsatsen min ved å få Wild Multiplier Reels på de tre første hjulene. Ikke la deg villede; gevinster på over 1000 ganger innsatsen din er sjeldne, og jeg var ekstremt heldig her.

Gratisspinnene vil ha mange tørre spinn, men bare ett godt spinn kan føre til en enorm gevinst og rettferdiggjøre kjøp av denne bonusen. RTP er god selv når du kjøper bonusene, så du kan vurdere det hvis denne funksjonen er tilgjengelig i ditt land.

Spillets avhengighet av å lande spesifikke symboler for å utløse disse funksjonene er imidlertid kanskje ikke alles kopp te; det krever litt tålmodighet og budsjettstyring for å låse opp det fulle potensialet.

Alt i alt er Densho verdt å prøve på grunn av den fantastiske grafikken, den innovative bonusmekanikken og balansen mellom volatilitet og belønning.

TILBAKE TIL INNHOLDSFORTEGNELSE

Vanlige spørsmål om Densho spilleautomat

Kan jeg spille% slot_name% gratis før jeg satser ekte penger?

Absolutt, du kan prøve Densho helt gratis her hos BETO Slots. Denne demoversjonen er en fantastisk måte å bli kjent med spillets mekanikk og funksjoner på, uten å risikere pengene dine. Når du føler deg komfortabel, kan du gå over til å spille med ekte penger.

Hva er det som gjør Wild Multiplier Reels-funksjonen i Densho-spilleautomaten spesiell?

Wild-multiplikatorhjulene løfter Denshos spillopplevelse ved å forvandle utvalgte hjul til Wild-symboler som ikke bare erstatter betalende symboler, men også tilfører multiplikatorer for å øke gevinstene dine. Disse multiplikatorene kan variere fra 2x til 100x.

Hvordan utløser jeg gratisspinn eller supergratisspinn i Densho-spilleautomaten?

Hvis du får 3 FS scatter-symboler i løpet av hovedspillet, utløses gratisspinnene, som belønner deg med 10 spinn. Hvis du klarer å få 4 FS Scatter-symboler, får du i stedet tilgang til Super Free Sp ins-runden, som starter med progresjonsmålere på nivå to, slik at du får bedre belønninger fra starten av.

Hva er sjansene mine for å vinne stort i Densho video slot på Hacksaw Gaming?

Med en maksgevinst på 10 000 ganger innsatsen, middels høy volatilitet og en RTP på 96,40% byr Densho på spennende muligheter for store gevinster. Spillets bonusfunksjoner, som Wild Multiplier Reels og progressive Free Spin-runder, øker muligheten for å vinne stort.

Er det mulig å kjøpe bonuser direkte i Densho-sporet?

Ja, Densho har et bonuskjøpsalternativ som gir direkte tilgang til fristende funksjoner som garanterte Densho-symboler eller gratisspinn. Hvert alternativ justerer RTP-en noe, men sikrer at spesifikke spillforbedringer eller bonuser aktiveres.

Hva bør jeg tenke på før jeg kjøper bonusfunksjoner i Densho-spilleautomaten?

Tenk på budsjettet ditt og gjør deg kjent med hvordan de ulike bonusalternativene påvirker RTP og spillopplevelsen. Bonuskjøp kan være en snarvei til spennende funksjoner som gratisspinn eller supergratisspinn, men husk at det koster. Sørg for at bonuskjøpene er i tråd med den overordnede spillstrategien din og hvordan du forvalter bankrollene dine, slik at du får en god opplevelse.