MENY
FEBRUAR 2023

Gratis bingo – fordeler ved å spille online bingo

Online Bingo er den forbedrede versjonen av live bingohaller


Frakoblet bingo sammenlignet med å spille online bingospill

Online Bingo er den forbedrede versjonen av live bingohaller

Skrevet av: Elizabeth Davies | Anmeldelsen ble sist oppdatert: 16 Aug 2022

Selv om ideen om å spille bingo på nett og spille i bingoklubber i hovedsak er noe veldig likt, kan opplevelsen av online bingo være unik for en faktisk bingohall. I begge disse spillene er det sjanser til å samhandle, men dette er punktet som kan få slutt på denne debatten.

Den nye økningen av nettbingo og røykeboikottene som skjer over hele verden er hovedårsakene til nedgangen i landbaserte bingohaller. Mange sider har begynt å tilby bingo de siste årene, med fasiliteter som spill og chatterom. Dessuten, med bruken av smarttelefoner og andre spennende spillapplikasjoner, har utbredelsen av online bingo skutt i været.

Til tross for hypen med online bingo, kan mange landbaserte bingoklubber bli sett hvor du fortsatt kan finne hjertens fans som nyter selve spillet. Likevel er hovedspørsmålet, hva er de betydelige kontrastene i å spille bingo på nettet sammenlignet med å spille i klubber i dag, og hva gjør online bingo så engasjerende?

TILBAKE TIL INNHOLDSFORTEGNELSE

Bingohaller - Den gamle måten å spille bingo på

Folk i en landbasert bingohall.

Folk i en landbasert bingohall.

Bingo er et spill med ren flaks. Likevel har det overraskende lenge vært en ryggrad for mainstream-gamblere. Den primære ekspertisen du trenger for å ess bingo er å stille inn oppmerksomheten din og fokusere på tall som kalles opp for å se om de ligner på skrapeloddet ditt eller ikke. Du vil høre nummeret bli ropt opp til en spiller med lignende tall erklærer at han har vunnet.

Selv om bingoklubbene forener en stor gruppe tilskuere som liker å se spillere vinne basert på ren flaks, synker beryktetheten til disse klubbene stadig på grunn av årsaker som:

 • Skattelovgivningen.
 • Nedgang i jackpotter på grunn av ny lovgivning.
 • Landsdekkende røykeforbud.
 • En gradvis økning av spillere som går online i stedet for å nyte det i Bingo Halls.

En grunn som motiverer spillerne til å spille bingo på nett er at det ikke vil være behov for å reise til bingoklubber, siden du kan nyte en lignende opplevelse hjemme, foran skjermene dine.

Alt du trenger er en stabil internettforbindelse, og du ville ende opp i et hav av bingospill tilstede online.

Mange bingoklubber ble lagt ned på grunn av skatteendringene, men spillerne fortsetter å spille online bingo, som tilbyr mer variasjon av baller som er 75, 80 og 90.

TILBAKE TIL INNHOLDSFORTEGNELSE

Forskjellen mellom å spille online vs offline

Ulempen med en bingoklubb er at den er plassert riktig, og spillere må reise for å nå den. Mens nå, med bruken av online bingo, kan du spille det hvor som helst når det passer deg, oppgitt at du er koblet til internett.

Raskere spill i nettbasert bingo

Nå vet vi den betydelige forskjellen mellom online- og offlineversjonen av bingo. Men dette er et kjent faktum at begge versjonene gir deg en spennende tur. Omfanget av hver er imidlertid helt forskjellig. Nettutgaven ser frem til å tilby effektiv spilling på skjermene dine, mens den fysiske versjonen har som mål å gi deg en sunn sosial opplevelse.

Flere alternativer for bingospillere

Uavhengig av den store forskjellen i omfanget av de to versjonene, har nettspillet mye mer å tilby når det kommer til variasjon. Dessverre kan du bare oppleve 75-ball og 90 ball-versjonene i en landbasert bingohall, mens det er mye mer å spille og glede seg over i nettversjonen.

Som nevnt tidligere, kan den mest fremtredende ulempen med Online Bingo være de andre aktivitetene du kunne ha hatt glede av å være tilstede i en bingohall.

TILBAKE TIL INNHOLDSFORTEGNELSE

Sosialiseringsaspektet ved å spille bingo

Sosialt samvær i Bingo har alltid vært viktig

Sosialt samvær i Bingo har alltid vært viktig

Det som fascinerer de fleste spillere til å spille i en bingoklubb er at de får en sjanse til å samhandle med andre mennesker. Imidlertid har online bingo også overvunnet dette problemet ved å introdusere chatterom for å samhandle med hverandre. Hvis du er en bingo-nybegynner, må du sørge for at du blir kjent med en del av språket som brukes i spillet før du går inn i bingoklubben, siden enkeltpersoner elsker å bruke betegnelser for ting som forekommer i spillene.

Hvorfor spille bingo?

Banter og kameratskap kan være en av hovedgrunnene til at du kanskje vil spille bingo, men generelt sett spiller de fleste for å vinne spillet. En annen betydelig forskjell mellom online- og offlineversjonen kan være premieverdiene. Du vil se at de fleste bingohaller teller antall kjøpte billetter og setter deretter en andel av det som den vinnende jackpotpremien. Så derfor kan premieverdien variere mye, men ikke bekymre deg, klubber sørger først og fremst for pene jackpotpremier.

På den annen side kan jackpotbeløpet i online bingo få øynene til å sprette ut. Den progressive gevinstfunksjonen til nettversjonen spiller en avgjørende rolle i å definere jackpotbeløpet. Forholdet mellom hver solgte lodd fortsetter å øke til jackpotpremien til noen har flaks, og han tar hele beløpet.

TILBAKE TIL INNHOLDSFORTEGNELSE

11 grunner til å spille online bingo

Grunner til at du bør spille online bingo

Grunner til at du bør spille online bingo

I løpet av årene har bingo blitt et kjent spill å spille. Med sine mange fordeler har dette spillet fått mye popularitet og oppmerksomhet. Her er alle grunnene til at du bør spille online bingo!

 • Ikke gå ut! Enda en regnfull eller lat dag? Vel, hvem liker ikke spill som man kan nyte i sitt eget hjem? Med online bingo som en redningsmann til enhver tid, trenger du aldri å bekymre deg for å håndtere kjedsomhet!
 • Lek mens du er ute og går! Takket være oppdateringene som programvaren tilbyr og det er enkelt å ha spesifikke apper på sidene, kan du nå alltid spille spillene dine mens du er på farten. Det også, uanstrengt!
 • Døgnet rundt spill! Ingen tidsbegrensninger! Med nye spill som foregår 24/7, er det alltid valget mellom å spille når og hvor du vil.
 • Variasjonen av nettsteder. Hvem elsker ikke et godt utvalg å velge mellom? Med de mange tilgjengelige nettstedene, blir det mer avansert når du har valget mellom å bestemme preferansen din. Ulike sider, forskjellige opplevelser av spill!
 • Ingen betaling! Et innendørs/online bingospill som gir deg en morsom kvalitetstid, og det også gratis! Hva mer trenger vi?
 • Ingen innskuddsbonus. Sidene tilbyr en gratis bonus uten innskudd når du blir med, slik at du kan prøve å sjekke siden og spille spillene før du forplikter deg til betaling.
 • Ingen frykt for å gå glipp av favorittspillene dine! Det er riktig! Du trenger ikke å bekymre deg for å gå glipp av noe siden online bingo lar deg forhåndskjøpe billettene dine. Det også, med vinnersjanser automatisk! Siden siden vil gjenkjenne billetten din, så spiller det ingen rolle om du husker å logge på nettet eller ikke. Du vil automatisk være med på gevinsten hvis du har kjøpt vinnerloddet!
 • Gaming gjorde det enklere! Systemet er til for å merke hvis du har glemt å merke av et tall. Så hvis du har kjøpt vinnerloddet, er du alltid på vinnersiden med fordelen av å kunne kjøpe flere billetter uten frykt for å gå glipp av et nummer!
 • Ny spillerbonus. Varierer fra side til side, med all den andre moroa som dette spillet tilbyr, vil nesten alle nettstedene tilby en ny spillerbonus.
 • Hundrevis av varianter! Jo flere, jo bedre! Med online bingo er det alltid en rekke spill som disse sidene vil tilby deg. Fra forskjellige versjoner til deres unike spill, vil du bli begeistret over å finne så mange alternativer som ikke finnes andre steder.
 • Muligheten til å være sosial! Med bingo som spillet som fører spillerne til å kommunisere og sosialisere, fortsetter denne tradisjonen på nettet, så vel som online bingo lar dem velge å chatte spill og sosiale medier. Dermed galgen være en del av det sosiale fellesskapet.

TILBAKE TIL INNHOLDSFORTEGNELSE

Ulemper ved å spille bingo offline

Her ser vi noen offline bingoverktøy!

Her ser vi noen offline bingoverktøy!

Så langt, med alle fordelene og moroa som online bingo har å tilby, har spillerne ingenting å tape! Bortsett fra fordelen med å kunne spille et fysisk/live-spill.

Muligheten til å spille i hallene er alltid fristende og morsom for bingospillere. Men å spille i bingohaller kan også ha noen ulemper.

 • Begrenset alternativ – med kun 90 ballspill er tilbudet i bingohaller ganske begrenset sammenlignet med online bingo, som tilbyr en rekke alternativer.
 • Livet stress! Hva om du ender opp med å miste konsentrasjonen i et livespill og går glipp av et nummer? I motsetning til online bingo, er det alltid denne risikoen for å tape på en potensiell gevinst, noe som sikrer din gevinst uansett om du mangler et tall.
 • Bingooppringere – noen bingooppringere kan være for stille eller kanskje for raske. Kanskje du ikke klarer å finne ut av dem, og dette kan føre til at du taper. Siden spillet er så uklart, er det høyrisiko. Det gir deg heller ikke fordelen av å velge et spill du liker slik online bingo gjør.
 • Live spill og kaoset! Det har vi alle opplevd! Med live bingo er det alltid en sjanse for at samtalen din går ubemerket hen eller forvirring skaper blant andre. I motsetning til online bingo, som genereres for å kjenne vinnerloddene mens de spilles.

TILBAKE TIL INNHOLDSFORTEGNELSE

Ikke vær redd for å prøve de live bingospillene som tilbys online

Det er veldig typisk for nye spillere å føle seg overveldet av online bingo. Å lære å spille det kan virke vanskelig, men det er bare et spørsmål om tid at du får tak i det grunnleggende. De fleste bingosider tilbyr svært like oppsett, noe som gjør det lettere for spillerne å forstå spillet bedre når de har besøkt noen få sider.

De mer betydningsfulle merkevarenettstedene har en tendens til å tilby andre plattformer til de besøkende, noe som får dem til å se vanskelige og skremmende ut til å begynne med. Men bare noen få minutters roaming på et nettsted kan få ting til å se mye enklere ut for deg.

Holder disse til side og behandlingstiden for betalinger, har online bingo få egne ulemper. Det er et fantastisk mangfold på alle tilbud, og du vil fortsatt ha muligheten til å sosialisere.

Med de mange nettstedalternativene du har på tallerkenen din, presenterer vi BETO for enkelhets skyld. Vi lager all vår erfaring fra landbaserte klubber, og vi har brukt alt på å lage de beste online bingoguidene til din tjeneste. Du kan nå være trygg på at du kan nyte en morsom bingoopplevelse uten å bekymre deg for dagen/tid eller penger.

Med en rekke utmerkede nettsteder, unike spill og forskjellige stiler å prøve, er det ingenting å vente på nå! Ta tak i telefonene dine og sjekk ut bingoanmeldelser her på BETO for å finne stedet som passer akkurat for din spillestil!

TILBAKE TIL INNHOLDSFORTEGNELSE

Online bingobonus – husk å få gratisbitene dine!

Online bingobonus – husk å få gratisbitene dine!

Online bingobonus – husk å få gratisbitene dine!

Vi elsker alle en utmerket bingoavtale, og derfor er de fristende velkomsttilbudene fra bingosider alltid et ja fra spillere som leter etter litt av en freebie.

For å tiltrekke seg nye kunder gir velkomsten alltid bedre verdi enn vanlige kundetilbud. Selv med deres forskjeller og varianter, er de fortsatt for fristende til å motstå!

Vi har sørget for å liste bare de beste bingohallene med ekte anmeldelser som du kan sjekke ut. Så hva venter du på? Her på BETO kan du lese mer om nettbingo, sjekk ut anmeldelsene og de eksklusive bingotilbudene du kan benytte deg av.

TILBAKE TIL INNHOLDSFORTEGNELSE

Ofte stilte spørsmål om online og offline bingo

Spørsmål stilt om forskjellen mellom online bingo og landbaserte spill i bingohaller

Hva er aldersbegrensningene i bingopolitikken?

Minimumsalderen for internettgambling varierer fra land til land. Med 18 som anses som gammel nok i noen land, tillater andre det fortsatt ved 21 år. Det er alltid tryggere å sjekke lokale lover og gå gjennom vilkårene og retningslinjene for bingosiden du har valgt å spille fra.

Hva er sammenligningen mellom online bingo og bingohaller?

Det grunnleggende er stort sett det samme, enten det er et online spill eller et fysisk/live. Men med tanke på forskjellene og fordelene, har vi alltid nettbingo som vinner.

Hva er bingobonuser?

De ubegrensede midlene som settes inn på kontoen din for å spille med! De fleste nettsteder tilbyr nye spillere for å oppmuntre dem til å spille og registrere seg og til eksisterende kunder som en belønning for deres lojalitet!

Er det noen skattelover?

Dette er et annet spørsmål som vi ikke kan svare på på grunn av skattelovene som varierer i ulike regioner. Men i europeiske land, hvis siden har korrekte spillelisenser, er den skattefri.

Er det en sjanse for at jeg vinner?

Selvfølgelig! Med lykke til og dine riktige sjanser, er det alltid gode nyheter for deg. Bingo er et spill som ikke krever noen strategi eller ferdigheter av spillerne, og vinnerne blir valgt tilfeldig av tallene som blir kalt.

Må jeg laste ned noe bingoprogramvare?

Det er ikke nødvendig. Selv om mange nettsteder vil kreve programvare for å få tilgang til hele spillserien, er det heldigvis også mange nettsteder der du enkelt kan spille spillene dine via nettleseren eller mobiltelefonen.