MENY

90K Yeti Gigablox-automat – gratisspill og anmeldelser [2022]

Klikk her for å spille

90K Yeti Gigablox av 4ThePlayer

Spill med ekte penger? – Velg en bonus

Anmeldelse av 90K Yeti Gigablox

90K Yeti Gigablox

90k Yeti Gigablox er en spilleautomat som tar den allerede fremragende 9k Yeti-automaten til neste nivå. 9k Yeti var den første spilleautomaten utgitt av 4ThePlayer, og tillegget av Gigablox-mekanikeren øker potensialet enormt.

Denne spilleautomaten har 3 givende funksjoner i basisspillet og gratisspinn forsterket av bonusfunksjonene. Med opptil 46 656 måter å vinne på og en maksimal gevinst på 90 000x av innsatsen din.

Så les denne 90k Yeti Gigablox spilleautomatanmeldelsen til slutten for å forstå alt om denne spilleautomaten.


Lansering: 11.10.2021
Volatilitet
Maksgevinst: X90000

Skrevet av: Jasmin ⚡ Miss Volatile | Anmeldelsen ble sist oppdatert: 16 Aug 2022

Spilleautomatfunksjoner

Kjøp bonus

Kjøp bonus

Gamble

Gamble

Jackpoter

Jackpoter

Popularitet

Friskhet

RTP %

Jackpoter

Måter å vinne på

Spenning

Fordeler

Vanvittig maksgevinst på 90 000x av innsatsen din

Opptil 46 656 måter å vinne på

Kraftig basespor

Opptil 36 gratisspinn med garanterte funksjoner

Bonuskjøp er tilgjengelig

Ulemper

Lavere enn gjennomsnittlig RTP

Fakta om spilleautomaten

Leverandør 4ThePlayer

Volatilitet

RTP% 95.50

Spilltype Spilleautomater

Jackpot Nei


Nerdedetaljer

Minsteinnsats 0.10

Maksinnsats 10.00

Hjul 6

Rader 6

Spilltemaer

Spenning


Spillfunksjoner

Kjøpfunksjon Overraskelsessymbol Ekstra gratisspinn Bonussymboler Scatter-symboler Gratisspinn Wild-symboler Megasymbol (3x3)


Karakterer

Yeti


Land enorme Gigablox-symboler i 90k Yeti online spilleautomat og vinn stort

Land enorme Gigablox-symboler i 90k Yeti online spilleautomat og vinn stort

Velkommen til 90k Yeti Gigablox Slot

Det er vanvittig hvordan 4ThePlayer har økt potensialet til deres første spilleautomat 10 ganger ved å lage denne spilleautomaten. Denne spilleautomaten er spesiell fordi den har Gigablox-mekanikeren fra Yggdrasil Gaming. Gigablox-mekanikeren lar denne spilleautomaten ha opptil 46 656 måter å vinne på, og lar deg også få maksgevinsten på 90 000x av innsatsen din.

90k Yeti Gigablox har 6 hjul og 6 rader, som kan dekkes helt ved å lande en massiv Gigablox på hjulene. Du skal ikke tro at Gigablox bare er et massivt symbol, men det er mye mer enn det.

Denne spilleautomaten er som en 9k Yeti-automat på steroider, og den låner utmerkede ideer fra den originale videoautomaten. I tillegg til Gigablox-symbolene har den Yeti Reveal, Snowstorm Shuffle og sjanser til gratisspinn. Vi vil snart forklare alt når vi dykker inn i bonusfunksjonene.

Video: 90K Yeti Gigablox-automat – gratisspill og anmeldelser [2022]

Spill av 90k Yeti Gigablox videoautomat

TILBAKE TIL INNHOLDSFORTEGNELSE

Fjelltema og storslått grafikk

De har gått for fjelltemaet med den ville Yeti stående ved siden av hjulene. Originalen hadde et flott tema, og de har ikke endret mye på det. Den største forskjellen er skalaen fordi den ser mye større ut.

Himalaya i bakgrunnen, kombinert med symboler som en sherpa og kvinnelig klatrer, gir deg en autentisk opplevelse. Animasjonene til funksjonene er på punkt, og de større symbolene gir spilleautomaten et flott utseende.

Den rolige og oppslukende musikken fra originalen passer godt til det overordnede temaet. Det hjelper deg å nyte stillheten før stormen av kraftige funksjoner. Vi elsker lyden av vinden og den beroligende ringingen av klokkene.

Kraften til Yeti kan sees når du utløser funksjoner som Yeti Giga Summon. Ærlig talt, involveringen av Yeti i bonusfunksjonene gjør spilleautomaten veldig spennende. Kort sagt, de har gjort en kjempejobb med tema og grafikk.

Nyt Snowstorm Shuffle-funksjonen som vil gi deg garanterte gevinster

Nyt Snowstorm Shuffle-funksjonen som vil gi deg garanterte gevinster

TILBAKE TIL INNHOLDSFORTEGNELSE

Mighty Yeti bonusfunksjoner

90k Yeti Gigablox spilleautomat kan skryte av 6 kraftige bonusfunksjoner. La oss først starte med å utforske bonusfunksjonene i basissporet før vi går videre til gratisspinnene.

Gigablox-funksjon

Gigablox-symboler er gigantiske symboler som vises på store hjul. Den spennende delen med Gigablox-symbolene er at de ikke vises på faste hjul, men de kan dukke opp tilfeldig på alle hjul og ende opp med å dekke flere hjul om gangen.

Gigablox-symbolene kan vises som 2x2 til 6x6 symboler. Disse symbolene vil bli delt opp i mindre symboler for å beregne gevinster. Du vil se det fulle potensialet til disse enorme symbolene når du spiller denne spilleautomaten.

Bonusfunksjoner i Base Slot

Grunnsporet er forbedret med 3 bonusfunksjoner som utløses tilfeldig. La oss utforske dem nå.

  1. Yeti Reveal Feature: Snow Blox er snøblokker som skjuler andre symboler og ikke er en del av noen gevinster. Når Yeti Reveal-funksjonen utløses tilfeldig, hopper Yeti og ødelegger alle Snow Blox-symbolene for å avsløre vinnende symboler.
  2. Snowstorm Shuffle: Etter at denne funksjonen er aktivert tilfeldig, vil hjulene stokkes for å gi deg en garantert gevinst.
  3. Giga Summon-funksjon: Yeti tilkaller et stort Gigablox-hjul i denne funksjonen. Gigablox-hjulet vil ha 4x4 eller større symboler. Får du 6x6-symbolet er du garantert en vanvittig gevinst.
Nyt gratisspinn ved å lande 5 eller flere scatters på hjulene

Nyt gratisspinn ved å lande 5 eller flere scatters på hjulene

TILBAKE TIL INNHOLDSFORTEGNELSE

Gratisspinn i 90k Yeti Slot

Lander du 5 eller flere scatters med fotavtrykkene til Yeti, vil du få gratisspinn. Du vil bli belønnet med antall gratisspinn som tilsvarer antallet scatters du lander på hjulene. Så landing av 10 scatters vil gi deg 10 gratisspinn.

Under gratisspinnene er du garantert å få minst 1 Snowstorm eller Giga Summon-funksjon. Sjansene for å utløse disse funksjonene er også mye høyere. Snow Blox-symbolene fjernes under gratisspinnene, og du får et ekstra gratisspinn for hver ekstra scatter du lander.

Kjøpsfunksjon

Spilleren kan enkelt kjøpe gratisspinn ved å betale minst 60x av innsatsen. Følgende er antall gratisspinn du kan kjøpe avhengig av forbruket ditt.

  • 5 gratisspinn = 60x av innsatsen din
  • 10 gratisspinn = 120x av innsatsen din
  • 20 gratisspinn = 240x av innsatsen din

Du kan også kjøpe Giga Summon Spin med Giga Summon-funksjonen for 150x av innsatsen din.

Få 20 scatters og vinn 20 gratisspinn uten Snow Blox-symboler på hjulene

Få 20 scatters og vinn 20 gratisspinn uten Snow Blox-symboler på hjulene

TILBAKE TIL INNHOLDSFORTEGNELSE

RTP, Variance og Max Win

RTP-en til denne spilleautomaten er bare 95,50 %, noe som vil skuffe mange mennesker. Det er 0,50 % lavere enn gjennomsnittlig RTP på 96 %. Variansen til denne spilleautomaten er også superhøy.

Den gode nyheten er at Max Win er 90 000x av innsatsen din. Så du kan få en vanvittig Max Win hvis du takler litt lavere RTP og veldig høy varians.

Nyt en maksimal gevinst på 90 000x av innsatsen din i 90k Yeti Gigablox-sporet

Nyt en maksimal gevinst på 90 000x av innsatsen din i 90k Yeti Gigablox-sporet

TILBAKE TIL INNHOLDSFORTEGNELSE

Er 90k Yeti Gigablox Online Slot verdt det?

90k Yeti Gigablox er en spilleautomat du må spille på grunn av dets enorme potensial og spennende funksjoner. Det er sjelden å finne videoautomater som belønner så mye, selv i basisautomaten.

3 forskjellige bonusfunksjoner holder basisautomaten spennende og givende. Gratisspinn-funksjonen bygger på de kraftige funksjonene som er sett i basissporet ved å gjøre det lettere å utløse dem. Med en maksimal gevinst på 90 000x av innsatsen din, vil du alltid føle deg motivert til å snurre hjulene.

RTP-en er litt lav, men vi tror ikke det er noen stor ulempe . Du må sørge for at du ikke satser høyt og maksimere antall spinn for å få flest sjanser til å vinne stort. Hvis du har et par ting i bakhodet, vil du elske berg-og-dal-banen som denne spilleautomaten gir.

Kort sagt, du bør definitivt prøve 90k Yeti Gigablox-sporet og glede deg over å jage vanvittige gevinster.

TILBAKE TIL INNHOLDSFORTEGNELSE

90k Yeti Gigablox Slot – Vanlige spørsmål

Hvor høy er Max Win i 90k Yeti Gigablox online spilleautomat?

Maksgevinsten er 90 000x av innsatsen din, som navnet på denne spilleautomaten antyder.

Hvor høy er RTP og varians på 90k Yeti Gigablox videoslot?

RTP-en til denne spilleautomaten er 95,50 %, noe som er litt skuffende. Variansen er superhøy, så du må vente på gevinstene.

Er det gratisspinn i 90k Yeti Gigablox spilleautomat?

Ja, du må lande 5 eller flere scatters eller kjøpe gratisspinnene for å utløse dem. Gratisspinnene har en mye større sjanse for å utløse bonusfunksjonene og garanterer også visse bonusfunksjoner. Du kan få opptil 36 gratisspinn og få ekstra gratisspinn ved å lande Scatters under funksjonen.

Er det mulig å spille 90k Yeti Gigablox spilleautomat gratis?

Ja, du kan spille 90k Yeti Gigablox-demo gratis her hos BETO.