MENY

Nye gratis spilleautomater i november 2021


Ta en titt på alle demoautomater nedenfor

November byr på massevis av overraskende og eventyrlige spilleautomater. Wild Swarm er en spilleautomat som dreier seg om de søte seirene som du kan lande gjennom de forskjellige bonusfunksjonene. Aztec Gold Megaways tar deg med inn i Aztec-jungelen, hvor du kan utløse gratisspinn ved å lande 5 Scatters. Aztec Gold Extra Gold Megaways er en oppfølger til den givende spilleautomaten Aztec Gold Megaways av iSoftBet. November byr på mange spilleautomater. Du kan prøve alle nedenfor.

Skrevet av: Jasmin ⚡ Miss Volatile | Anmeldelsen ble sist oppdatert: november 2021

Golden Glyph av Quickspin

Golden Glyph -sporet kommer rett fra studioene til Quickspin, og er det nyeste kasinospillet fra den svenske programvareutvikleren som bruker Cluster Pays-formatet på et 7×7-rutenett.

Spillet har Tumble Mechanics, som hjelper til med å oppnå Power Wilds, Power-Ups, bonusspinn og en forbedret gevinstmultiplikator som hjelper spillere med å sikre påfølgende gevinster.

Alt dette potensialet er kombinert med et estetisk tiltalende klassisk egyptisk tema. Denne spilleautomaten tilbyr en kolossal gevinst på 13 185 ganger innsatsen og moderat variasjon, den perfekte oppskriften på en uforglemmelig opplevelse.

Spirit of the Beast av Relax Gaming

Spirit of the Beast er en online spilleautomat med innfødt indisk tema. Indianerne trodde sterkt på den åndelige verden og at dyr var i stand til å koble seg til og kommunisere med ånder, ikke fra vår verden.

Med 5 hjul og 3 rader er Spirit of the Beast en klassisk strukturert videoautomat som tilbyr deg 15 forskjellige gevinstlinjer. Det er et alternativ for å kjøpe gratisspinnrunden, noe som gir deg en sjanse til å øke starten din.

Templar Tumble av Relax Gaming

Bli med i templarnes rekkefølge og gjør deg klar for en actionfylt gamblingøkt i Templar Tumble online-spilleautomaten. Designet av det berømte spillutviklingshuset Relax Gaming, er Templar Tumble en 6-hjuls spilltittel hvor du får 117 649 forskjellige måter å vinne på.

Vinn en utbetaling verdt opptil 1000x på dette middelalderske temaspillet som vil hjelpe deg med spesielle bonuser som gratisspinnrunder, umiddelbare kontantutbetalinger og mange andre bonuser.

Thor Infinity Reels av Reel Play

Thor er her for å drepe fiendene sine og belønne deg med store gevinster i Thor Infinity Reels online spilleautomat. Navnet på denne spilleautomaten er nøyaktig fordi antall hjul ikke har en øvre grense, og de kan utvides i det uendelige. Den vanvittige delen er at gevinstmultiplikatoren øker hver gang et ekstra hjul legges til.

Denne spilleautomaten har også bonusspinn med jackpothammere som gir premier opptil 2000x av innsatsen din. Det er flere andre givende funksjoner som vi snart vil dele med deg i denne Thor Infinity Reels spilleautomatanmeldelsen.

Buster Hammer Carnival av Reel Play

Buster Hammer Carnival online spilleautomat er en oppfølger til den populære spilleautomaten Buster Hammer. Den er større og bedre enn originalen på grunn av gratisspinn med mer enn 30 000 måter å vinne på og funksjoner som Wild Striker. Likevel er spillingen enkel og lett å venne seg til, noe som alle likte med originalen.

De har klart å holde ånden til originalen i live ved å skape et lignende miljø og holde stjernen i showet Buster nær hjulene. Det eneste som har endret seg er funksjonene, som er mer givende enn før. Så les denne Buster Hammer Carnival -spilleautomatanmeldelsen til slutten for å lære alt om denne strålende oppfølgeren.

Free Reelin Joker av Play'n GO

Er du spent på å spille en annen Play'n GO-automat? Denne gangen presenterer Play'n GO Free Reelin Joker, en spilleautomat basert på et tre-hjuls spill og en enkelt gevinstlinje. Alt du trenger å se etter i denne fruktige spilleautomaten er Joker Wild.

The Golden Joker har potensialet til å doble gevinstene dine opptil 1000 ganger din første innsats.

Vil du høre mer! Les hele anmeldelsen nedenfor.

Hot Fiesta av Pragmatic Play

Gjør deg klar til å delta på en meksikansk temafest i den nye videoautomaten Hot Fiesta utviklet av ekspertdesignerne hos Pragmatic Play. De musikalske hjulene setter en lett og vennlig atmosfære, og du kan komfortabelt satse på 5x3-ruten som gir bort 25 forskjellige gevinstlinjer. Akkurat som krydret meksikansk snacks, er Hot Fiesta også veldig varm og flyktig. Ha gamblingbudsjettet ditt i bakhodet mens du satser på det.

Pirates Plenty Megaways av Red Tiger

Det er på tide å sette seg på sjørøverskipet og dra til det åpne hav for et eventyr og store belønninger. Red Tiger Gaming har laget en utsøkt spilleautomat som vil tilby deg flere innovative funksjoner.Den sprø delen er at du kan låse opp opptil 200 704 Megaways eller måter å vinne på. Denne spilleautomaten har ekspanderende Wilds, gratisspinn og andre funksjoner som vi vil utforske i denne Pirates' Plenty Megaways-spilleautomaten. Her er en detaljert artikkel av Julius De Vries som omfatter spillet Pirates Plenty Megaways. BETO foreslår å lese alt som står i anmeldelsen.

Ted Megaways av Blueprint

Ted er tilbake i Ted Megaways videoslot for å levere sine drapsfulle linjer og fylle livet ditt med moro og action. Blueprint Gaming har nok en gang laget en merkevareautomat som vil underholde og begeistre deg.

Denne spilleautomaten er basert på den berømte bjørnen Ted, som ble sett i to komediefilmer. Hvis du ikke har sett filmene, bør du definitivt se dem fordi de er veldig underholdende.

Megaways lar deg utvide mulighetene for å vinne opp til 117 649. Denne spilleautomaten kan skryte av flere andre funksjoner som rullende hjul, mystiske symboler og gratisspinn med en progressiv multiplikator. Vi vil snart utforske alt denne spilleautomaten tilbyr i denne Ted Megaways spilleautomatanmeldelsen.

10001 Nights av Red Tiger

10 001 Nights av Red Tiger Gaming er en flott spilleautomat som er basert på folklore fra Midtøsten. Du vil nyte denne spilleautomaten på grunn av de magiske funksjonene som gratisspinnene. Denne spilleautomaten med 5 hjul og 20 gevinstlinjer ser ut som en enkel spilleautomat på overflaten. Den har imidlertid funksjoner som vil overraske deg, som Mega Wilds og Multi-Pick-funksjonen.Vi vil utforske hva denne spilleautomaten tilbyr i denne 10 001 Nights-spilleautomatanmeldelsen. Her er en utførlig anmeldelse av Kim Birch som dekker spillet 10001 Nights. Vi foreslår å lese alt som står i spilltesten.

Vault Cracker av Red Tiger

Start et innbruddseventyr med en mesterkattetyv på Vault Cracker, den nyeste online spilleautomaten fra Red Tiger Gaming. Heist-mesteren vil være sammen med deg gjennom hele eventyret ditt på spilleautomaten, og han vil tilfeldig utløse Heist Master-spesialfunksjonen, og hjelpe deg med å få gode utbetalinger.

Les mer om denne spilleautomaten i vår detaljerte anmeldelse.

The Magic Cauldron: Enchanted Brew av Pragmatic Play

Brygg magiske eliksirer og eliksirer i den mystiske videoautomaten The Magic Cauldron: Enchanted Brew. The Magic Cauldron: Enchanted Brew er utviklet av Pragmatic Play, og er en lastet online spilleautomat som jobber med klyngevinnemekanismen. Med en RTP på 96,44 % og Jackpot verdt 5000x, er det en imponerende spilleautomat og bør gi deg et godt kick.

King of The West av Blueprint

Spenn deg fast og gjør deg klar for en duo når Blueprint Gaming er tilbake med en annen eksplosiv online spilleautomat, King of The West. Med en 5x3 hjulstruktur og høy volatilitetsvurdering, er King of The West en heftig, ville vesten-inspirert spilleautomat som lar deg vinne en utbetaling verdt 50 000x på ett enkelt spinn.

For å vite mer om spillet, les vår detaljerte anmeldelse videre.

Joe Exotic av Red Tiger

Joe Exotic er en online spilleautomat basert på den populære Netflix-dokumentaren Tiger King. Den har et spillrutenett med 5 hjul og 4 rader, og du kan lande en vinnende kombinasjon på hvilken som helst av spilleautomatens 20 gevinstlinjer. Fullpakket med spesialfunksjoner som Tiger Bounty og Exotic Spins, kommer Joe Exotic til å gi deg mye moro.

Rick and Morty Megaways av Blueprint

Rick and Morty Megaways er en spilleautomat basert på den berømte tegneserieserien Rick and Morty. Den har bonusfunksjoner som er inspirert av de minneverdige episodene av tegneserien. Blueprint Gaming har igjen kommet med en spennende spilleautomat som vi er ivrige etter å utforske i denne Rick and Morty-spilleautomaten.

Den er fullpakket med funksjoner, men spillingen er ikke forvirrende i det hele tatt. Noen av de bemerkelsesverdige egenskapene til denne spilleautomaten er rullende hjul, et horisontalt hjul, mystiske symboler, 3 forskjellige typer gratisspinn og bonuskjøpsfunksjonen.

Den mest spennende funksjonen er gratisspinnene som kan belønne deg på forskjellige måter, så sørg for at du leser bonusfunksjonene for å forstå hvordan de fungerer.

Rainbow Riches av Barcrest

Rainbow Riches er en klassisk spilleautomat som spillere fortsatt liker fordi det var en av de første spilleautomatene som hadde bonusrunder. Det berømte irske temaet med en leprechaun er noe du aldri vil glemme. Selv om spillingen er enkel, er den vanedannende og tilbyr mange interessante funksjoner for avanserte spillere. Vi vil ta en titt på hva denne klassiske spilleautomaten tilbyr i denne Rainbow Riches spilleautomatanmeldelsen.

Snake Arena av Relax Gaming

Snake Arena sporet gir deg en sjanse til å vinne 1000 ganger din vinnende innsats eller enda mer mens du jager eller blir jaget av en slange. Relax Gaming gir deg denne innovative og eventyrlige online spilleautomaten basert på 30 gevinstlinjer med en toppgevinst på 2758x innsatsen. Snake Arena har bonusfunksjoner som utvidende wilds og en gratisspinnrunde. Denne runden har en slange som jager en ridder mens den lager et spor av villmarker på hjulene.

Gems Infinity Reels av Reel Play

Forbered deg på å vinne store premier i Gems Infinity Reels -sporet med kraften til de fire prinsessene mens de forenes. Denne spilleautomaten drevet av ReelPlay er basert på to sett med hjul som kan gå opp til fire i løpet av bonusrunden. Utbetalinger kan dobles ved hjelp av wild-symboler i spillet, som kan gi deg en 888x innsatsjackpot. Det er også en gratisspinn-bonus med en ekspanderende multiplikator og utbetalinger opptil 2 267 ganger den første innsatsen når den utløses.

Monopoly Bring the House Down av Barcrest

Barcrest er tilbake i ligaen med spilleautomatversjonen av det populære familiebrettspillet Monopoly. Monopoly: Bring the House Down er en 5x4 grid online spilleautomat. Ulike funksjoner i spillet er inspirert fra brettspillet, som å plukke opp sjansekort, oppgradere hoteller, lande i Hot Zone, etc. En dyptgående og eksklusiv anmeldelse av Jasmin ⚡ Miss Volatile som dekker spillet Monopoly Bring the House Down. Vi foreslår å lese hele anmeldelsen.

Prism of Gems av Play'n GO

Utforsk kraften til skinnende edelstener i Prism of Gems online spilleautomat. Det er nok en skinnende spilleautomat fra Play'n GO hvor edelstener står i sentrum. Det er en enkel spilleautomat med noen få bonusfunksjoner og opptil 3 087 måter å vinne på. Funksjonene inkluderer kaskadespoler og en horisontal hjul med multiplikatorer.

I denne 5-hjuls spilleautomaten kan du glede deg over multiplikatorer opptil 343x på det horisontale hjulet. Symbolene på hjulene kan også dele seg. Fortsett å lese fordi vi vil forklare alle detaljene i denne Prism of Gems -spilleautomatanmeldelsen.

Let's Get Ready to Rumble av Relax Gaming

Relax Gaming har introdusert en ny spilleautomat på nett, Let's Get Ready to Rumble, i iGaming-verdenen. Det er et 6-hjuls og 4-rads spill inspirert av MC Michael Buffers slagord. Med 466 forskjellige måter å vinne på, får du mange kraftige funksjoner. Innsatsområdet er mellom 10c og €100 per spinn, og volatiliteten varierer fra lav til middels.

Tropicool av ELK Studios

Tropicool er en spilleautomat på nett med et spennende frossenstrand-tema og et stort 6x6-spillrutenett. Tropicool er utviklet av ELK Studios og lar deg vinne på mer enn 46 656 forskjellige måter. Du vil glede deg over mange funksjoner som wilds, radbytte, rullende hjul, låste wilds og mange flere. Med en jackpot verdt 10 000x og en maks innsats verdt €100, gir Tropicool deg sjansen til å bli millionær over natten.

Aztec Gold Extra Gold Megaways av iSoftBet

Aztec Gold Extra Gold Megaways er en oppfølger til den givende spilleautomaten Aztec Gold Megaways av iSoftBet. Det ville ikke være feil å si at det er en forbedret versjon av Aztec Gold Megaways sporet. Den har 6 hjul og fungerer på Megaways-motoren som originalen. Den berømte Aztec Gold Cash Respins-funksjonen er også der for å belønne deg med store gevinster.

Det er noen nye tillegg som Montezuma-funksjonen og Extra Gold-funksjonen. Vi vil ta en titt på alt som er nytt og også forklare hvordan denne spilleautomaten fungerer. Sørg for at du leser denne Aztec Gold Extra Gold Megaways spilleautomatanmeldelsen til slutten.

Pink Elephants 2 av Thunderkick

Etter den vellykkede utgivelsen av spilleautomaten Pink Elephants har Thunderkick igjen entret iGaming-arenaen med Pink Elephants 2, oppfølgeren til den originale Pink Elephants. Med den nye 10 000x jackpotten og et 6x4 spillenett med 4096 gevinstlinjer, mente utviklerne hos Thunderkick det da de sa at de hadde oppgradert spillet.

Les denne anmeldelsen videre for å vite mer om Pink Elephants 2.

Aztec Gold Megaways av iSoftBet

Aztec Gold Megaways tar deg med inn i Aztec-jungelen, hvor du kan utløse gratisspinn ved å lande 5 Scatters. Dette er en Megaways spilleautomat, så du kan forvente store gevinster og nyte fossende hjul til det fulle.

Selv etter å ha vært en så kraftig spilleautomat, har den bare noen få enkle funksjoner som kan gjøre deg veldig rik. Vi vil se på funksjonene og det maksimale potensialet til denne spilleautomaten i denne Aztec Gold Megaways anmeldelsen.

Pack and Cash av Play'n GO

Play'n GO unnlater aldri å overraske oss med sine unike iGaming-titler, og Pack & Cash følger denne trenden perfekt. Med et 5x4 rutenett og 1024 forskjellige vinnende måter, er Pack & Cash en online spilleautomat med tema for pakking og frakt. Fylt med flere spesielle bonuser og belønninger, vil det garantert gi deg en god sjanse til å pakke og levere deg en god utbetaling verdt opptil 10 000 ganger innsatsen din. En fyldig og eksklusiv anmeldelse av Kim Birch som handler om det kule spillet Pack and Cash. BETO.com anbefaler å lese hele spilltesten.

Lost Relics av NetEnt

NetEnt gir deg en ny spilleautomat kalt Lost Relics basert på et arkeologisk tema med tapte eldgamle skatter. Denne spilleautomaten har fem hjul og Cluster Pays. Grunnspillet har tre unike funksjoner som aktiveres tilfeldig og gir pengepremier, scatter og wilds. Ti gratisspinn tildeles i gratisspinn-funksjonen, og ytterligere gratisspinn, premier og sticky wilds kan vinnes ved å avdekke den skjulte kisten.

Emerald Gold av JustForTheWin

Emerald Gold er inspirert av Western Gold spilleautomaten, der landing av et visst antall Scatters belønner deg med en pengepremie. Forskjellen er at denne spilleautomaten er mer givende og har bonuskjøpsalternativet.

Denne spilleautomaten med det irske temaet fra Just for The Win og Microgaming vil gi deg en sjanse til å få gevinstene du drømmer om. Vi vil utforske denne spilleautomaten i denne Emerald Gold spilleautomatanmeldelsen og også forklare dens ulike bonusfunksjoner.

Wild Swarm av Almond Gaming

Wild Swarm er en spilleautomat som dreier seg om de søte seirene som du kan lande gjennom de forskjellige bonusfunksjonene. Den er utviklet av Push Gaming og tar deg med inn i en dyp skog med mye honning til alle.

Denne spilleautomaten ser veldig enkel ut, men den er full av kraftige funksjoner som Sticky Wilds, gratisspillfunksjonen og Swarm Mode-funksjonen. Et kistesymbol kan falle tilfeldig og gi deg en sjanse til å vinne skjulte belønninger. Vi vil se de kraftige funksjonene til denne spilleautomaten i denne Wild Swarm spilleautomatanmeldelsen.

Temple Tumble Megaways av Relax Gaming

Gjør deg klar til å utforske aztekernes dype jungel i Temple Tumble Megaways. Relax Gaming har utviklet denne nye spilleautomaten på nett for å tilfredsstille eventyreren og søkeren i deg. Ta tak i ryggsekken og gå inn i villmarken i dette funksjonsfylte spillet. Med et stort 6x6 rutenett og 46 656 forskjellige vinnende måter, kan du være heldig og avslutte gamblingøkten med en betydelig utbetaling.

Dazzle Me Megaways av NetEnt

Dazzle Me Megaways er en online spilleautomat utviklet av NetEnt og Big Time Gaming. Konstruert på den kraftige Megaways-motoren, vil du få mange sjanser til å vinne gevinster på spillhjulene. Du vil få et eksplosivt spill, takket være den høye volatiliteten, funksjonen for brusende hjul og de kraftige stablede wilds.

Hot Spin Deluxe av iSoftBet

Hot Spin-automaten har en ny oppfølger basert på 5 hjul kalt Hot Spin Deluxe. Denne versjonen har bedre gameplay og andre funksjoner lagt til. Det er et lykkehjul i spillet som aktiverer gratisspinn. Den maksimale gevinsten er 5000 ganger den vinnende innsatsen, i tillegg til alle de andre bonusfunksjonene. Så hopp inn og spill Hot Spot Deluxe gratis.

Western Gold av JustForTheWin

Denne gangen har Microgaming inngått samarbeid med Just For The Fun for å utvikle denne online spilleautomaten Western Gold med Wild West-tema. Med minimumsinnsatsen fra så lavt som 10c, kan du satse på den selv med små gamblingbudsjetter. Med 40 forskjellige gevinstlinjer på 5 hjul, vil det ikke være veldig vanskelig for deg å få en vinnende kombinasjon. Spill Western Gold akkurat nå og vinn opptil 10 000x verdt av innsatsen din.

TILBAKE TIL INNHOLDSFORTEGNELSE

Andre anbefalte innlegg