MENY

Deadwood-automat – gratisspill og anmeldelser [2024]

Deadwood
Klikk her for å spille

Deadwood av Nolimit City

Spill med ekte penger? – Velg en bonus

Anmeldelse av Deadwood

Deadwood

Snurr Deadwood online-spilleautomaten til handling og få sjansen til å aktivere fantastiske funksjoner!

Deadwood har utmerkede alternativer for gratisspinn-funksjonene som Gunslinger-spinn, Shoot Out-gratisspinn og Hunter-spinn.

Så vent ikke mer, snurr hjulene i Deadwood online-spilleautomaten og ha sjansen til å vinne store premier opptil 13 950 ganger innsatsen. Prøv spillet gratis her hos BETO!


Lansering: 22.04.2020
Volatilitet
Maksgevinst: X13950

Skrevet av: Julius De Vries | Anmeldelsen ble sist oppdatert: 16 august 2022 | Faktasjekk av: Kim Birch

SERTIFISERT SERTIFISERT
Julius de Vries gjennomgår casinobonuser og vilkår her på BETO™, slik at leserne våre ikke blir lurt av de lyssky operatørene i bransjen. Han er også en verifisert spillekspert. Om Julius De Vries

Spilleautomatfunksjoner

Kjøp bonus

Kjøp bonus

Gamble

Gamble

Jackpoter

Jackpoter

Popularitet

Friskhet

RTP %

Jackpoter

Måter å vinne på

Spenning

Fordeler

Klasse western-temabasert spilleautomat

Stort gevinstpotensial på 13 950x og høy volatilitet

Har 4 gratisspinn-alternativer

XNudge Multiplier tilbyr staked wilds

Mulighet for å kjøpe bonusrunder tilgjengelig

Ulemper

Har ingen jackpotter eller bonusrunder

Noen mennesker liker det kanskje ikke på grunn av dens brutale natur

Fakta om spilleautomaten

Leverandør Nolimit City

Volatilitet

RTP% 94.15

Spilltype Spilleautomater

Jackpot Nei


Nerdedetaljer

Minsteinnsats 0.20

Maksinnsats 100.00

Hjul 3

Rader 4

Spilltemaer

Ville vesten Drinker


Spillfunksjoner

Garantert wild-symbol under gratisspinn Wild-dytt Kjøpfunksjon Velg gratisspinnmodi Klebrige wild-symboler Ekspanderende symboler RTP-intervall Bonussymboler Multiplikator Scatter-symboler Gratisspinn Wild-symboler


Deadwood Free Spins Bonusspill, Shoot Out

Deadwood Free Spins Bonusspill, Shoot Out

Vi introduserer Deadwood Slot

Alle er kjent med det amerikanske ville vesten ettersom det har brakt berømmelse, rikdom og popularitet til en rekke kjendiser. Dessuten har det motivert barna på lekeplassen til utallige artister, forfattere og musikere. Dens historier og historier om helter, tyver, skatter og eventyr har blitt glamorisert til det punktet hvor folk over hele verden er klar over dem.

Bortsett fra NetEnt med deres velkjente Dead or Alive -spor, har mange andre utviklere siktet seg mot Wild West Era for sine spilleautomater over tid. Et utmerket eksempel på dette er NoLimit City, med utgivelsen av Tombstone i 2019 da de utforsket og brukte Ville Vesten-epoken dynamisk og lidenskapelig.

Deadwood er en oppfølger til Tombstone og fortsetter der den forrige spilleautomaten slapp. I Deadwood har utviklerne utvidet de fem hjulene for å gi plass til et ekstra symbol på hvert hjul. Dette lar spillere vinne på 576 forskjellige måter.

Sammenlignet med de 108 formatene i Tombstone, følger Deadwood et 3-4-4-4-3-format. Spillet er fortsatt like flyktig som før. Trefffrekvensen er imidlertid oppgradert, noe som betyr at spillerne vil oppleve et bedre, balansert spill.

Video: Deadwood-automat – gratisspill og anmeldelser [2024]

Spill en gratis demoversjon av Deadwood spilleautomaten

TILBAKE TIL INNHOLDSFORTEGNELSE

Grafikk, symboler og bakgrunn

Deadwood er en online spilleautomat utviklet av Nolimit City som tar i bruk det beryktede Wild West-temaet. Det er en veldesignet spilleautomat som inkluderer fascinerende karakterer og kunstnerisk spilling. I bakgrunnen kan spilleren se en estetisk utformet spøkelsesby og en tumbleweed som lurer i vinden.

Dessuten spilles et godt gammelt lydspor med Wild West-tema gjennom hele spillet og gjør spilleautomaten mer engasjerende og spennende. For å oppsummere, er denne spilleautomaten veldig godt designet og tar spillere tilbake til en mye mer interessant, spennende tid – og gir verdi til online spillopplevelsen for utallige spillere.

Nolimit City gir deg wilds, scatters og 576 måter å vinne på

Nolimit City gir deg wilds, scatters og 576 måter å vinne på

TILBAKE TIL INNHOLDSFORTEGNELSE

Spillerguide til Deadwood

Nolimit City har tillatt spillere å ha 576 måter å vinne på i Deadwood, og det er enkelt å spille selv for nybegynnere.


Tips for å spille Deadwood :

  • Først må spillerne velge et innsatsbeløp, og dette beløpet kan variere fra 0,10 mynter til 100 mynter på hvert spinn.
  • Etter det kan du endre alle innstillinger som lydeffekter eller musikk i henhold til dine preferanser. Du kan gjøre disse endringene i innstillingsmenyen.
  • Annet enn det, er hurtigspill-knappen plassert under spinn-knappen og kan veksles dersom spillere ønsker å øke spinnhastigheten.
  • Dessuten kan spillere velge en gevinst- eller tapsgrense i henhold til prosentandelen av gjeldende saldo. Du kan gjøre dette i autoplay-menyen.
3 x Wilds gir deg en anstendig utbetaling

3 x Wilds gir deg en anstendig utbetaling

TILBAKE TIL INNHOLDSFORTEGNELSE

Deadwood Slot - Utbetalingsalternativer

Det høyest betalende symbolet i Deadwood er haugen med gullbarrer med en utbetaling på 3,75x innsatsen din. Spillere må lande tre eller flere matchende symboler på nabohjulene for å vinne på Deadwood -spilleautomater.

For de fleste spillere kan det hende at denne utbetalingen ikke ser veldig tiltalende ut. Spilldynamikken er imidlertid hovedsakelig basert på flere gevinster og inkluderer en rekke bonusfunksjoner som kan øke utbetalingene til et betydelig beløp. Topppremien tilgjengelig i Deadwood utgjør 13 950 ganger innsatsen din.

Hunter-spinn og gunslinger-spinn garanterer deg med vill og klissete multiplikator

Hunter-spinn og gunslinger-spinn garanterer deg med vill og klissete multiplikator

TILBAKE TIL INNHOLDSFORTEGNELSE

Gratisspinn-modus og bonusfunksjoner i Deadwood

Stacked Wild

Den stablede wilden i Deadwood -spilleautomater er Hunter Wild som vises i spillet. Husk at dette ikke er en vanlig vill, da dette vises rygg-mot-rygg med Xnudge-funksjonen. Hver gang en del av den avsløres på hjulene, skifter de. Og hver gang det skjer, øker multiplikatoren med 1x. Dessuten legger multiplikatorene opp til en 4x multiplikator hver gang en wild pitcher.

Gratisspinn

Det er to gratisspinn tilgjengelig i Deadwood -automatene. Spillere kan aktivere gratisspinn-funksjonen hver gang 3 buffalo skull scatter vises på et hjul, og Hunter Spins er en av de to gratisspinn-funksjonene som er tilgjengelige i dette spillet. Husk at dette er et mindre flyktig valg mellom de to gratisspinn-funksjonene.

Utbetalingen er ikke så sjenerøs, men hastigheten som utbetalinger skjer med er ofte - spillere kan motta en utbetaling ved nesten hvert spinn. Disse to alternativene tilbyr 8 gratisspinn begge. I tillegg kan du oppgradere denne funksjonen til Shoot Out Gunslinger Spins når flere Hunter's Badges dukker opp.

The Gunslinger gratisspinn (ekstremt flyktige)

Gunslinger Free Spins-valget vises nederst til høyre på skjermen. Hvis du liker å spille stort, er dette det perfekte valget for deg siden utbetalingene i denne funksjonen kan være betydelige. Dette kan være enda større hvis en spiller har en multiplikator-wild vises på hjulene, som lar dem bevege seg, og hvert skift lar multiplikatoren øke med 1x. I tillegg vil det å få to merker til å vise spillere til å oppgradere funksjonen til Shoot Out Free Spins-funksjonen.

Skyt ut gratisspinn

De høyeste utbetalingene i spillet skjer under Shoot Out Free Spins -funksjonen. Spillere kan aktivere denne funksjonen hver gang to sheriff-merker og tre scatter-symboler vises på hjulene. I tillegg til det kan Shoot Out Free Spins aktiveres i begge gratisspinn-funksjonene hver gang to sheriff-merker vises i spillet. Når Sherrif-symbolene dukker opp på hjulene, vises ingen symboler med lav verdi. Som et resultat kan spillere forvente en stor pengepremie på muligens hvert spinn.

Kjøp alternativ

For spillere som ikke er tålmodige nok til å vente på at 3 buffalo skull scatters dukker opp, har Deadwood muligheten til å aktivere gratisspinn-funksjonen umiddelbart ved å trykke på kjøpsfunksjonen. Dette er den gule stjernen i spillet. Hvis du velger Gunslinger gratisspinn, må du betale smertefulle 750 ganger innsatsen din.

Dette er det høyeste kjøpsalternativet vi har kommet over. Det er imidlertid fornuftig siden utbetalingene kan være latterlig høye. Det andre alternativet vil koste deg 71x av innsatsen din. Gratisspinn-funksjonen øker også RTP med 0,10 %. Begge disse alternativene belønner 10 gratisspinn.

Deadwood Wilds, gratisspinn med Shoot Out-funksjonen

Deadwood Wilds, gratisspinn med Shoot Out-funksjonen

TILBAKE TIL INNHOLDSFORTEGNELSE

RTP og volatilitet til Deadwood

I følge våre estimater vil trefffrekvensen være omtrent 14 %. Dette prosentbeløpet øker under gratisspinnene, og det avhenger imidlertid av hvilket av de to gratisspinnalternativene du velger.  

Deadwood har en RTP på 96,03 %. Dette betyr høy volatilitet. Derfor, for spillere med et begrenset budsjett, sørg for å ikke tømme saldoen din når du går for de høyere utbetalingene.  

Deadwood en XNudge spilleautomat fra Nolimit City

Deadwood en XNudge spilleautomat fra Nolimit City

TILBAKE TIL INNHOLDSFORTEGNELSE

Deadwood - Oppsummering

Deadwood er en online spilleautomat som holder spillerne engasjert til enhver tid. Dessuten kan hunter-wildsene flytte hjulene for å gi deg høyt betalende symboler, holde spillerne engasjert og gjøre spillingen spennende.

Nolimit City samling av XNudge-spill som er en av de beste ledende online spilleautomatene har økt betydelig. Det inkluderer slike som Barbarian Fury og mange andre. Hver spilleautomat gjør en god jobb med å holde spillerne engasjert. Totalt sett er XNudge-funksjonen et flott og populært online spilleautomatkonsept, og spillere vil gjerne oppleve det i flere kommende spill. Dessuten er gratisspinn-bonusene i spillet ganske sjenerøse. Selv om det kan ta lengre tid for spillere å lande en av de to, har det et enormt potensial for høye utbetalinger.

Det er tvilsomt for spillere i Deadwood spilleautomater å ende opp som ikke fornøyde etter en gratisspinnrunde. Både Hunter- og Gunslinger-rundene er utrolig flyktige. For spillere som ikke vinner gratisspinn-bonusene, er Shoot-Out-funksjonen en stor lettelse. Denne funksjonen kan utløses oftere og lar spillere høste fordelene ved å transformere wilds.

Etter vår mening er Deadwood en fantastisk spilleautomat som har tatt oss med storm og overgått alles forventninger. Visuelt har spillet gjort betydelige oppgraderinger, men det som til og med er enestående er at utviklerne unngikk å klone den gamle modellen. En moderne og ny tilnærming gjør spillopplevelsen unik og til syvende og sist tilfredsstillende for spillerne. For å oppsummere er Deadwood en utmerket erstatning for Tombstone og er en utmerket spilleautomat for enhver spiller å prøve.

TILBAKE TIL INNHOLDSFORTEGNELSE

FAQ for Deadwood

Hva er den maksimale gevinsten tilgjengelig hos Deadwood?

Den maksimale gevinsten som er mulig her er 13 950 multiplisert med innsatsen din. Dette er faktisk høyere enn maks tilgjengelig i prequel-spillet presentert av Nolimit City.

Hvilken RTP tilbyr Deadwood?

Den opprinnelige RTP-prosenten til Deadwood -sporet er 96,03 % når det gjelder grunnspillet. Dette kan imidlertid forbedres ved å kjøpe bonusrundene. Det ville være nyttig hvis du er klar over at Nolimit City spill har en rekke RTP, som kan variere innen forskjellige kasinoer.

Hva er Volatility of Deadwood -spilleautomaten?

Deadwood er en svært flyktig spilleautomat. Utviklerne har vurdert den til 10/10 for ekstrem volatilitet.

Hva er funksjonaliteten til XNudge Multipler Wild-funksjonen i Deadwood?

Nudge-multiplikatoren kan forbedre de progressive multiplikatorene dine med 1x. Denne ville funksjonen har vært et ikon for Nolimit City spill. XNudge-symbolet forstørrer den stablede wild-dytten til en fullskjermvisning når du lander på den.

Er det noen beste gratisspinn-funksjoner i Deadwood Slot?

Ja, det er mange gratisspinn-funksjoner tilgjengelig. For eksempel har Hunter-alternativet mindre gevinster, men frekvensen er høyere. På samme måte har Gunslinger-alternativet mer på spill, men belønningen er betydelig enorm.

Kan Deadwood spilleautomat spilles gratis?

Absolutt! Du kan spille det her hos BETO, og vi har en gratis demoversjon av Deadwood -spilleautomaten som venter på deg.